Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sraczuszka

Ratujmy Leżaka !!!

Polecane posty

Wszyscy wiemy, że nasz drogi kolega Leżak wydaje dziennie więcej na papierosy niż tygodniowo na jedzenie

W tym tempie może nie dożyć czasu, kiedy będzie mógł sprzedać mieszkanie bez podatku

Czy myślicie, że da się coś zrobić, żeby wpłynąć na niego, żeby zacząć bardziej dbać o zdrowie i nie skończył za chwilę za udarem lub zawałem?

2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Olać Leżaka 😂 Sam sobie winien 😂 Wszyscy już próbowali go przekonać do pracy 😌 I co? I NIC! 😂

jesteś bezduszna ;(

Nie chodzi o pracę, tylko o to, żeby się nie wykończył

1 minutę temu, sraczuszka napisał:

jesteś bezduszna ;(

On może pali, bo lubi 😅 Każdy jest kowalem własnego losu, nie zgodzisz się z tym? 😏

3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

On może pali, bo lubi 😅 Każdy jest kowalem własnego losu, nie zgodzisz się z tym? 😏

nie zogdzę

on jest w szponach nałogu, to już nie jest wolny wybór

6 minut temu, sraczuszka napisał:

jesteś bezduszna ;(

Lepiej sam sie ratuj, zebys sie nie wykonczyl. Nie da sie innym pomagac na siłę choc zawsze sie wydaje, ze dla innych ma sie latwe rozwiązanie ich problemow.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Lepiej sam sie ratuj, zebys sie nie wykonczyl. Nie da sie innym pomagac na siłę choc zawsze sie wydaje, ze dla innych ma sie latwe rozwiązanie ich problemow.

Nie znam mądrzejszej istoty niż Ty - znów masz świętą rację

nic dodać nic ująć

skąd Ty czerpiesz tę mądrość?

10 minut temu, sraczuszka napisał:

Nie znam mądrzejszej istoty niż Ty - znów masz świętą rację

nic dodać nic ująć

skąd Ty czerpiesz tę mądrość?

To są dosyć proste obserwacje życiowe.

19 minut temu, sraczuszka napisał:

nie zogdzę

on jest w szponach nałogu, to już nie jest wolny wybór

Zamkniesz go w kaftan bezpieczeństwa, i będziesz go monitorował przez 24h? Taki człowiek w nałogu sam musi chcieć rzucić, i mieć bardzo silną wolę. A jak ktoś pali długie lata od nastolatka, i ma obecnie np 45 lat, to jest to prawie niemożliwe, jeśli nie ma silnej woli.

43 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Olać Leżaka 😂 Sam sobie winien 😂 Wszyscy już próbowali go przekonać do pracy 😌 I co? I NIC! 😂

Mieszczuchu miej trochę dobroci w sobie, nie rób wiochy, każdego można nawrócić 🤣🤣🤣

3 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Mieszczuchu miej trochę dobroci w sobie, nie rób wiochy, każdego można nawrócić 🤣🤣🤣

Jesteś chętny do nawracania takiego upartego osła? 😌 To nawracaj 🤣 Ja i tak mam za dużo na głowie 🙄

6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Jesteś chętny do nawracania takiego upartego osła? 😌 To nawracaj 🤣 Ja i tak mam za dużo na głowie 🙄

Zazwyczaj ja odwracam, a nie nawracam😜

Ryba co może mieć za dużo na głowie, chyba wody 😅

nie wiem skad u polakow taka natura, ze jak ktos gloduje albo mu cos nie idzie w zyciu to nie pomoga tylko chrzania ze ma isc do pracy masakra

a kto kuurwa chce isc do pracy, bo na pewno nie lezak i to z jego stazem bezrobocia, ja tak samo wolalbym skok pod pociag niz szukac pracy bo tak polaczki chca

na swiecie sa ludzie co maja miliardy albo niedlugo elon sucks bedzie pierwszym tryliarderem co ma trylion dolarow ale inni niech ida do pracy, a moze niech ci bogacze oddadza swoje bogactwa to wtedy nikt nie bedzie musial pracowac xD

2 minuty temu, KochamElcie;) napisał:

a kto kuurwa chce isc do pracy, bo na pewno nie lezak i to z jego stazem bezrobocia, ja tak samo wolalbym skok pod pociag niz szukac pracy bo tak polaczki chca

No nie wiem, ale o Tobie piszą tutaj, że dajesz du/py za mieszkanie 🤣 Ale jeśli masz jakieś swoje dochody, to wszystko spoko 😉 Zresztą, mnie nie obchodzi czy dajesz du/py, czy robisz loda, i tak się nie znamy w realu 🤣🤣🤣

polski rzad zamiast pomoc rodakowi lezakowi to woli wysylac miliardy dolardow na ukraincow i oplacac srarsrinki elona sucks a lezak albo ja niech zdychaja z glodu, ja musialem wyemigrowac z kraju i mi przykro, bo tesknie za rodzina i babciami a nie moge tam wrocic niestety, bo nie stac mnie na zycie w Polsce

haha ja to zaraz ide do lozka bo jutro znowu uderzam do kliniki dzisiaj w saunie parowej ile bylo pary to szok albo plywalem kraulem i co 10-15 odcinkow lecialem wziac sobie lodowaty prysznic i spowrotem do basenu niedlugo tam chyba zaczne cale dnie spedzac, i oczywiscie moja fajna ratowniczka tez byla i  mnieprawie codziennie widzi jak sobie w samych slipkach paraduje haha fajna dziewczyna xD

szkoda, ze ta ratowniczka to nie Gaja niestety, i mi smutno przez to, life is brutal ale mozna sobie pomarzyc 😄

dobranoc xD

3 minuty temu, KochamElcie;) napisał:

polski rzad zamiast pomoc rodakowi lezakowi to woli wysylac miliardy dolardow na ukraincow i oplacac srarsrinki elona sucks a lezak albo ja niech zdychaja z glodu, ja musialem wyemigrowac z kraju i mi przykro, bo tesknie za rodzina i babciami a nie moge tam wrocic niestety, bo nie stac mnie na zycie w Polsce

Wszystko spoko, jeżeli tam zarabiasz pieniądze i nie czekasz na pomoc od innych ludzi. Umiesz liczyć, licz na siebie. Nikt nie będzie litował się nad zdrowym facetem w wieku produkcyjnym. No chyba że masz jakąś chorobę psychiczną, to powinieneś być pod opieką psychiatrów.

6 minut temu, KochamElcie;) napisał:

A może WOŚP?

ja zyje w Anglii i gdybynie przyjaciele anglicy to bylbym bezdomny w Polsce nie mam takich przyjaciol co by mnie zywili albo przygarneli pod dach i pozwalali mieszkac za darmo

a ty jestem jaka jestem to tam na saune gdzie chodze jacy czasem umiesnieni przystojni faceci przychodza to bys sie predko odkochala w swoim 'przystojniaku' hahah ale z ciebie przegrywka jest masakra ciebie nawet nie stac zeby codziennie na saune albo basen chodzic jak ja xD

dzisiaj wieczorem jak juz przed wyjsciem to przede mna siedzial trener fitness no niektorzy to maja fajne cialo ja tez sobie takie robie xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować