Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
One night in Mencikal

Klaudiusz co tam znowu pisales o Iskrze?

Polecane posty

Dobra ja uciekam bo szkoda mi czasu na pisanie, wyjeebane mam pisac z ludzmi co wlasnie skonczyli prace i wrocili do domu i nie maja co robic i beda na srafe siedzieli caly wieczor xD

a w Diablo immortal sie zajeebiscie mi gra, gral ktos?

fajnie jak raida robie 8 graczy 60 fps na ultra a ja czarodziejka zaklecia rzucam wlasnie za chwile wbije 60 level i ciekawe co mi sie odblokuje, spadam nara xD

Ja zachowam w tajemnicy który facet był dla mnie najgorętszy xD

No ostatnio speeda przyjeebalem i mialem maraton waleenia caly weekend bo bylem taki napalony a nie mialem co robic, sciagnalem chyba z 30 filmikow z lesbijskim poorno ale wczoraj zaliczylem udany dzien na basenie/silowni i odechcialo mi sie waleenia, do tego z dwoma fajnymi laskami siedzialem w saunie parowej i nie chce mi sie walenia, bo mi to energie usuwa, niepotrzebne mi to, poza tym ide grac sobie w diablo immortal bo fajnie sie gra narka xD

mam na kompie foto pieknych stopek moich marzen fajnej dziewczyny ostatnio do tego fapczylem stopki marzenie, chcialbym miec dziewczyne z takimi stopkami, ale moge sobie pomarzyc, ale na silowni obok fajnych kobitek i dziewczyn cwicze, sa szczuple i zgrabne fajne bardzo podobaja mi sie 😄

Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał:

Tata pisałaś o nim na priv 

Walnij się w dekiel.

Wczoraj bylo zajeebiscie jak wychodze z sauny i rozgrzany biore lodowaty prysznic a za chwile do basenu i kraulem plywam 10 odcinkow i taki rozgrzany znowu lodowaty prysznic i wracam na basen i znowu 10 odcinkow i super mi idzie plywanie kraulem, jeszcze kiedys dwa odcinki przeplynalem kraulem i juz dyszalem jak pies, a ostatnio po 10-15 przeplywam i poprawilem oddychanie i sie tak ciesze xD

jak przylece nastepnym razem do Polski odwiedzic babcie to bede taki wielki chlopak ze ho ho xD

Przed chwilą, One night in Mencikal napisał:

Żadna tajemnica.Ten najgrubszy czyli cwaniak.

Nie. Ciekawe ile w tym prawdy, że miał zawiasy.

15 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Magi Ty oglądałaś Czerwonego smoka 🤔 Hopkins mój ulubiony aktor po mistrzowsku gra tam rasowego socjopate. 😀

idol 😄

Przed chwilą, One night in Mencikal napisał:

Są tutaj JESZCZE grubsi? Lol pewnie srun 

Nie kręcą mnie grubasy, nawet pisałam że Czarnek powinien schudnąć.

• Like 1

10 minut temu, Vlad Srakula napisał:

wielka sensacja ze ktos wyszedl na loda albo sznycla xD

tu jest wielu takich dla ktorych to niewyobrazalne wyslesz im zdjecie piasku oni mowia ze kradziony i fejk 😄

rozpieerda mnie dzisiaj energia, ktory chce sie ponapieerdalac po mordach? 😄

pragne zaznac troche bolu i krwi 😄

• Haha 1

9 minut temu, Megi_ona napisał:

Może nie wiem ale nie mogę już zaraz zwariuję, nic mi nie wychodzi a praca nie jest lekarstwem bo pogrąża mnie na dno 😁

Możemy coś oglądnąć i ty wybierasz żeby bylo co oglądać 😊

Łatwe zadanie to nie jest , bo trzeba przefiltrować żeby za dużo przemocy nie było, ale dla chcącego nic trudnego. 😊

A resident evil te najnowsze chociaż już wiekowe widziałaś. 🤔

9 minut temu, Megi_ona napisał:

Chyba nie oglądałam, nie przypominam sobie. Może być ciekawy 🙂

Dobra obsada w ogóle i dużo psychologii obczaj recenzja...😉

1 minutę temu, KochamElcie;) napisał:

a ty swirmo spieerdalaj jeebany odpaadzie za to co piszesz ze daje duupy i jestem prostyytutka, nie jestes zabawny, jestes kuurwa jeebana xD

Przed chwilą, KochamElcie;) napisał:

pluje ci na ryj swirmo paarchu pieerdolony 😄

znowu lekow na schizofrenie nie wziales i znowy wysylasz zdjecie torsu z lazienki jakiegos nowego sponsora

ja cytuje twoje slowa wielokrotnei pisales ze cie utrzymuje koledzy i nigdy sexu nie miales z kobieta

3 minuty temu, świrmo napisał:

idol 😄

Wiedziałem że to napiszesz Lipedźiu , bo jesteś taki przewidywalny. 😁 Tęskniłeś za mną przyznaj się mały minusie, to dam ci kość jak psu. 🙂

Lepiej nie hejtujcie Filipa bo jest chory. 

wpadnie moon to wklei twoje sexi foty z portalu dla prostytutek tez pewnie powiesz ze to nie ty

1 minutę temu, świrmo napisał:

znowu lekow na schizofrenie nie wziales i znowy wysylasz zdjecie torsu z lazienki jakiegos nowego sponsora

ja cytuje twoje slowa wielokrotnei pisales ze cie utrzymuje koledzy i nigdy sexu nie miales z kobieta

Co ty masz z tą schizofrenią i lekami żeby codziennie o tym wyć i czyżby projekcja 😁

Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Wiedziałem że to napiszesz Lipedźiu , bo jesteś taki przewidywalny. 😁 Tęskniłeś za mną przyznaj się mały minusie, to dam ci kość jak psu. 🙂

dzisiaj nie tesknilem lezak cie swietnie zastepowal i dawal przedstawienie za przedstawieniem :>D

Przed chwilą, świrmo napisał:

wpadnie moon to wklei twoje sexi foty z portalu dla prostytutek tez pewnie powiesz ze to nie ty

Pierwsze co zrobi będzie cię podrywał znowu. 😁

Przed chwilą, Chill napisał:

Lepiej nie hejtujcie Filipa bo jest chory. 

to niech sie leczy to nie jest usprawiedliwienie ze chlpp sie od dekady nie leczy i zyje z dawania du..

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Co ty masz z tą schizofrenią i lekami żeby codziennie o tym wyć i czyżby projekcja 😁

to mam ze sam napisal ze ma zdiagnozowana i uciekl z polskio zeby sie nie leczyc zapytaj go to ci powie co mu zdiagnozowali

to niech sie leczy to nie jest usprawiedliwienie ze chlpp sie od dekady nie leczy i zyje z dawania du..

To nie jest takie proste. Te leki działają jak narkotyki, to jest ostateczność.

dzisiaj nie tesknilem lezak cie swietnie zastepowal i dawal przedstawienie za przedstawieniem :>D

Nie wiem bo w przeciwieństwie do ciebie nie siedzę tu od rana, ale nie musisz mnie o wszystkim informować jak podwładny. 😁

myslicie ze on dalby rade sie sprzedawac w jego obecnymn stanie psychicznym w ogole, bo cos watpie ^^'

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się