Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie:)

Napieerdalam dzisiaj cala noc w Diablo Immortal na moim Retroid Pocket 5, gral ktos? xD

Polecane posty

gram na najwyzszych ustawieniach 60 fps i ekran amoled chyba odchodze z kafe xD

wbilem juz 60 level moja czarodzieja i mam 19 paragon level xD super sie rzuca zaklecia a dzisiaj robilem raida i 8 graczy i wszyscy nakuurwiaja potwora 2 miliony zycia i zadnych zawiech nic wszystko tak plynnie dziala ahh :D

ale sie super bawie :D

rano ide relaksowac sie w steamroom i lodowate prysznice i poplywam sobie xD o 6 rano otwieraja klinike

nie chce isc spac bo dzisiaj w nocy sie obudzilem i wyobrazalem sobie oboz koncentracyjny ze tam jestem i gazuja ludzi albo bija mnie czy eksperymenty robia, potem sie balem ze mnie zaraz ktos zamorduuje albo porwie i sprzeda na organy a potem mialem mysli samoboojcze bo jestemsam w domu masakra i sie balem

dobrze, ze lezak byl tu w nocy i ze mna popisal, uspokoil mnie, dzieki lezak ❤️

kocham grac w Diablo na mojej konsoli mi tak pieknie gierka zasuwa i to takie bardziej world of warcraft ala diablo jest xD

robie dungeony raidy crafce itemy mam nawet pieska ktory rzuca blyskawice na wrogow, mam gemy enchanty robie cos pieknego 😄

teraz 15 minut przerwy na czarna herbatke i wracam do lozka grac xD

bede napieerdalal calymi dniami i nocami dopoki mi sie nie znudzi z przerwami na klinike gdzie chodze na basen/sauna parowa i finska/silownia 😄

narka dobranoc xD

tak samo kocham pic monster ultra w bialych puszkach bez cukru wypije dwie puszki z rana przed wejsciem na basen i normalnie fruwam 😄

szkoda, ze nie ma tutaj zadnych graczy w diablo niestety, bo ja tysiace godzin w ta przegralem albo i wiecej, w podstawowce codziennie przez kilka lat ciupalem diablo 3 to samo teraz diablo immortal i mi tak zajeebiscie dziala to narka milego wstawania do pracy jutro, ciesze sie, ze ja nie musze ja prdl 😄

4 minuty temu, KochamElcie:) napisał:

nie ma tutaj zadnych graczy

20 lat temu w to gralem tez bylem czarodziejka i meteorem wszystkich razilem a wczesniej na drugim przycisku mialem cos co zamrazalo jakas taka kule mrozaca 😄

na szczescie wyroslem z tego 😄

Edytowano przez świrmo

tesknie za PvP w diablo 2 jak gralem hammerdinem albo trap asska i tuklismy sie z innym graczami hahah nie wiem co ja tutaj robie na tym forum dla bab powinienem byc na forum dla graczy w diablo

albo team vs team 3 na 3 sie nakuurwialo w 1 akcie PvP pamietam to fajnie bylo niektorzy hammerdiny to kozaki byli napieerdalali ciagle szarza ze nie bylo mlotkow widac i RIP xD

w Diablo Immortal tez jest PvP podobno to zobaczymy gram dopoki mi sie nie znudzi i nie spie 😄

narka xD

30 minut temu, KochamElcie:) napisał:

gram na najwyzszych ustawieniach 60 fps i ekran amoled chyba odchodze z kafe xD

wbilem juz 60 level moja czarodzieja i mam 19 paragon level xD super sie rzuca zaklecia a dzisiaj robilem raida i 8 graczy i wszyscy nakuurwiaja potwora 2 miliony zycia i zadnych zawiech nic wszystko tak plynnie dziala ahh 😄

ale sie super bawie 😄

Tak, gościu robił porównanie i  ekran Retroida ma lepsze żywsze kolory niż steam deck oled i switch oled.

A amoleda już pamiętam miałem w starym galaxy  S3 😄 wtedy to robiło wrażenie.

Edytowano przez One night in Mencikal

sciagnalem sobie diablo immortal z google play market (niestety sprzedalem moja dusze google) i mam hd textury ponad 30gb zajmuje gierka i gram na najwyzszych ustawieniach grafiki 60 fps i wszystko tak plynnie zapieerdala na tym retroid, a zaplacilem 169 funtowo tylko za sama konsole normalnie cos pieknego jak sie zajeebiscie gra w ogole ahh :D <3

odchodze ze srafe, zegnajcie

1 minutę temu, One night in Mencikal napisał:

Tak, gościu robił porównanie i  ekran Retroida ma lepsze żywsze kolory niż steam deck oled i switch oled.

A amoleda już pamiętam miałem w starym galaxy  S3 😄 wtedy to robiło wrażenie.

kuurwa jak sie zajeebiscie gra w diablo immortal w ogole ja czarodziejka gram dzisiaj 60 level wbilem i juz mam 19 paragon i na hell I jestem tak sie super biega i zaklecia rzuca i czysci potwory i zadnych zawiech nic xD

dzisiaj raida robilem 8 graczy na ekranie i w chuuj zaklecic i potwor 2 miliony zycia i nic mi sie nie zacinalo kompletnie, caly czas stabilne 60 fps jestem w szoku <3 :D

spadam grac narka xD pozniej sobie przerwe zrobie :D

no pilem duzo roznych energy drinkow i po tych bialych sie czuje najlepiej, ale ogolnie niedlugo zejde z kofeiny i energetykow i kupie sobie weglowodany w proszku i tabletki z vitaminami i tym bede sobie dawal kopa w doope z rana, to lepsze jest w sumie ale biale monsterki tez niezle xD

spadam grac w ogole do wyrka narka xD

dzisiaj do rana gram w gierke a z rana ide na basen i sauny sie relaksowac odpoczywac od grania a jak wroce to dalej napieerdalam dopoki mi sie nie znudzi xD

19 minut temu, KochamElcie:) napisał:

odchodze ze srafe, zegnajcie

Zostań, proszę, bo przy Tobie moje miejsce
Zostań, proszę i nie odchodź nigdy więcej
Zostań, proszę twoje miejsce moim sercem
zostań, proszę ze mną 

17 minut temu, KochamElcie:) napisał:

spadam grac w ogole do wyrka narka xD

dzisiaj do rana gram w gierke a z rana ide na basen i sauny sie relaksowac odpoczywac od grania a jak wroce to dalej napieerdalam dopoki mi sie nie znudzi xD

Nintendo Switch 2 zaprezentowali 

Hhttps://www.purepc.pl/nintendo-switch-2-juz-oficjalnie-nowa-konsola-doczekala-sie-prezentacji-choc-nadal-jest-sporo-niewiadomych

52 minuty temu, KochamElcie:) napisał:

dobrze, ze lezak byl tu w nocy i ze mna popisal, uspokoil mnie, dzieki lezak ❤️

20 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No w białej puszce jest dobry, ja jeszcze lubię czarnego i fioletowego monstera. ;pp

Zrozum tu nie ma innych osób nasza paczka jest 

1 godzinę temu, świrmo napisał:

20 lat temu w to gralem tez bylem czarodziejka i meteorem wszystkich razilem a wczesniej na drugim przycisku mialem cos co zamrazalo jakas taka kule mrozaca 😄

na szczescie wyroslem z tego 😄

To była czarodziejka z księżyca? 😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się