Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Busz3131

Ucki Obeliks

Polecane posty

1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał:

To jakieś forum konkretne?

Guru gossip , ale trzeba czekać na zatwierdzenie topiku, czy se doczekam...

Edytowano przez Pomidora

35 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

To ja Zorro sprzątania. W 3h sprzątnęłam łazienkę, odkurzyłam całe mieszkanie, upiekłam 2 pizze i sernik.

Czy na koniec padłas na futon? 😀

W tym komplecie z biedry wyglada jak utyta Peggy Bundy. 🤣

• Haha 3

Ona musi miec szadol bana na tt i insta bo tak udaje niedostepna a kazda wyhodowana w expresie larwa wie ze to atencjusz level hard

• Like 1

Przed chwilą, MONIKA napisał:

Ona musi miec szadol bana na tt i insta bo tak udaje niedostepna a kazda wyhodowana w expresie larwa wie ze to atencjusz level hard

Może ją noga boli rekinkach z temu.

Dzis sluchalam podlastu zgtrzyt at łacztajmu i siwia to robi ma tak nudne wysryfy ze tworzy filny pelnometrarziwwr aby wypelnic luke  czasowa wierne wicki i larfy obejrza i hajs sie zgadza. Cwana leniwa podgradlanka

Jest topik na guru gossip w trash the guru, można konto założyć przez temp mail, chodzce się przywitać 

Edytowano przez Pomidora

Nie wiem czy wece ale lysa po obejrzeniu (zurnalisty)kryminalisty z doda nadużywa bicz nieumiejętnie jaj jej wychudzone guru. 

Ps suwa kupuje używane moon booty 

• Thanks 1
  • Haha 1

12 minut temu, Pomidora napisał:

Jest topik na guru gossip w trash the guru, można konto założyć przez temp mail, chodzce się przywitać 

Jestem, ale nie mogę znaleźć wątku o bejzik bicz 😔

1 minutę temu, Krakowski Precel napisał:

Jestem, ale nie mogę znaleźć wątku o bejzik bicz 😔

Trash a guru, i zjedz na dól patrz na empress 31 31

Edytowano przez Pomidora

23 minuty temu, MONIKA napisał:

Nie wiem czy wece ale lysa po obejrzeniu (zurnalisty)kryminalisty z doda nadużywa bicz nieumiejętnie jaj jej wychudzone guru. 

Ps suwa kupuje używane moon booty 

Do czego to doszło...🤪

Ja się zastanawiam, czemu ona nie kupi sobie raz NORMALNYCH butów DLA DOROSŁYCH ludzi z Lasockiego, Gino Rossi, Badury, Ryłko, czy innej marki z Eobuwie na przykład, skórzanych, klasycznych botków/ workerow/ sztybletów? 

Ciągle tylko uggi, moonbooty i inne inuiki. Przecież to są buty na śnieg, nieformalne, po Krupowkach można w tym pomykać dla lansu. Moim zdaniem wystarczy jedna para. Ona ma ich kilka i co jeden, to albo obciera, albo rozczłapany, albo coś...

• Like 1

Jak ktoś nas tutaj kompletnie zablokuje to topik Empress 31 31 w  dziale - trash a gu ru, na gu ru go ssip  forume.  Tam też nie jest super każdy post jest zatwierdzany i przez to wolna rozmowa.

Edytowano przez Pomidora

Założyłam tak na test czy się da przez nowego użytkownika założyć jak chcecie to możecie założyć swój lepszą nazwa of kors.

Edytowano przez Pomidora

31 minut temu, Wsedno napisał:

Do czego to doszło...🤪

Ja się zastanawiam, czemu ona nie kupi sobie raz NORMALNYCH butów DLA DOROSŁYCH ludzi z Lasockiego, Gino Rossi, Badury, Ryłko, czy innej marki z Eobuwie na przykład, skórzanych, klasycznych botków/ workerow/ sztybletów? 

Ciągle tylko uggi, moonbooty i inne inuiki. Przecież to są buty na śnieg, nieformalne, po Krupowkach można w tym pomykać dla lansu. Moim zdaniem wystarczy jedna para. Ona ma ich kilka i co jeden, to albo obciera, albo rozczłapany, albo coś...

Ja choc nie influ 3 lata temu bo tak zima w wawie straszyli kupilam dlugie moonbootsy za prawie tysiaka. Ladne ok ch*joe do uzytku i to jak. Przejal je moj siostrzebiec i ma w nich foty na sociaoach i robi szal. Takie to super praktyczne byty. Zwlaszcza na obecne drapuezne -1 zimy w miescie buahahaha

6 godzin temu, Pomidora napisał:

Ale by fajnie było jak by na go gu się udało.

A kim jesteś? I skąd zaproszenie w jakieś randomowe miejsce?

Kasują, to kasują. Po co się ukrywać po kątach? Bezsensu.

6 godzin temu, wyszlonamoje napisał:

Absolutnie, żeby mi tam jełczały w szafce, ble. Mam od lat sprawdzony zestaw aż 5 kosmetyków kolorowych, zużywam i kupuję na nowo to samo. Nie mam takich wszechstronnych zdolności jak Obel i nie umiem się tak świetnie malować różnymi produktami.

No wiesz. Nie każdemu rozdawali darmoszki 😉 lub nie każdy kupuje, żeby trzymać nieotwarte, zeby pokazać do kamery ile się wydało 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować