Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Chyba masz rację ale to jest chore. Ale kumplowanie się ze zwyrodnialcem nie jest chore, wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Nikogo nie bronie bo promyk sam się obroni. Nikogo nie szukam i nic promyk mi nie obiecał. Zachowujecie się jak dzieci bylebym go nie lubiła to jest chore. Co wam to da Jesu czemu każda amoeba pospolita zawsze mowi to samo nie skupia sie na to ze psiapsi obija mordy czyli na meritum tylko na rzeczach w stylu ‚co nam to da’. Wez laska ogarnij sie, wierze ze dasz radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Prawdopodobnie to munek wziął jakąś fote i mu przypisał na potrzeby hejtów. bicu sam wstawial swoje foty otrzezwiej moon mu tylko dokleja foty tego krzyska92 robi dokladnie to samo co ty. przeciez ty kiedys tez pisales babom na kafe ze ten krzys92 tylko w koszuli w krate to ja podobno moon policzyl wlosy na brzuchu i uznal ze bicu to krzys:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Mun to na tych swoich fotach na wykopie ważył gruuubo ponad 100 kg wielki bebechy miał Coś ma hopla ma punkcie tuszy , bo też lubi projektować kompleksy na punkcie wieku i młodszym od niego wypomina wiek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Wyrzuty dopaminy jakby w totka trafili główną jeżeli by zdołali kogoś skłócić. Zresztą najlepiej sama jak sobie ich poobserwujesz jak gnoją ludzi , a jak im pocisnąć za to jacy są odhumanizowani to później kwiczą. ale gnojenie jej nie przeszkadza sadzac po zerowej reakcji na screeny z twoja twórczością patusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Jesu czemu każda amoeba pospolita zawsze mowi to samo nie skupia sie na to ze psiapsi obija mordy czyli na meritum tylko na rzeczach w stylu ‚co nam to da’. Wez laska ogarnij sie, wierze ze dasz radę Może istnieje jakiś poradnik dla ameb. Krzynio im pisze teksty na priv Właśnie odkryłyśmy skąd u niego ten tekst do Maryś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 7 godzin temu Niższa niż moja bierze 0,79kwh dzień chyba Hhttps://archiwum.allegro.pl/oferta/lodowka-whirlpool-model-arc5510-stan-bdb-i7313551633.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Ale kumplowanie się ze zwyrodnialcem nie jest chore, wcale. A co ty wróżka że wiesz ze zwyrodnialec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: moon mu tylko dokleja foty tego krzyska92 To jest powszechna praktyka tutaj. A widzisz, ja akurat tego nikomu nie robię bo np ty sam przyznałes że jesteś gruby, stary i niski. Oczywiście nie ma w tym nic złego póki tego nie wypominasz innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Jesu czemu każda amoeba pospolita zawsze mowi to samo nie skupia sie na to ze psiapsi obija mordy czyli na meritum tylko na rzeczach w stylu ‚co nam to da’. Wez laska ogarnij sie, wierze ze dasz radę Obijam mordy tylko wtedy jak ktoś skacze do mnie koniec kropka i idź już spać babciu Tołdi. Na przyszłość nie wyzywaj ludzi to nie będą ci obijać mordy proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 7 godzin temu Megi jest w hipnozie, jak wyznawcy Rydzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A co ty wróżka że wiesz ze zwyrodnialec. Ja nie mam siły a wy? ide sie kapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 7 godzin temu To ci promyczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu (edytowany) No dzidzia z podstawówki. A skad wiesz to a skad wiesz tamto. A to spreparowane Megi a Widmok z twoja ortografia nie wysłał cie jeszcze do szkoły specjalnej?;) lub nie nakazał instalować ai? Inni maja to radzone jak zapomną przecinka a ty znajomością zasad nie grzeszysz delikatnie mówiąc Edytowano 7 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Jesu czemu każda amoeba pospolita zawsze mowi to samo nie skupia sie na to ze psiapsi obija mordy czyli na meritum tylko na rzeczach w stylu ‚co nam to da’. Wez laska ogarnij sie, wierze ze dasz radę Ale obił ci mordę albo kogoś kogo znasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: A co ty wróżka że wiesz ze zwyrodnialec. Nikt normalny nie marzy i pisze o masakrowaniu kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu Malowany to sie od razu poznał jak miał bekę ze widmok mopsem ludzi straszyl na forum a taki bicus będzie kwiczoł ze fajny kolega i nic nam do tego no rozni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: bicu sam wstawial swoje foty otrzezwiej moon mu tylko dokleja foty tego krzyska92 robi dokladnie to samo co ty. przeciez ty kiedys tez pisales babom na kafe ze ten krzys92 tylko w koszuli w krate to ja podobno moon policzyl wlosy na brzuchu i uznal ze bicu to krzys:D Munek I ty są po jednych pieniądzach i szczerze ludziom by się lepiej żyło gdyby was nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Megi jest w hipnozie, jak wyznawcy Rydzyka. Widzisz bo ja widzę to czego oni nie widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Ja nie mam siły a wy? ide sie kapać Też mi witki opadaj0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ale obił ci mordę albo kogoś kogo znasz? A to musi być obita osoba znajoma żeby to było wystarczajaco chore? groził marys która znam na forum i Lubie, to ona jest na skrinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ja nie mam siły a wy? ide sie kapać Czyli co siły na mnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Widzisz bo ja widzę to czego oni nie widzą A listy do więźniów też pisujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, pipistrella napisał: ide sie kapać Na ten korytarz bo macie wspólną toaletę tam gdzie wynajmujesz klitkę ? Edytowano 7 godzin temu przez 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Też mi witki opadaj0. Sio do męża i dzieci a nie tutaj szukasz podniet i umyj się w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: No dzidzia z podstawówki. A skad wiesz to a skad wiesz tamto. A to spreparowane Widmok z twoja ortografia nie wysłał cie jeszcze do szkoły specjalnej?;) lub nie nakazał instalować ai? Inni maja to radzone jak zapomną przecinka a ty znajomością zasad nie grzeszysz delikatnie mówiąc No jeszcze mnie nie wysłał ale pewnie dziś jeszcze wyślę skoro tak mówicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: To jest powszechna praktyka tutaj. A widzisz, ja akurat tego nikomu nie robię bo np ty sam przyznałes że jesteś gruby, stary i niski. Oczywiście nie ma w tym nic złego póki tego nie wypominasz innym. ale ja wypominam innym zachowuej sie tak jak ty grubasku, sam za kolnierz slodyczy nie wyrzucasz a piszesz innym ze grubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: A listy do więźniów też pisujesz? Kilka razy w życiu pisałam koledze a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Malowany to sie od razu poznał jak miał bekę ze widmok mopsem ludzi straszyl na forum a taki bicus będzie kwiczoł ze fajny kolega i nic nam do tego no rozni ludzie Malowany to niech lepiej wyleczy alkoholizm i łazienkę sobie zrobi , bo jak tak można żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Widzisz bo ja widzę to czego oni nie widzą to ma swoja nazwe - schizofrenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach