Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Po prostu nie kupuje lodów stąd nawet nie wiem gdzie są i czy w ogóle. smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: w piekarni sa U nas nie ma w tych okolicznych sklepach , bo jest zima ale latem były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Czyni go innym wszystkie drechy od ciebie do Francji wyjechały i musisz patusa na forum szukać zgadłam? Nie jestem z wsi tylko z miasta. U mnie jest ok i dobrze się mam powodzi i mało kto wyjeżdża. Mieszkania dużo tańsze jak w np. Krakowie a zarobek tylko trochę mniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Mam różne tatuaże przecież ci pisałem na priv wszystkie dlugopisem robione ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Mam różne tatuaże przecież ci pisałem na priv Czyli ten krzyżyk pod okiem tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nudes dla fanów. ślij śmiało na mój priv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: kolejny ukryty fan sie zameldowal ciekawe czy reszta sie odwazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie jestem z wsi tylko z miasta. U mnie jest ok i dobrze się mam powodzi i mało kto wyjeżdża. Mieszkania dużo tańsze jak w np. Krakowie a zarobek tylko trochę mniejszy. zaraz się okaże że w moim mieście mieszkasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: smutne Moze do niego sie przytul;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: U nas nie ma w tych okolicznych sklepach , bo jest zima ale latem były. sa sa w kazdym lewiatanie czy decaku kupisz nie ma juz takich miejsc gdzie nie ma lewiatanow czy decakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, świrmo napisał: skad jestes bo mam znajomych w jasionce ? moze znaja jakas megi A ty skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: sa sa w kazdym lewiatanie czy decaku kupisz nie ma juz takich miejsc gdzie nie ma lewiatanow czy decakow Są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 926 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: kolejny ukryty fan sie zameldowal ciekawe czy reszta sie odwazy Nie wiem o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 7 godzin temu Nie piszcie przez 3 minuty, Żaba nudesa wstawia w bulah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, meteor258 napisał: ślij śmiało na mój priv juz poszlo ladne mam cyce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: smutne Masz rację smutne bo lody uwielbiam i są pyszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A ty skąd jesteś? z krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Nie piszcie przez 3 minuty, Żaba nudesa wstawia w bulah. To będzie jakis plaz a ty sie podnieciłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zaraz się okaże że w moim mieście mieszkasz xD A ty gdzie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Moze do niego sie przytul;p do ciebie bym wolał smutno mi pocieszysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: To raczej ty ale na szczęście jesteś w pjerdlu / piwnicy z której boisz sie wyjść z obawy przed konsekwencjami za lata hejtu w internecie i gróźb karalnych A wcześniej pisałaś że psy głodze i kradne. Jesteś taką idiоtką że łapy opadają, a lipedź lepiej żeby nie wiedział gdzie mieszka Magi bo widać że zbok krzywdę by zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Masz rację smutne bo lody uwielbiam i są pyszne. uwzaj co piszesz jak nie chesz zostac cwelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu A gdzie klaudiusz zołza jedna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, świrmo napisał: w piekarni sa Potwierdzam, nawet w dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: A ty gdzie mieszkasz? nie powiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: do ciebie bym wolał smutno mi pocieszysz ? a sadzilem ze jestem wyjatkowy i tylko do mnei chcesz czar prysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie wiem o co ci chodzi. Nie słuchaj lewackiej gadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu za małe miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: do ciebie bym wolał smutno mi pocieszysz ? Mam kontuzje łapy nie mogę sie przytulać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, meteor258 napisał: A gdzie klaudiusz zołza jedna ? Byczy to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach