Hebee 209 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tematy w ktorym wyszedl na jaw romans tureckiego alvaro posiadacza trojki dzieci z pruszkowa z kafeterianka teraz przeczytasz z zapartym tchem I tak nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, malowany napisał: Niezły roast promyczka Ty to jesteś taki prostolinijny... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, marawstala napisał: Jak rzucasz w czyimś kierunku zwrotami w stylu ...ko, amebo to ma w nosie dalszy przekaz... Ty również widze obok tematu. Jakos kolezanka załapała przekaz tylko skupia sie nie na tym co trzeba w nim. A jak ci sie podobaja skriny? Bo tez masz tendencje do roztaczania parasola ochronnego nad patuskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ty pasujesz na ask fm masz rozum 12 latki Jak mówi to typ od tylu czytany jako de.bil, to musi tak być, yep! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Hebee napisał: No pasujesz tu jak ulał, w przeciwieństwie do mnie, fakt. Też tu pasujesz jako fanka promyczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: dyskutowac mozna z czlowiekiem rozumnym o czym chcesz dyskutowac z ameba ? wymiana doswiadczen "co przemycic w liscie do wiezeinia" ? Napisałam jak to działa... jak ktoś ci ubliża to masz w poważaniu jego zdanie bo jest chamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Ty to jesteś taki prostolinijny... A dziękuję, staram się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 3 godziny temu Jak się nie ma swojego życia to się przeznacza kilkanaście stron dziennie na wtrącanie się w czyjeś i to jest casus wielu tutaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Skriny wyrwane z kontekstu i pozbawione tego jak wyzywacie ćwoku o czym dobrze wiesz. Co ty im zrobiłeś że aż tak cię nie lubią no nie rozumiem Edytowano 3 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Ty również widze obok tematu. Jakos kolezanka załapała przekaz tylko skupia sie nie na tym co trzeba w nim. A jak ci sie podobaja skriny? Bo tez masz tendencje do roztaczania parasola ochronnego nad patuskiem Ale co Ci daje ubliżanie innym i wyzywanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Napisałam jak to działa... jak ktoś ci ubliża to masz w poważaniu jego zdanie bo jest chamem. stwierdzenia faktu to nie ublizanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Może już pora żebyś wprowadził w akcję swoich kolegów, którzy czekają × Warszawie, Gdańsku czy Wrocławiu żeby sobie "porozmawiać" z niesfornymi kafeterianami w twoim imieniu? Bo nerwy już widzę prawiczku takie, że pół forum wysyłasz na oiom Nie pół forum tylko ciebie ćwoku i po co ktoś ma gdzieś czekać skoro przygłupi lipedź przecież rzekomo mnie zlokalizował aż w trzech województwach i jak was traktować poważnie. A na ojomie to nie ty byłeś ostatnio jak wspomiałeś na forum w przypływie słabości i czego współczucia szukasz gdzie tutaj. Edytowano 3 godziny temu przez 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Napisałam jak to działa... jak ktoś ci ubliża to masz w poważaniu jego zdanie bo jest chamem. A jak ktoś napisze "najukochańsza, spójrz na te skriny co typ wysyła gdy nikt nie widzi" to wtedy zadziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Jak się nie ma swojego życia to się przeznacza kilkanaście stron dziennie na wtrącanie się w czyjeś i to jest casus wielu tutaj... I wtedy się Skriny robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, libedowsky napisał: nie oplaca sie wymieniac te nowe po 3 latach sie zepsuja i co ze na pradzie zaoszczedzisz idz do pracy twoj problem z 500zl rocznie sie rozwiaze znajdz na olx mala lodowke za grosze Jeśli mini lodówka pisze 42w to znaczy że pobiera więcej niż moja? Bo x24 to wychodzi 1000w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 3 godziny temu (edytowany) powiedzenei głupiemu ze jest glupi to byc moze nietakt ale nie chamstwo tak samo jak sie rudemu powie ze jest rudy Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Ale co Ci daje ubliżanie innym i wyzywanie? Odratowanie tego wygrywu aż we Francji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: stwierdzenia faktu to nie ublizanie. Tak, dopiszcie do tej listy jeszcze kilka innych słów to pewnie stanie po Waszej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Co ty im zrobiłeś że aż tak cię nie lubią no nie rozumiem To ściągnij różowe okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Megi_ona napisał: Nokogo nie zabił jeśli o to ci chodzi, jakies przekręty robił. Nie wiem co robi teraz bo wyjechałam z Warszawy i kontakt się urwał. A czemu ty pisałaś listy do typa kolezanki z mieszkania? Niezły patotrojkacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Co ty im zrobiłeś że aż tak cię nie lubią no nie rozumiem One mają na jego punkcie niezdrową obsesję, niby go nie znoszą a krejzi i śliwka nie mogą się odczepić. Edytowano 3 godziny temu przez Incydent Mencikałowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Jeśli mini lodówka pisze 42w to znaczy że pobiera więcej niż moja? Bo x24 to wychodzi 1000w mniej ale prosciej miec wieksza lodowke i isc do rpacy zarobic podwojnie raz w pracy i na prad a dwa jak kupisz klopsy w promocji i bedziesz trzynmal w lodowce zapas na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Też tu pasujesz jako fanka promyczka. Przeleciałam te pyerdy po łebkach. Ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: A jak ktoś napisze "najukochańsza, spójrz na te skriny co typ wysyła gdy nikt nie widzi" to wtedy zadziała? Nie zadziała nawet w sądzie, bo jest wyrwane z kontekstu i usłyszysz że po tylu latach wyzywania komuś miały prawo puścić nerwy i ci pocisnął łachudro atencyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: A jak ktoś napisze "najukochańsza, spójrz na te skriny co typ wysyła gdy nikt nie widzi" to wtedy zadziała? Mozna pokazać skriny a co z tym zrobi to już nie Wasz interes... To dorosła kobieta a nie dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Przeleciałam te pyerdy po łebkach. Ufff Też cię nie ruszają te screeny prawda? Proszę, nie zawiedź mnie i napisz, że to nic takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: To ściągnij różowe okulary Nie mam nic ŕozowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: A czemu ty pisałaś listy do typa kolezanki z mieszkania? Niezły patotrojkacik Bo mogła i jej sprawa co cię to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Ale co Ci daje ubliżanie innym i wyzywanie? Do widmoka idz z tym kazaniem. Bo widze ze niezle mu sie ulewa chociażby na tej stronie. a co daje? Nic szczególnego - Jak nie rozumie normalnie i robi z siebie idjotke mając skriny przed oczami (bo uwazam ze jednak robi ja z siebie a nie nią jest) to Po paru postach siła rzeczy nazywa sie to zjawisko po imieniu. nie odpowiedziałaś jak ci sie podobaja skriny patuska? Masz jakaś metody komunikacji które sprawiłyby ze przestałby być zyebany?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie mam nic ŕozowego. Bezbek czy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach