( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie;) napisał: Masakra jak tylko przestalem moeszkac w namiocie.i zaczelo sie siedzenie.przy kompie w.domu albo pubie.to zaczela.mi doopa.rosnac Ja 83 czy 99 te same dżinsy tylko wtedy 4 oczka czy 3 a teraz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Masakra ja.to nawet ze cos mi sie stanie albo mnie.ktos zamorduuje nie wierze ze swiat jest piekny i ladny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 5 godzin temu W ciuchach żadnej różnicy nie widzę zbyt może ciasnej w kieszeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu Na silowni musze duzo na rowerku jezdzic to spale, dopoki nie zrzuce z ud duupy i bioder to mysle.ze nie ma.sensu robic rzezby ale w lapach tez moglyby byc miesnie zamiast tluszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 5 godzin temu No trzeba ruszyc duupe.z.domu ja to nawet ktoregos dnia zamiast na silke i basen to pare wycieczek pieszych za miasto na wies i mysle.ze bedzie okej Na razie mam przerwe od.siedzenia przy kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Dziwna mam.ta figure bo klata.szeroka.a.raczki jak kurczaczki albo dziewczyna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Ale ludzie naprawdę mają ból dopy o ten wygląd zewnętrzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Kiedys jak w Polsce bylem to siedzislem przy kompie przy stole ze mialem glowe w prawo obrocona, masakra wczoraj plywam kraulem i glowa na prawo i na lewo przy oddychaniu, to czuje jak na lewo zginam to ciezko masakra.dobrze ze plywam troche kregoslup ulge czuje i szyja tez ma przejeebane od siedzenia.przy kompie.godzinami w niewygodnej pozycji dostalem po duupie.od.tego kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Szkoda ze tsk nie trenowalem jak mialem.to 15 lat ze plywanie aeroby tylko teraz.i co nawet jakbym sobir cialo zrobil i sportowiec to lada chwila 40 i 50 i juz choy z tego zycia mlodosc juz za mna i dziewczyny rodziny zadnej dlategi mam mysli samoboojcze ze po co ja zyje skoro zaraz bede stary i dzieci zero wlasnie dlatego mi sie zyc nie chcr troche jak sobie mysle o tym juz, ze jestem stary kawaler i nie widze szans zeby to sie mialo zmienic ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Ja tam lubię jak lachon jest ale tu nie ma równouprawnienia to powinno być tak według mnie ja jestem ładna a ja mam mieszkanie no to remis ci obciagne i zamieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Haha xD Ja tam nie mam,.moze jedynie zazdroszcze facetow co maja fajne miesnie,.ale.sam moge sobie takie zrobic o ile dozyje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu W końcu malowany się wymiksuje i będzie trwoga do boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: Haha xD Ja tam nie mam,.moze jedynie zazdroszcze facetow co maja fajne miesnie,.ale.sam moge sobie takie zrobic o ile dozyje xD A ja mam to w dopie ważne że mam wzrok obie ręce mogę grać albo że mi staje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Spoko dobranoc.ja musze ibmyslec.co chce porobic w niedalekiej przyszlosci jakies pomysly i na pewno posprzatac pliki na laptopie i chyba emulatory na nintendo ogarne i to the legend.of zelda.zaczne ibczajac moze fajna muzyka.i efekty bo gry z nudna sciezka.dzwiekowa.czy efektami jak diablo immortal to goowno,.jak gram.w gierke.to chce zeby muzyka byly.dobre i dzwieki, np. w diablo 2 jest dobra muza i efekty dzwiekowe tez jak aury paladyna nakuurwiaja haha dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Trzeba doceniac co się ma a nie jestem jakiś nsjbrzydszy ot zwykły typek może nawet lepiej wyglądający w tym wieku niż większość Bo ogólnie bywajom 36 latkowue masakra takie knury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 4 godziny temu Mógłbym mieć miłość myślę gdybym miał dobra pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Ja nie bede mial dobrej pracy, bo mi sie.nic.nie chce, nie chce mi sie uczyc pracowanie dla.mnie jest bez sensu jeebal to piees a ja jjz mam 30 lat i zara stuknie.40 i 50 i trzeba myslec o smierci o ile.dozyje bo jutro mkze mnie.ktos zamordowac i chooy baj baj sernik filip bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Narka.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 27 Napisano 4 godziny temu Isc.do pracy zeby lachony sie cieszylu no niestety mnie ciagle rodzina idz.doxpracy idz do pracy i chooy ja nie ide do pracy i skonczylem jako samotnik z dala.od rodziny z dala.od ojczyzny, bo nie chce isc do pracy a jutro moze mnie ktos zamordoowac albo porwac na organy a ja nigdy nawet z dziewczyna nie spalem, i taki jest sens mojego istnienia, beznadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: No ja też nie wiem ale umylem se jaja W zlewie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 85 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Mógłbym mieć miłość myślę gdybym miał dobra pracę Więc w czym problem? Zamiast tu przegrywać dzień w dzień, to idź w końcu do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 38 minut temu 2 godziny temu, malowany napisał: W zlewie? Pod prysznicem w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Więc w czym problem? Zamiast tu przegrywać dzień w dzień, to idź w końcu do pracy Najpierw niech maolat pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 8 Napisano 23 minuty temu Ja nie mam nic na utrzymaniu oprócz samego siebie mi się nie spieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach