Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Masakra ja.to nawet ze cos mi sie stanie albo mnie.ktos zamorduuje nie wierze ze swiat jest piekny i ladny

Na silowni musze duzo na rowerku jezdzic to spale, dopoki nie zrzuce z ud duupy i bioder to mysle.ze nie ma.sensu robic rzezby ale w lapach tez moglyby byc miesnie zamiast tluszczu

No trzeba ruszyc duupe.z.domu ja to nawet ktoregos dnia zamiast na silke i basen to pare wycieczek pieszych za miasto na wies i mysle.ze bedzie okej

Na razie mam przerwe od.siedzenia przy kompie

Kiedys jak w Polsce bylem to siedzislem przy kompie przy stole ze mialem glowe w prawo obrocona, masakra wczoraj plywam kraulem i glowa na prawo i na lewo przy oddychaniu, to czuje jak na lewo zginam to ciezko masakra.dobrze ze plywam troche kregoslup ulge czuje i szyja tez ma przejeebane od siedzenia.przy kompie.godzinami w niewygodnej pozycji dostalem po duupie.od.tego kompa

Szkoda ze tsk nie trenowalem jak mialem.to 15 lat ze plywanie aeroby tylko teraz.i co nawet jakbym sobir cialo zrobil i sportowiec to lada chwila 40 i 50 i juz choy z tego zycia mlodosc juz za mna i dziewczyny rodziny zadnej dlategi mam mysli samoboojcze ze po co ja zyje skoro zaraz bede stary i dzieci zero wlasnie dlatego mi sie zyc nie chcr troche jak sobie mysle o tym juz, ze jestem stary kawaler i nie widze szans zeby to sie mialo zmienic ;(

Haha xD
Ja tam nie mam,.moze jedynie zazdroszcze facetow co maja fajne miesnie,.ale.sam moge sobie takie zrobic o ile dozyje xD

Spoko dobranoc.ja musze ibmyslec.co chce porobic w niedalekiej przyszlosci jakies pomysly i na pewno posprzatac pliki na laptopie i chyba emulatory na nintendo ogarne i to the legend.of zelda.zaczne ibczajac moze fajna muzyka.i efekty bo gry z nudna sciezka.dzwiekowa.czy efektami jak diablo immortal to goowno,.jak gram.w gierke.to chce zeby muzyka byly.dobre i dzwieki, np. w diablo 2 jest dobra muza i efekty dzwiekowe tez jak aury paladyna nakuurwiaja haha dobranoc

Ja nie bede mial dobrej pracy, bo mi sie.nic.nie chce, nie chce mi sie uczyc pracowanie dla.mnie jest bez sensu jeebal to piees a ja jjz mam 30 lat i zara stuknie.40 i 50 i trzeba myslec o smierci o ile.dozyje bo jutro mkze mnie.ktos zamordowac i chooy baj baj sernik filip bedzie

Isc.do pracy zeby lachony sie cieszylu no niestety mnie ciagle rodzina idz.doxpracy idz do pracy i chooy ja nie ide do pracy i skonczylem jako samotnik z dala.od rodziny z dala.od ojczyzny, bo nie chce isc do pracy a jutro moze mnie ktos zamordoowac albo porwac na organy a ja nigdy nawet z dziewczyna nie spalem, i taki jest sens mojego istnienia, beznadzieja

2 godziny temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

No ja też nie wiem ale umylem se jaja 

W zlewie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się