KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Ja dzisiaj szedlem a.tam na przystanku jakas blondi fajna i zgrabna a ona sie patrzy na mnie a ja mysle wow jaka laska ale kochanie za chwile.sie odwracam a ona dalej sie lampi i usmiechnieta a ja nie wierze ze to do mnie w ogole i chooy juz jej nigdy nie zobacze a ja ciagle samotny i wykancza mnie samotnosc Ostatnio codziennie jak leze w lozku to sobir wyobrazam ze ktos mi ostrym mieczem leb odcina i moze poczulbym ulge wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie;) napisał: Ja tez nie lubie, w ogole to nie wiem po co ja spie, jak nje spie to chociaz sobie cos przy kompie porobie albo muzyki poslucham, a ja probuje spac zeby zdrowo zyc i w ogole.ale moja dusza cierpi Nie wiem co dzisiaj bede robil w.ogole, co mi po tych silowniach i saunaxh jak wracam potem do domu i znowu mnie samotnosc wykancza xD Mam wrażenie że one z domu tylko wychodzą żeby wreszcie typ zagadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Heh ja.to nie wchodzw na yt nawet bo dopierocbym mial depresje jakie ludzie zycie maja i hajs za nic a ja chooy czy mnie jutro nie zamorduje jakis psychol Kumpel angol do mnie ze codziennie mi edzie przypominal czy drzwi na noc zamknalem, bo jeszcze mnie ktos zamorduje A ostatnio kumpel z neta ze takich samotnych jak ja to porywaja na organy Boje sie ze mnie ktos zamorduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Może pokolenie się zmieniło jak kiedyś to był wstyd tak teraz może samice piszczom do takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Do jakich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: Do jakich? No nowobogackich mamisynkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Kiedyś bym na elke postawił depozyt cały dzisiaj szkoda grosza co druga wypowiedź kłamstwa jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu A nie wiem, chooy im w doope niech wparuje im ktos na chate i zerznie w czoko tych mamimsynkow albo wsadzi granat w duupe i otworzy zawleczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Nie gram w nic nawet na konsoli, to diablo immortal goowno straszne nawet juz nie gram dalej w ten syf wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Zdrzemne sie.chwile.ale jak nie bede mogl spac znowu to wroce Ostatnio chce.spac a nie moge Niby zmeczony a jednak spac nie mozna.czlowiek by cos porobil, ale podobno noc.jest od spania tylko ze mi sie spac nie.chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu A najbardziej mi się śmiać chce jak lachony bronią typów co im się podoba z wyglądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Ja nie mam w.ogole.z laskami do czynienia juz zadnymi, w realu z zadnymi nie.rozmawiam.jedynie hello thank you have a nice day tak wygladaja.moje rozmowy z samicami od wielu lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu A wiesz kiedy anastazje definitywnie uciekla stąd jak się pochwaliłem że schudłem razem 31kg pewnie sobie wyobrazila że mi skóra wisi i zwiala pustak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu A teraz założę się że elce odawala bo 99kg usłyszała u mnie to takie typowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Ogolnie mjsze sobie na laptopie i konsoli porzadki porobic bo mam syf na dyskach w plikach Dobrze ze sje zapisalem do tej kliniki, po swietach taki siedzialem i czulemcsie brudny nieumyty, w bajorku sie nie wykapie mam dosc blota i deszczu i ze.mokro to chooy Teraz jak jestem brudny to mam sie gdzie umyc przynajmniej Nie wiem czy dzisiaj ide pewnie pozniej, ale nastawiam sie ze bede przy kompie znowu siedzial niedlugo i komputerowal sluchajac muzyki z wiezy, zreszta weekend jest to moge sobie zarwac nocke.niedlugo i chooy, wroce potem na saune parowa i poplywam to mnie.obudzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Masakra to moze baby lubia ulanych, ja tam pieerdole, musze z ud zrzucic duupy i bioder bo sie troche uzbieralo przez rok-dwa, kiedys jak mieszkalem w namiocie bylem taki.szczuply a potem od.siedzenia.i jedzenia mi sie przytylo Tesknie za moja szczupla.duupcia i udami, troche mi zajmie.to zrzucanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Może za dużo oczekuję od istot do heblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Masakra jak tylko przestalem moeszkac w namiocie.i zaczelo sie siedzenie.przy kompie w.domu albo pubie.to zaczela.mi doopa.rosnac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: Masakra to moze baby lubia ulanych, ja tam pieerdole, musze z ud zrzucic duupy i bioder bo sie troche uzbieralo przez rok-dwa, kiedys jak mieszkalem w namiocie bylem taki.szczuply a potem od.siedzenia.i jedzenia mi sie przytylo Tesknie za moja szczupla.duupcia i udami, troche mi zajmie.to zrzucanie Po mnie wgl nie widać 99kg według mnie ale ja też jestem spaczony w drugą stronę długi okres w życiu byłem bardzo chudy i miałem kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu 21kg powaznie.tyle schudles? To wazyles 120kg? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: 21kg powaznie.tyle schudles? To wazyles 120kg? xD 31kg z 114 do 83 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Teraz 16 wróciło bo mam w dopie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Ja mam uda wielkie.i doope i biodrach uzbieralo sie.bo w zpolsce bylem babcie dogadzaly jadalem miesiacami porcje.za 3 doroslych mezczyzn a do tego siedzenie przy kompie calymi dniami i sie uzbieralo Dobrze ze teraz tutaj chociaz mam wejsciowke na silownie i basen codziennie i sauny moge zrzucac Ale.ogolnie jestem panicznie przerazony, ze niedlugi umre albi mnie.ktos.zamoorduje, z tej samotnosci mi juz odpieerdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Do 100 wyglądam dobrze nawet twarzy później się psuje wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Ja jestem przerazony o swoja.przyszlosc albo ze mnie.ktos.zamorduje.czy porwia.mnie.i pojde na organy masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Taka nauka z tego życia że trzeba kłamać lachony masz 100 wyglądasz 85 mów 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu Przecież ciebie sooka nie zwazy zwłaszcza przez kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu A 100 sobie knura wyobrazajom i masz koniec wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie;) napisał: Ja jestem przerazony o swoja.przyszlosc albo ze mnie.ktos.zamorduje.czy porwia.mnie.i pojde na organy masakra Ja też za 2lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Mnie zadna nie chce z neta, a wczoraj na saunie parowej siedzialem z dwoma lachonami i ogladalem jak sobir leza.i sie podniecilem, juz.sobie myslalem ja prdl tak blisko c nie ale to nie moja sauna szkoda, poruuchalbym sie w saunie z dwoma lachonami to musi niezle byc xD Fajnie byloby miec swoja saune i sobie wpadam z kolezankami i siedzimy albi moze.cos wiecej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach