Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja sie obudzilem i spac nie moge w ogole masakra jakas co ja mam w glowie, najpierw mysle sobie o auschwitz jak tam mieli przejeebane, a potem ze boje sie ze mnie ktos zamorduuje bo jestem sam a za chwile.od lezenia w lozku mysle.sobie po co ja zyje i co z tego zycia w ogole

Mysle.sobie.o lachonach z ktorymi pisalem w necie kazda ma gacha juz a ja ciagle samotny i praavik i w ogole.to boje sie przyszlosci o lachonie chyba nie ma mowy

Nie wiem juz co robic te samotne noce albo jak leze sam w lozku a na chacie pusto i sam jestem mnie wykancza to

Ja jestem czysty bo bylem na saunie dlugo i w basenie plywalem i sie kapalem, nawet sobie stopy pumeksem robilem

I chooy z tego jak codziennie czuje bezsens istnienia w ogole, szczegolnie gdy w lozku jestem sam eh xD

Ostatnio mi kumpel pisal w internecie, ze ci co poluja na organy to wlasnie na takich jak ja, samotnych co sa sami, nie maja bliskich, ja wiekszosc zycia spedzam samotnie do kilku osob dziennie sie moze odzywam jedynie, ale wykancza mnie to troche

Przed chwilą, KochamElcie;) napisał:

Ostatnio mi kumpel pisal w internecie, ze ci co poluja na organy to wlasnie na takich jak ja, samotnych co sa sami, nie maja bliskich, ja wiekszosc zycia spedzam samotnie do kilku osob dziennie sie moze odzywam jedynie, ale wykancza mnie to troche

No musisz uważać na lachony 

No masakra

Ja mam brac leki i isc.do pracy... juz kiedys bralem leki i poszedlem do pracy ale dlugo nie wytrzymalem

Boje sie przyszlosci i tego co bedzie ogolnie. Czuje sie.jakby za rok albo dwa moje zycie mialo sie skonczyc

Haha xD
No wczesnie troche

Ja zaznaczam opcje zeby dostarczyli na poczte i odbiore stamtad wtedy nie musze sie martwic o kuriera xD

Ja tez nie lubie, w ogole to nie wiem po co ja spie, jak nje spie to chociaz sobie cos przy kompie porobie albo muzyki poslucham, a ja probuje spac zeby zdrowo zyc i w ogole.ale moja dusza cierpi

Nie wiem co dzisiaj bede robil w.ogole, co mi po tych silowniach i saunaxh jak wracam potem do domu i znowu mnie samotnosc wykancza xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się