Megi_ona 244 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Ta jest najgłupsza, aj agri. albo to projekt bo mnie sie nie chce wierzyc ze matka i nie ma chociaz jakiegos takiego instynktu obrony przed świrem ktorego bawi smierć dziecka to pewnie jakaś z ero sie nudzi wszystko o ciulu wie wiec dać nic mu nie da a na pubilicznym zgrywa ydjotke i dziwia mnie tez te kwiki bica ale on tez za normalny nie jest , jednak jechanie na ręcznym całe życie ma konswenwcje psychiczne Tak najgłupsza a jakby inaczej mogło być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Gdybyś mnie nie wyzywała tylko wykazała się odrobiną rozumu i kultury , to zyskała byś sobie poparcie tłumu już podpowiem z litości tłumoku ty. Jetes skończony psycholu. Ta ameba robi dobra mine do złej gry ale czuje ze niedługo już odpłynie;) może przyjdzie nowa a wtedy my zrobimy to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Wszystko w internecie można zmienić to nie trudne. Dokładnie , ale jak ona chce zyskać Twoją przychylność skoro Cię obraża i Ty to widzisz. Chora babcia Tołdi z nienawiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Widziałam twoje foty wiec naprawdę masz tupet mówić o sadle w kontekscie innych osób Gie widziałaś babciu, nie dosyć że mi wmawiasz to jeszcze gustujesz w grubasach, hipokryzja level krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: Na szczęście mam swoje majtki, z kilkadziesiąt par nawet się uzbierało. Ten majtkomat to dla desperatów Sporo ja mam dwie tylko Po co to trzymasz poszedlbys na randke w wypranych wypíerdzianych przetartych bokserkach? I tak trzeba kupić nowki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Dokładnie , ale jak ona chce zyskać Twoją przychylność skoro Cię obraża i Ty to widzisz. Chora babcia Tołdi z nienawiści. Na co komu przychylność ameby? O puszczaniu farby mamy z nią gadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tak najgłupsza a jakby inaczej mogło być. Bronisz damskiego boksera jak kompletna idjotka czego sie spodziewasz jako komentarza? Co ci jeszcze trzeba zrobić czy pokazac żebyś zakumala? Masz dziecko i ejstes taka oczadziala? Nie kumam, wytłumacz. Co masz w głowie w tym momencie. Bo krzynio oczko obiecal? Wejdz idz pod monopol znajdziesz takiego Janusza jak on ale może chociaz nieagresywnego recydywistę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Jetes skończony psycholu. Ta ameba robi dobra mine do złej gry ale czuje ze niedługo już odpłynie;) może przyjdzie nowa a wtedy my zrobimy to samo. Kupę zrobisz i zjesz. Jesteś żałosna babciu Tołdi , bo zalewa cię własny jad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Śliwka to facio prawdopodobnie udający kobietę. to juz nie ewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Incydent Mencikałowy napisał: Gie widziałaś babciu, nie dosyć że mi wmawiasz to jeszcze gustujesz w grubasach, hipokryzja level krejzi. Bo widziałam cycuś;) ksywka znikad sie nie wzięła. No takiego grubasa jak ty to już bym nie chciała to granica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Sporo ja mam dwie tylko Po co to trzymasz poszedlbys na randke w wypranych wypíerdzianych przetartych bokserkach? I tak trzeba kupić nowki. Ok, niepotrzebnie się odzywałem tu nie ma normalnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: czyli liczysz na glupia ktora zrobic sobie z toba dziecko i jeszcze cie przygarnie pod swoj dach ? No a jak inaczej? Przecież nie może zostawić mieszkania nie wlasnosciowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Na co komu przychylność ameby? O puszczaniu farby mamy z nią gadać? No przecież widać gołym okiem jak bardzo chcecie skłócić Magi ze mną i robicie to w najbardziej możliwie głupi sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu W sensie może zrobić jeszcze jak anastazje wynająć mieszkanie od miasta na czarno za 1000 i tu opłaty ale to bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No przecież widać gołym okiem jak bardzo chcecie skłócić Magi ze mną i robicie to w najbardziej możliwie głupi sposób. Magi to sobie wlej do rosołu z fileta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: to juz nie ewka Oby facio to byłaby niezła polewka że się przebrał za babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: No a jak inaczej? Przecież nie może zostawić mieszkania nie wlasnosciowego. no to licz dalej na to zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Bo widziałam cycuś;) ksywka znikad sie nie wzięła. No takiego grubasa jak ty to już bym nie chciała to granica Widziałaś libeda a on wazy za dwóch więc mi wmawiasz głupoty zalewając się własnym jadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Libedowsky gdzie sprawdzę ile czerpie lodówka z 2005r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: no to licz dalej na to zycze powodzenia No takie życie bombelki mają być u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Magi to sobie wlej do rosołu z fileta. Ty lepiej domyj w końcu te dłonie , bo to jest przykre żeby kobieta nie dbała o higienę. Nie macie łazienki i wody bieżącej na tej wsi w tych czasach , czy już tak mentalnie lubisz brud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Bronisz damskiego boksera jak kompletna idjotka czego sie spodziewasz jako komentarza? Co ci jeszcze trzeba zrobić czy pokazac żebyś zakumala? Masz dziecko i ejstes taka oczadziala? Nie kumam, wytłumacz. Co masz w głowie w tym momencie. Bo krzynio oczko obiecal? Wejdz idz pod monopol znajdziesz takiego Janusza jak on ale może chociaz nieagresywnego recydywistę Nikogo nie bronie bo promyk sam się obroni. Nikogo nie szukam i nic promyk mi nie obiecał. Zachowujecie się jak dzieci bylebym go nie lubiła to jest chore. Co wam to da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Libedowsky gdzie sprawdzę ile czerpie lodówka z 2005r na lodowce na zasilaczu masz moc policzy ile chodzi na dobe i pomnoz razy moc. obstawiam ze rocznie z 500kw bo nowe zużywają z 300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Co wam to da Chorą satysfakcje zawistnych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: No takie życie bombelki mają być u siebie no zobaczymy czy ci sie uda to ze jakas baba zrobi sobei z toba dziecko przygarnie i bedziecie zyc z zasilkow. malolatowi sie udalo moze i tobie sie uda ale nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, pipistrella napisał: Bo widziałam cycuś;) ksywka znikad sie nie wzięła. No takiego grubasa jak ty to już bym nie chciała to granica Prawdopodobnie to munek wziął jakąś fote i mu przypisał na potrzeby hejtów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Prawdopodobnie to munek wziął jakąś fote i mu przypisał na potrzeby hejtów. Mun to na tych swoich fotach na wykopie ważył gruuubo ponad 100 kg wielki bebechy miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Widziałaś libeda a on wazy za dwóch więc mi wmawiasz głupoty zalewając się własnym jadem Widziałam ciebie na zdj i bardzo dobrze widziałam libeda chłop jest twardy od mięśni. Co ty chcesz porównywać tylko wagę ? To powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Chorą satysfakcje zawistnych osób Chyba masz rację ale to jest chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nikogo nie bronie bo promyk sam się obroni. Nikogo nie szukam i nic promyk mi nie obiecał. Zachowujecie się jak dzieci bylebym go nie lubiła to jest chore. Co wam to da Wyrzuty dopaminy jakby w totka trafili główną jeżeli by zdołali kogoś skłócić. Zresztą najlepiej sama jak sobie ich poobserwujesz jak gnoją ludzi , a jak im pocisnąć za to jacy są odhumanizowani to później kwiczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach