Hypedotella 74 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, lolek84 napisał: ...dokładnie... Ciagle trzeba od czegos i przed czymś uciekać ☹ wiesz o tym, że w południowej Kalifornii dochodzi do trzesien ziemi? Edytowano 4 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Hypedotella napisał: Ciagle trzeba od czegos i przed czymś uciekać ☹ wiesz o tym, że w południowej Kalifornii dochodzi do trzesien ziemi? No spółdzielnie się robia zachlanne oglądałem że bywają kawalerki z czynszem 900 Edytowano 4 godziny temu przez Mainfucker2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 74 Napisano 4 godziny temu W grudniu w zeszłym roku był artykuł o trzęsieniu ziemi na północnym brzegu Kalifornii, który był dwunastym najsilniejszym wstrząsem zarejestrowanym w tym stanie od 1906 roku. ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 74 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: No spółdzielnie się robia zachlanne oglądałem że bywają kawalerki z czynszem 900 Ogólnie to ceny tak poszybują, ubezpieczenie domu, do tego koszty życia. Ech ☹ w tych czasach to juz nie jest problem wybudować dom jak sie ma kase oczywiscie, oglądałam filmik, że już są technologie wyswietlania elementow jak ma konstrukcja wygladać. Edytowano 4 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Ogólnie to ceny tak poszybują, ubezpieczenie domu, do tego koszty życia. Ech ☹ Nie mam ubezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu Jak się za bardzo zapali sasiad to będzie po mnie Ostatnio tak było ale udało im się ugasic że nie przeszlo namoje mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Nie mam ubezpieczenia Niby tutaj nie ma takich zagrożeń, ale zalanie czy pożary są wszedzie. I co wtedy odpukac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Niby tutaj nie ma takich zagrożeń, ale zalanie czy pożary są wszedzie. I co wtedy odpukac? Bankructwo w 1 dzień Kiedyś miałem oszczędności duże to remont generalny Dzisiaj albo rodzina by się zarzuciła na materiały i moja praca albo eksmisja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Bankructwo w 1 dzień Kiedyś miałem oszczędności duże to remont generalny Dzisiaj albo rodzina by się zarzuciła na materiały i moja praca albo eksmisja Chyba pojde sie napic melisy na roztrzesione nerwy. Bardzo mnie to wszystko zdestabilizowało co sie dzieje i co zobaczyłam na zdjeciach ☹ Dobranoc Leżaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Hypedotella napisał: Ogólnie to ceny tak poszybują, ubezpieczenie domu, do tego koszty życia. Ech ☹ w tych czasach to juz nie jest problem wybudować dom jak sie ma kase oczywiscie, oglądałam filmik, że już są technologie wyswietlania elementow jak ma konstrukcja wygladać. Ja bym sobie zamienil na bezczynszowe ten czynsz mnie wykancza już 600 z c.o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Chyba pojde sie napic melisy na roztrzesione nerwy. Bardzo mnie to wszystko zdestabilizowało co sie dzieje i co zobaczyłam na zdjeciach ☹ Dobranoc Leżaczku Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Dobranoc ty p/edale idziesz już do wyra ?? życzę koszmarów i nie pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, lolek84 napisał: ty p/edale idziesz już do wyra ?? życzę koszmarów i nie pozdrawiam... Pusie umyc bede roochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Pusie umyc bede roochac roochany to ty będziesz na komendzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach