Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Jeżeli nie alkohol, to w jaki sposób człowiek ma się zrelaxowac w weekend po ciężkim tygodniu?

Polecane posty

No i oczywiście jeżeli nie seks bo tego Niestety nie można mieć na wyciągnięcie ręki a więc coś co mogę wziąć kupić zrobić to w jaki sposób można się zrelaksować po tygodniu ciężkiej pracy według mnie tylko alkohol mi to da.Tylko proszę nie piszcie o spacerze kinie czy filmie bo to mogę zrobić w tygodniu i to nie powoduje żadnego relaksu

Samo to że masz wolne czas tylko dla siebie powinno relaksować... a jeśli nie wystarcza to nie wiem można tutaj popisać albo coś obejrzeć. 

4 minuty temu, świrmo napisał:

ty tez z nudów pijesz ? on pije bo nie ma sexu i nie moze sobie poradzic ze swoim fetyszem stóp.

tak piję teraz z nudów 1-2 drinki raz na 2-3 tygodnie xD

Jeśli Ty korzystasz z internetu za pomocą smartfona, to Ty możesz przed snem oglądać sobie na YouTube'ie filmiki ASMR.

Edytowano przez Daniel86
Dodano jedno słowo

6 minut temu, Daniel86 napisał:

Jeśli Ty korzystasz z internetu za pomocą smartfona, to Ty możesz przed snem oglądać sobie na YouTube'ie filmiki ASMR.

Zamiast pić na wikend, polecasz mu asmr przed snem?😄 Ciebie to relaksuję, uspokoja? Mnie na odwrót

28 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A co Ty taki zestresowany dopoki sie nie napijesz?

tak. i zmeczony

praca fizyczna i silownia oraz rzeczy poboczne jak zakupy, dojazdy do pracy itp mnie wykańczają , przy piatku to jestem juz chodzącym trupem fizycznie. musze się napic aby sie wyluzowac bo inaczej nei daje rady po prostu. dlatego pytam, co jesli nie alkohol?

1 minutę temu, Raper spod żabki napisał:

tak. i zmeczony

praca fizyczna i silownia oraz rzeczy poboczne jak zakupy, dojazdy do pracy itp mnie wykańczają , przy piatku to jestem juz chodzącym trupem fizycznie. musze się napic aby sie wyluzowac bo inaczej nei daje rady po prostu. dlatego pytam, co jesli nie alkohol?

Mnie relaksuje sam odpoczynek, a najbardziej wyspanie sie.

21 minut temu, Daniel86 napisał:

Tez lubie ogladac filmiki ASMR, fajnie sie przy nich zasypia.

13 minut temu, Raper spod żabki napisał:

tak. i zmeczony

dalekie te dojazdy ?

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Tez lubie ogladac filmiki ASMR, fajnie sie przy nich zasypia.

wam to pomaga ? przeciez te filmiki sa de.bilne to wyglada jak wystepy nimfy na kafe, człowiek jaby sie przebudzil w nocy i to jeszcze lecialo to sie moze wystraszyc a nie zasnac.

spodziewałem się ze to jakis biały szum a to jakies wariatki wygladajece jak czarownice udajace ze maja kuszacy szept.

14 minut temu, Raper spod żabki napisał:

tak. i zmeczony

masaż wykonywany przez dwie piękne Tajki

wypisz wymaluj pewne kafeterianka pod dzialaniem psychotropów nawet w sumie podoban

teraz wpadłem że to moze być nisza dla niej w która może się wstrzelić. filmiki jak pije drinka się nie przyjeły ale wystarcyz ze w tytule da ASMR i to może byc to!!! lezaki beda ogladac i konia walic  baby slychac i zasypiac. beda followersi

z drugiej strony dwie osoby powiedziały że podoba im się mój głos i nawet coś komuś nagrywałem do spania xD

Edytowano przez Bawidamek z Szczywilka

3 minuty temu, świrmo napisał:

wam to pomaga ? przeciez te filmiki sa de.bilne to wyglada jak wystepy nimfy na kafe, człowiek jaby sie przebudzil w nocy i to jeszcze lecialo to sie moze wystraszyc a nie zasnac.

spodziewałem się ze to jakis biały szum a to jakies wariatki wygladajece jak czarownice udajace ze maja kuszacy szept.

Tak, lubie to, najbardziej sceny z fryzjerem. Nie kazde ASMR dziala na kazdego, ludzie maja rozne triggery.

dawno czegoś tak durnego nie widziałem powiem szczerze, już nawet te filmiki mary o poradach jak zyc dawanych przez ludzi ktorym w zyciu nie wyszlo sa madrzejsze.

Przed chwilą, świrmo napisał:

teraz wpadłem że to moze być nisza dla niej w która może się wstrzelić. filmiki jak pije drinka się nie przyjeły ale wystarcyz ze w tytule da ASMR i to może byc to!!! lezaki beda ogladac i konia walic  baby slychac i zasypiac. beda followersi

To juz dawno nie jest zadna nisza, tych tworcow jest pelno i niektore filmiki maja miliony obejrzen.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Tak, lubie to, najbardziej sceny z fryzjerem. Nie kazde ASMR dziala na kazdego, ludzie maja rozne triggery.

znaczy odglosy mycia wlosów czy jakis dialog tam jest ?

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

To juz dawno nie jest zadna nisza, tych tworcow jest pelno i niektore filmiki maja miliony obejrzen.

swiat upada. nie dziwi sie ze co drugie dziecko chce zostac jutuberem

jestem boomer dzisiaj sie dowiedzialem ze takie cos istnieje 😄

Edytowano przez świrmo

3 godziny temu, Raper spod żabki napisał:

No i oczywiście jeżeli nie seks bo tego Niestety nie można mieć na wyciągnięcie ręki a więc coś co mogę wziąć kupić zrobić to w jaki sposób można się zrelaksować po tygodniu ciężkiej pracy według mnie tylko alkohol mi to da.Tylko proszę nie piszcie o spacerze kinie czy filmie bo to mogę zrobić w tygodniu i to nie powoduje żadnego relaksu

Przerzuć się na ćpanie. Na przykładem leków opioidowych. Powodzenia 😊

1 minutę temu, świrmo napisał:

dawno czegoś tak durnego nie widziałem powiem szczerze, już nawet te filmiki mary o poradach jak zyc dawanych przez ludzi ktorym w zyciu nie wyszlo sa madrzejsze.

To nie ma byc madre tylko powodowac dreszczyk przyjemnosci.

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

dobrze że przynajmniej zjeść se lubisz bo BDSM nie lubisz stóp nie lubisz ASMR nie lubisz xD

ogolnie nie lubie de.bili i de.bilnych rzeczy tak ci bedzie latwiej mnie zaszufladkowac bez wymieniania wszystkiego 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się