Busz3131 3452 Napisano 6 godzin temu Jeden do jednego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1133 Napisano 6 godzin temu Bliźniaczka syjamska Beth nie nagrywa, ale wątki pożera jak ciasto lajon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1291 Napisano 6 godzin temu Wiocha miec wystawke z pustymi kartonami i flakonami tylko ze z drogymi. Kupce se jak was stac 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, MONIKA napisał: Wiocha miec wystawke z pustymi kartonami i flakonami tylko ze z drogymi. Kupce se jak was stac Myślałam, że trzyma w nich torebki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3859 Napisano 5 godzin temu Znowu lecą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3452 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał: Myślałam, że trzyma w nich torebki. Ona tam trzyma swoje kompleksy. 1 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1291 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sowa z Mazur napisał: Myślałam, że trzyma w nich torebki. Dla mnie to i tak wiocha.... A pyste flakony po perfumach u takiej milionerki zwlasza. Bosz, jej udawane zamartwianie nad plonacymi domami kfiast jest tak sztuczne... Ja wiem ze po psycho jest sie znieczulonym ale ona udaje empatie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1133 Napisano 5 godzin temu Ja pier***e ona pokój gdzie ma 5 półek, biurko i małą komodę sprzątała 3 dni "Wece, posprzątać ten pokój. Te półki wymyć" (umęczona mina) Tak wiemy Zakolaku, że się narobiłaś gorzej niż górnik na szychcie albo hutnik na odlewni. W związku z tym zalecam odpoczynek- leżenie na kanapie przez tydzień, tony węglowodanów i sera, no i obowiązkowo ze dwa sezony jakiegoś serialu lub "ambitnego" programu. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3452 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, MONIKA napisał: Dla mnie to i tak wiocha.... A pyste flakony po perfumach u takiej milionerki zwlasza. Bosz, jej udawane zamartwianie nad plonacymi domami kfiast jest tak sztuczne... Ja wiem ze po psycho jest sie znieczulonym ale ona udaje empatie Wlasnie to ogladam, ten caly wywod byl po to, zeby wyzebrac komentarze -Piszce co u was, potrzebuje slyszec glosy. Manipulcja na pelnej. Edytowano 5 godzin temu przez Busz3131 1 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 666 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jakoś nad powodziami w Polsce tak się nie spuszczała nasza empatka. Ale co ją obchodzą szaraki. Co innego gwiazdy holiłódu Edytowano 5 godzin temu przez kapustapusta 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, MONIKA napisał: Dla mnie to i tak wiocha.... A pyste flakony po perfumach u takiej milionerki zwlasza. Bosz, jej udawane zamartwianie nad plonacymi domami kfiast jest tak sztuczne... Ja wiem ze po psycho jest sie znieczulonym ale ona udaje empatie Mnie to rozwaliło, że leciała pomóc ukraince z psem mieszkającej w akademiku bo potrzebne rzeczy dla psa. I jakie to straszne zabrać jedynie paszport i psa i uciekać. Ale czy pomogłaby jakiejś widzce w takiej sytuacji? Nie. Teraz może wyjdę na bezdusznego krwiopijcę ale wiemy jak to w 80-90% z tym uciekaniem. Pomijam, że serio są gorsze przypadki kiedy trzeba uciekać i to naprawdę (mąż bije, wyrzucili z domu) I nikt nie zaoferuje takiej pomocy jak praca i dach nad głową na dzień dobry. Ona na bank zrobiła to tylko dlatego bo psy i bo medialne. A flakony to jeszcze rozumiem u kolekcjonerów. Edytowano 5 godzin temu przez Sowa z Mazur 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu I teksty przy stripsach z kurczaka. "Ale doble. Wielokrotny orgazm". Że co kuźwa? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu Trzeba iść na forum anglojęzyczne są jakieś chętne? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Krakowski Precel napisał: Ja pier***e ona pokój gdzie ma 5 półek, biurko i małą komodę sprzątała 3 dni "Wece, posprzątać ten pokój. Te półki wymyć" (umęczona mina) Tak wiemy Zakolaku, że się narobiłaś gorzej niż górnik na szychcie albo hutnik na odlewni. W związku z tym zalecam odpoczynek- leżenie na kanapie przez tydzień, tony węglowodanów i sera, no i obowiązkowo ze dwa sezony jakiegoś serialu lub "ambitnego" programu. To ja Zorro sprzątania. W 3h sprzątnęłam łazienkę, odkurzyłam całe mieszkanie, upiekłam 2 pizze i sernik. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pomidora napisał: Trzeba iść na forum anglojęzyczne są jakieś chętne? Może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3859 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Busz3131 napisał: Wlasnie to ogladam, ten caly wywod byl po to, zeby wyzebrac komentarze -Piszce co u was, potrzebuje slyszec glosy. Manipulcja na pelnej. Mnie tam się wydaje że już dawno słyszy 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu Kolejne co rozwala to fakt, że ma kosmetyki, których nigdy nie używała, które wyjmuje i nawet nie wie co to a najlepsze, że są stare jak wyschnięta kredka, którą chciała zrobić kreski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu Szczerze. Czy Wy też trzymacie kosmetyki by leżały, w tym nowe a potem połowy nie kojarzycie? Czy może robicie przegląd kolorówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2499 Napisano 5 godzin temu Czyli w 2025 na Lumumbowie mamy tak: 1) tony śmieciowego jedzenia typu ucki makenczis (ale wiece, tylko ona podlewa boczek wodą z makaronu, plebs się nie zna na tajnikach włoskiej kuchni) oraz rodzinne zestawy fastów z glovo 2) szpszątanko miotełką do kurzu (mój faworyt) z obniżonym napięciem mięśniowym 3) zalewanie roślin wodą z prysznica (i wymówka, żeby się nie kąpać, w końcu nie było miejsca, nie?) 4) wywód o pożarach w LA i jak bardzo NA NIĄ te informacje źle wpływają, delulu trwa w najlepsze 5) puste kartony i flakony, no cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu Forum GG trash a guru i paczcie na numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2499 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Szczerze. Czy Wy też trzymacie kosmetyki by leżały, w tym nowe a potem połowy nie kojarzycie? Czy może robicie przegląd kolorówki? Absolutnie, żeby mi tam jełczały w szafce, ble. Mam od lat sprawdzony zestaw aż 5 kosmetyków kolorowych, zużywam i kupuję na nowo to samo. Nie mam takich wszechstronnych zdolności jak Obel i nie umiem się tak świetnie malować różnymi produktami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Laski chodce na g o$$S 1p g00roo, ok jeszcze nie zatwierdzony :((( Edytowano 5 godzin temu przez Pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1291 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Sowa z Mazur napisał: I teksty przy stripsach z kurczaka. "Ale doble. Wielokrotny orgazm". Że co kuźwa? Jrstem jak nauwny facet wierze w to uniesienie jak w nic co z ust lysej wychodzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu Ale by fajnie było jak by na go gu się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, wyszlonamoje napisał: Absolutnie, żeby mi tam jełczały w szafce, ble. Mam od lat sprawdzony zestaw aż 5 kosmetyków kolorowych, zużywam i kupuję na nowo to samo. Nie mam takich wszechstronnych zdolności jak Obel i nie umiem się tak świetnie malować różnymi produktami. Ja to mam chyba kilka rzeczy z Loreal wymiaru pamiątkowego, już nieprodukowane (mają z 10 lat) i mam zamiar przekazać komuś kto kolekcjonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MONIKA napisał: Jrstem jak nauwny facet wierze w to uniesienie jak w nic co z ust lysej wychodzy To co to było w sypialni. Chyba, że jedzenie bardziej przeżywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Pomidora napisał: Forum GG trash a guru i paczcie na numer S,ukam i chyba nie wiem.czego bo nawet uszczelki mi wyskakują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał: S,ukam i chyba nie wiem.czego bo nawet uszczelki mi wyskakują Nie zatwierdzili topiku jeszcze niestety, napisze jeśli zatwierdza. Innym razem może na kiwi spróbuję. Edytowano 4 godziny temu przez Pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 4 godziny temu Białystok ha ha. Ledwo się zmieściła w te szerokie spodnie i jeszcze zamówiła nowe moon buty a się okazało, że już takie na tylko były w zawalonej szafce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pomidora napisał: Nie zatwierdzili topiku jeszcze niestety, napisze jeśli zatwierdza. Innym razem może na kiwi spróbuję. To jakieś forum konkretne? Bo nie wiem czego szukać? Edytowano 4 godziny temu przez Sowa z Mazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach