malowany 222 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Widzisz bo ja widzę to czego oni nie widzą Jak lubisz takie klimaty, to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Kilka razy w życiu pisałam koledze a co? A nic, widocznie żyjesz w otoczeniu patologii i takie teksty to dla ciebie chleb powszedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: A to musi być obita osoba znajoma żeby to było wystarczajaco chore? groził marys która znam na forum i Lubie, to ona jest na skrinach Nigdy nie opieram się na tym co mówią inni o kimś bo zawsze mógł ktoś coś dodać i zmienić i skąd wiadomo jaka prawda jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Na ten korytarz bo macie wspólną toaletę tam gdzie wynajmujesz klitkę ? Nie ja nigdy nie określałam w czym mieszkam natomiast pamketam twoje zale gdy uyebalo ci dach w ruderze;) starczyło grosza to załatać ostatecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nigdy nie opieram się na tym co mówią inni o kimś bo zawsze mógł ktoś coś dodać i zmienić i skąd wiadomo jaka prawda jest. masz racje czekaj az ci ktos zeby wybije bo jak wybija cudze albo o tym marzy to moze byc fejk z AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: A nic, widocznie żyjesz w otoczeniu patologii i takie teksty to dla ciebie chleb powszedni. Nie no on nie był patologią zresztą nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nigdy nie opieram się na tym co mówią inni o kimś bo zawsze mógł ktoś coś dodać i zmienić i skąd wiadomo jaka prawda jest. Tzn jaka jest prawda wiemy my czyli zainteresowani/świadkowie tego ale ty tej prawdy nie chcesz przyjąć do wiadomosci bo zniknie ci przydoopas dający atencję zgadłam? Wiec sama przed soba będziesz udawac ze to nieprawda / ze to jest Ok . Dlatego sugerowałam pójście pod monopol znajdziesz podobnego a przy dobrych wiatrach bez skłonności do agresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Malowany to niech lepiej wyleczy alkoholizm i łazienkę sobie zrobi , bo jak tak można żyć. A ty wylecz schizofrenie i zrob sobie dach bo jak tak można zyc Edytowano 5 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Nigdy nie opieram się na tym co mówią inni o kimś bo zawsze mógł ktoś coś dodać i zmienić i skąd wiadomo jaka prawda jest. To jest spisek. Kilkanaście osób się uwzięło na Krzynia i non stop produkują na niego paszkwile. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Nie ja nigdy nie określałam w czym mieszkam natomiast pamketam twoje zale gdy uyebalo ci dach w ruderze;) starczyło grosza to załatać ostatecznie? moze liczyl na dobre serduszko ze jakis grosik wyslesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Nie ja nigdy nie określałam w czym mieszkam natomiast pamketam twoje zale gdy uyebalo ci dach w ruderze;) starczyło grosza to załatać ostatecznie? Garaż i oczywiście że ubezpieczenie pokryło szkody, a co i czemu ty tak bluzgasz jak najgorsza patola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie no on nie był patologią zresztą nieważne. w kryminale siedza sami porzadni ludzie nie zadna patologia kazdemu sie moze zdarzyc jakis rajd po pijaku i uciekczka albo walniecie kogos lomem w glowe Edytowano 5 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 5 godzin temu Megi myśli w ten sposób, mi nic złego nie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: A ty wylecz schizofrenie i zrob sobie dach bo jak tak można zyc Ale ja mam nowy dach amebko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Kilka razy w życiu pisałam koledze a co? Aaa czyli patologia. Tzn przepraszam ‚kobieta mafii’. To pardonsik nie było tematu. Trafilas idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu kto nie ma rodziny w kryminale i listów do wiezienia nie pisal niech pierwszy rzuci kamieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: w kryminale siedza sami porzadni ludzie nie zadna patologia Co jest z tą twoją narzeczoną że tak wiecznie bluzga ? Ćpa ? Pije czy choroba jakaś? Widzisz miała się kąpać ale nie poszła, bo kolejka ciapatych na korytarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Tzn jaka jest prawda wiemy my czyli zainteresowani/świadkowie tego ale ty tej prawdy nie chcesz przyjąć do wiadomosci bo zniknie ci przydoopas dający atencję zgadłam? Wiec sama przed soba będziesz udawac ze to nieprawda / ze to jest Ok . Dlatego sugerowałam pójście pod monopol znajdziesz podobnego a przy dobrych wiatrach bez skłonności do agresji Nie zgadłaś bo nie zależy mi na atencji. Uważam że on jest ok, dla mnie jest miły i nie robi nic złego. Nie szukam mężczyzny także nigdzie nie będę szła. A skoro jest taki jak piszecie to niedługo mnie pobije i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale ja mam nowy dach amebko Ile katalizatorów cie to kosztowało ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Malowany to niech lepiej wyleczy alkoholizm i łazienkę sobie zrobi , bo jak tak można żyć. Możesz przyjechać zobaczyć, podać lokalizację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Widzisz miała się kąpać ale nie poszła, bo kolejka ciapatych na korytarzu no w wiezieniu trzeba chyba swoje odstac pod prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Aaa czyli patologia. Tzn przepraszam ‚kobieta mafii’. To pardonsik nie było tematu. Trafilas idealnie A co od razu patologia jak kolega coś zrobił i się napisało mu 2 listy? Wszystko wrzucacie do jednego worka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Ile katalizatorów cie to kosztowało ? Chyba śnisz i modernizacja unijna więc zbrodnią byłoby nie skorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Megi myśli w ten sposób, mi nic złego nie zrobił Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A co od razu patologia jak kolega coś zrobił i się napisało mu 2 listy? Wszystko wrzucacie do jednego worka. porzadny chłop ten kolega pewnie tylko zly system go wsadzil jak mowi lezak sami porzadni ludzie tam sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Co jest z tą twoją narzeczoną że tak wiecznie bluzga ? Ćpa ? Pije czy choroba jakaś? A u ciebie która z tych przyczyn występuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: no w wiezieniu trzeba chyba swoje odstac pod prysznic Nie wiem zapytaj taty albo tego przyjaciela wytatuowanego, a ona musi czekać jeżeli jest jedna toaleta na korytarzu dla kilku lokatorów. Widzisz tak wygląda wygryw kobiety wykształconej i zamożnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Chyba śnisz i modernizacja unijna więc zbrodnią byłoby nie skorzystać zapomnialo ci sie ze ten dach ci zerwalo w kanadzie a kanada jeszcze do unii nie wstapila ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: porzadny chłop ten kolega pewnie tylko zly system go wsadzil jak mowi lezak sami porzadni ludzie tam sa Nie porządny ale osoba która napisała do niego 2 listy jest od razu patologią tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: A u ciebie która z tych przyczyn występuje? Ale ja nie zaczepiam bez powodu tylko bije mordy w odwecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach