Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja dzisiaj szedlem a.tam na przystanku jakas blondi fajna i zgrabna a ona sie patrzy na mnie a ja mysle wow jaka laska ale kochanie za chwile.sie odwracam a ona dalej sie lampi i usmiechnieta a ja nie wierze ze to do mnie w ogole i chooy juz jej nigdy nie zobacze a ja ciagle samotny i wykancza mnie samotnosc

Ostatnio codziennie jak leze w lozku to sobir wyobrazam ze ktos mi ostrym mieczem leb odcina i moze poczulbym ulge wtedy

5 minut temu, KochamElcie;) napisał:

Ja tez nie lubie, w ogole to nie wiem po co ja spie, jak nje spie to chociaz sobie cos przy kompie porobie albo muzyki poslucham, a ja probuje spac zeby zdrowo zyc i w ogole.ale moja dusza cierpi

Nie wiem co dzisiaj bede robil w.ogole, co mi po tych silowniach i saunaxh jak wracam potem do domu i znowu mnie samotnosc wykancza xD

Mam wrażenie że one z domu tylko wychodzą żeby wreszcie typ zagadal 

Heh ja.to nie wchodzw na yt nawet bo dopierocbym mial depresje jakie ludzie zycie maja i hajs za nic a ja chooy czy mnie jutro nie zamorduje jakis psychol

Kumpel angol do mnie ze codziennie mi edzie przypominal czy drzwi na noc zamknalem, bo jeszcze mnie ktos zamorduje
A ostatnio kumpel z neta ze takich samotnych jak ja to porywaja na organy

Boje sie ze mnie ktos zamorduje

A nie wiem, chooy im w doope niech wparuje im ktos na chate i zerznie w czoko tych mamimsynkow albo wsadzi granat w duupe i otworzy zawleczke

Nie gram w nic nawet na konsoli, to diablo immortal goowno straszne nawet juz nie gram dalej w ten syf wiecej

Zdrzemne sie.chwile.ale jak nie bede mogl spac znowu to wroce

Ostatnio chce.spac a nie moge
Niby zmeczony a jednak spac nie mozna.czlowiek by cos porobil, ale podobno noc.jest od spania tylko ze mi sie spac nie.chce

Ja nie mam w.ogole.z laskami do czynienia juz zadnymi, w realu z zadnymi nie.rozmawiam.jedynie hello thank you have a nice day tak wygladaja.moje rozmowy z samicami od wielu lat

Ogolnie mjsze sobie na laptopie i konsoli porzadki porobic bo mam syf na dyskach w plikach

Dobrze ze sje zapisalem do tej kliniki, po swietach taki siedzialem i czulemcsie brudny nieumyty, w bajorku sie nie wykapie mam dosc blota i deszczu i ze.mokro to chooy

Teraz jak jestem brudny to mam sie gdzie umyc przynajmniej
Nie wiem czy dzisiaj ide pewnie pozniej, ale nastawiam sie ze bede przy kompie znowu siedzial niedlugo i komputerowal sluchajac muzyki z wiezy, zreszta weekend jest to moge sobie zarwac nocke.niedlugo i chooy, wroce potem na saune parowa i poplywam to mnie.obudzi xD

Masakra to moze baby lubia ulanych, ja tam pieerdole, musze z ud zrzucic duupy i bioder bo sie troche uzbieralo przez rok-dwa, kiedys jak mieszkalem w namiocie bylem taki.szczuply a potem od.siedzenia.i jedzenia mi sie przytylo

Tesknie za moja szczupla.duupcia i udami, troche mi zajmie.to zrzucanie

Masakra jak tylko przestalem moeszkac w namiocie.i zaczelo sie siedzenie.przy kompie w.domu albo pubie.to zaczela.mi doopa.rosnac

• Haha 1

Przed chwilą, KochamElcie;) napisał:

Masakra to moze baby lubia ulanych, ja tam pieerdole, musze z ud zrzucic duupy i bioder bo sie troche uzbieralo przez rok-dwa, kiedys jak mieszkalem w namiocie bylem taki.szczuply a potem od.siedzenia.i jedzenia mi sie przytylo

Tesknie za moja szczupla.duupcia i udami, troche mi zajmie.to zrzucanie

Po mnie wgl nie widać 99kg według mnie ale ja też jestem spaczony w drugą stronę długi okres w życiu byłem bardzo chudy i miałem kompleksy 

Ja mam uda wielkie.i doope i biodrach uzbieralo sie.bo w zpolsce bylem babcie dogadzaly jadalem miesiacami porcje.za 3 doroslych mezczyzn a do tego siedzenie przy kompie calymi dniami i sie uzbieralo

Dobrze ze teraz tutaj chociaz mam wejsciowke na silownie i basen codziennie i sauny moge zrzucac

Ale.ogolnie jestem panicznie przerazony, ze niedlugi umre albi mnie.ktos.zamoorduje, z tej samotnosci mi juz odpieerdala

Ja jestem przerazony o swoja.przyszlosc albo ze mnie.ktos.zamorduje.czy porwia.mnie.i pojde na organy masakra

Mnie zadna nie chce z neta, a wczoraj na saunie parowej siedzialem z dwoma lachonami i ogladalem jak sobir leza.i sie podniecilem, juz.sobie myslalem ja prdl tak blisko c nie ale to nie moja sauna szkoda, poruuchalbym sie w saunie z dwoma lachonami to musi niezle byc xD

Fajnie byloby miec swoja saune i sobie wpadam z kolezankami i siedzimy albi moze.cos wiecej xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się