( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Jestes Lezak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: Jestes Lezak? No kręce fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Lubię na koniec docisnac pochwe zauważyłem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Nie ma jak się zlac po same kule 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Ale elce odwalilo nie idzie uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Ja sie obudzilem i spac nie moge w ogole masakra jakas co ja mam w glowie, najpierw mysle sobie o auschwitz jak tam mieli przejeebane, a potem ze boje sie ze mnie ktos zamorduuje bo jestem sam a za chwile.od lezenia w lozku mysle.sobie po co ja zyje i co z tego zycia w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Mysle.sobie.o lachonach z ktorymi pisalem w necie kazda ma gacha juz a ja ciagle samotny i praavik i w ogole.to boje sie przyszlosci o lachonie chyba nie ma mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Nie wiem juz co robic te samotne noce albo jak leze sam w lozku a na chacie pusto i sam jestem mnie wykancza to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Co Elce odwalilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu No ja też nie wiem ale umylem se jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Ja jestem czysty bo bylem na saunie dlugo i w basenie plywalem i sie kapalem, nawet sobie stopy pumeksem robilem I chooy z tego jak codziennie czuje bezsens istnienia w ogole, szczegolnie gdy w lozku jestem sam eh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Fajny był ostatni lachon dobrze czuła na psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Ostatnio mi kumpel pisal w internecie, ze ci co poluja na organy to wlasnie na takich jak ja, samotnych co sa sami, nie maja bliskich, ja wiekszosc zycia spedzam samotnie do kilku osob dziennie sie moze odzywam jedynie, ale wykancza mnie to troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: Ostatnio mi kumpel pisal w internecie, ze ci co poluja na organy to wlasnie na takich jak ja, samotnych co sa sami, nie maja bliskich, ja wiekszosc zycia spedzam samotnie do kilku osob dziennie sie moze odzywam jedynie, ale wykancza mnie to troche No musisz uważać na lachony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Ogólnie wszystkie są takie same kalkulatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Ale u mnie w zyciu nie ma zadnych lachonow moze poza rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Ja się boję kuriera że zadzwoni o 8 że będzie o 12 idíota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Elka to nie odbiera tel od kurierow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu No masakra Ja mam brac leki i isc.do pracy... juz kiedys bralem leki i poszedlem do pracy ale dlugo nie wytrzymalem Boje sie przyszlosci i tego co bedzie ogolnie. Czuje sie.jakby za rok albo dwa moje zycie mialo sie skonczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Haha xD No wczesnie troche Ja zaznaczam opcje zeby dostarczyli na poczte i odbiore stamtad wtedy nie musze sie martwic o kuriera xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: Haha xD No wczesnie troche Ja zaznaczam opcje zeby dostarczyli na poczte i odbiore stamtad wtedy nie musze sie martwic o kuriera xD No akurat te dwie paczki są duże gabaryty krzesło i antyrama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu Normalnie też biorę inpost paczkomaty bo nie cierpię jak mnie ktoś budzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu I wtedy spoko bo se od razu zrobię zakupy hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu A wgl to nie rozumiem lachonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj się taka kręcila leginsy że dope znac i oglada niby rzeczy hipermarket do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 3 godziny temu Ja tez nie lubie, w ogole to nie wiem po co ja spie, jak nje spie to chociaz sobie cos przy kompie porobie albo muzyki poslucham, a ja probuje spac zeby zdrowo zyc i w ogole.ale moja dusza cierpi Nie wiem co dzisiaj bede robil w.ogole, co mi po tych silowniach i saunaxh jak wracam potem do domu i znowu mnie samotnosc wykancza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu Nigdy nie zagadajom to po co tak się ubierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu No ładna jesteś ale przeusc mnie bo idę do czytnika a ta jak kura tą dopom się slimaczy i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 3 godziny temu A wgl na yt typ nagral jakie to ma 40m2 co mu mama kupiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach