pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Widziałem co się z tobą dzieje jak taka jedna cisnęła cię że kolumny masz No to był błąd dać sie sprowokować karynce z mentalnością wizażanki, już sie nie powtórzy zrozumiałam ze musi sama mieć problem z waga pijąc słodzone jogurty bakoma i pewnie była to forma reakcji obronnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Tak dokładnie, mówiłeś ze pisalam ze żałuje ze wybrałam libeda zamiast ciebie. Ja co prawda zupełnie tego nie pamietam, wiec pozostaje wierzyc ci na słowo mimo ze tej rozmowy nie byłeś w stanie wrzucić mimo ze ci pozwoliłam dal ci kosza dlatego zagadalas do mnie wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ty naprawdę musisz się leczyć. Dla ciebie metronidazol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ty naprawdę musisz się leczyć. Jeszcze chwila i wyjdzie jej słoma z butów, a tak się starała bidulka zagrać świeżynke zdystansowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Tak pamietam twoj login, ten jeden z 18 tysięcy;) mam go zapisany w pamiętniku i faktycznie chyba masz racje pewnie rozmawialiśmy zaraz po tym jak libed proponował ci anal i pewnie byłam zła Im bardziej obracasz w żarty tym bardziej widać że badalas teren ja czy libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: mentalnością wizażanki, Interesujące. Opowiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: No to był błąd dać sie sprowokować karynce z mentalnością wizażanki, już sie nie powtórzy zrozumiałam ze musi sama mieć problem z waga pijąc słodzone jogurty bakoma i pewnie była to forma reakcji obronnej Zrównała cię z ziemią kolumno aż ci się potężnie ulało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jeszcze chwila i wyjdzie jej słoma z butów, a tak się starała bidulka zagrać świeżynke zdystansowaną. Nie zgrywalam żadnej swiezynki, jedna z pierwszych postow było wylanie na ciebie pomyj tłumoku;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Dla ciebie metronidazol. Ale to na receptę jest a lekarz mi nie przepisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Zrównała cię z ziemią kolumno aż ci się potężnie ulało Może i zrównała, ja przynajmniej już wiem ze to dresiara na twoim poziomie czyli bardzo bardzo niskim;) bo jak już wjeżdżają teksty o seksie z psem to to już skojarzenia są ewidentne - z dnem i tobą pukającym od spodu Edytowano 7 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Ty naprawdę musisz się leczyć. tu sami chorzy ludzie jedynym zdrowym jest promyczek. caly swiat sie na niego uwzial i klamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale to na receptę jest a lekarz mi nie przepisał. To idź i powiedz, że masz amebozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Nie zgrywalam żadnej swiezynki, jedna z pierwszych postow było wylanie na ciebie pomyj tłumoku;) To o tobie świadczy jak sobie wystawiasz laurkę alkusie I dlatego łatwo cię rozpoznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Interesujące. Opowiesz? No laska uzywa sformułowań typu ‚tż’ itd i rozrywa na nim koszule no prosta Grażynka w sensie Edytowano 7 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Im bardziej obracasz w żarty tym bardziej widać że badalas teren ja czy libedowsky dobrze ze jej dales kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jeszcze chwila i wyjdzie jej słoma z butów, a tak się starała bidulka zagrać świeżynke zdystansowaną. Nie wiem nie znam jej i nie chce nikogo obrażać ale dziś mnie atakowała za nic. Nie lubię takich ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Może i zrównała, ja przynajmniej już wiem ze to dresiara na twoim poziomie czyli bardzo bardzo niskim;) bo jak już wjeżdżają teksty o seksie z psem to to już skojarzenia są ewidentne - z dnem i tobą pukającym od spodu A na realu by cię nastukała nie mam co do tego wątpliwości i kwiczała byś zmazana, bo tak wyglądają realia kolumno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Im bardziej obracasz w żarty tym bardziej widać że badalas teren ja czy libedowsky Dokładnie tak było. Ale on w fajniejszym regionie mieszka a wawa Śródmieście już mi sie znudziła i wrażenia nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale to na receptę jest a lekarz mi nie przepisał. idz do weterynarza powiesz ze psu brzydko pachnei z pyska pokażesz widmokowego psa bo jego dziewczyna wyglada na zagrzybiona i zaniedbana i juz masz metronidazol. nie dziekuj Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: To idź i powiedz, że masz amebozę. Mogłabym tylko myślę że nie zapisze mi tego leku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie wiem nie znam jej i nie chce nikogo obrażać ale dziś mnie atakowała za nic. Nie lubię takich ludzi. Za nic? Za ameboze. I ci tyłek chronię tak naprawdę ale pewnie nie uwierzysz tak czy srak - o dzieciach zyebowi za bardzo nie opowiadaj;) taka rada prosto z 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie wiem nie znam jej i nie chce nikogo obrażać ale dziś mnie atakowała za nic. Nie lubię takich ludzi. A to jest stały repertuar świętej krówki jak atakuje , a później jak oberwie po rajtach to jest kwik na całą wioskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A na realu by cię nastukała nie mam co do tego wątpliwości i kwiczała byś zmazana, bo tak wyglądają realia kolumno. No zgadzam cie zapewne by mi nastukala przecież mowie ze to widmok w spódnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: tu sami chorzy ludzie jedynym zdrowym jest promyczek. caly swiat sie na niego uwzial i klamie. Promyk jest wporzadku dla mnie a ta twoja narzeczona nie więc sam rozumiesz. Jest tutaj kilka osób też ok, nie wszyscy muszą sie leczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: idz do weterynarza powiesz ze psu brzydko pachnei z pyska pokażesz widmokowego psa bo jego dziewczyna wyglada na zagrzybiona i zaniedbana i juz masz metronidazol. nie dziekuj Niezłe odkleje łapiesz alkusie czy nerwy puszczają ale boisz się bluzgać że konto stracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: No laska uzywa sformułowań typu ‚tż’ itd i rozrywa na nim koszule no prosta Grażynka w sensie Liczyłam na jakąś pogłębioną analizę środowiska wizażanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: No zgadzam cie zapewne by mi nastukala przecież mowie ze to widmok w spódnicy Aż by ci farba uszami szła i miała byś nauczkę żeby ludzi nie zaczepiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Megi_ona napisał: Ty naprawdę musisz się leczyć. Ja? Ale To nie ja mam w głowie wizje kazi i widze postaci na pasku przeglądarki tylko twoj kolega promyk. Bądź dobra psiapsi i jemu napisz ten tekst! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Niezłe odkleje łapiesz alkusie czy nerwy puszczają ale boisz się bluzgać że konto stracisz. ja nie bluzgam pisze jak jeste napisalem ci po czym ja belkocze a ty po czym ? miales napisac i co ? p.s. juz sie konfidencie ujawniles Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Mogłabym tylko myślę że nie zapisze mi tego leku. Żebyś ty chociaż taka bezjajeczna nie była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach