Caryca cukrowa 101 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: To będzie jakis plaz a ty sie podnieciłaś Ty bezbeku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, meteor258 napisał: A gdzie klaudiusz zołza jedna ? Cyberpunk to ty zboku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: a sadzilem ze jestem wyjatkowy i tylko do mnei chcesz czar prysl na żartach się kurła nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie powiem xD a to do ciebie bylo sie wyrwalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: na żartach się kurła nie znasz A zart to ja czy on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Mam kontuzje łapy nie mogę sie przytulać Ja też mam. Za dużo kafeterii nocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jak mi tak będziesz pozwalać na wszystko to rzeczywiście będziesz mnie odwiedzać wiesz gdzie To i u nas by pewnie znalazł takie lody ale w mieście Weź wypluj te słowa W mieście napewno choć u mnie to wiesz całe województwo tutaj przyjerzdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, świrmo napisał: sa sa w kazdym lewiatanie czy decaku kupisz nie ma juz takich miejsc gdzie nie ma lewiatanow czy decakow Ale ja kupuję w top markecie I raczej nie widziałem tam lodów w zimę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: a to do ciebie bylo sie wyrwalem jak w Krakowie to wpadnę się napić z tobo i krejzi tzn wpadniemy ja i moja Maryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: na żartach się kurła nie znasz agent tak samo zartowal do mnie cos mi sie wydaje ze chcesz ukryc bycie agentem i teraz kazdfej babie proponujesz to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie powiem xD Ale chociaż północ czy południe polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale ja kupuję w top markecie I raczej nie widziałem tam lodów w zimę. to pora na okuliste w topmarkecie tez sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Potwierdzam, nawet w dwóch. Dałaś kiedyś fotkę w koszulce. Teraz pora na wersję bez koszulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: agent tak samo zartowal do mnie cos mi sie wydaje ze chcesz ukryc bycie agentem i teraz kazdfej babie proponujesz to samo aż się prosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jak w Krakowie to wpadnę się napić z tobo i krejzi tzn wpadniemy ja i moja Maryna wpadaj chociaz ta slaska baba to tak srednio mi sie widzi chyba ze bedziesz tlumaczyl z niemieckiego na polski crazy zna 4 jezyki no 3,5 ale po niemiecku tez nie szprecha Edytowano 7 godzin temu przez świrmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: agent tak samo zartowal do mnie cos mi sie wydaje ze chcesz ukryc bycie agentem i teraz kazdfej babie proponujesz to samo Wypraszam sobie byłam pierwsza dlugo przed tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, świrmo napisał: uwzaj co piszesz jak nie chesz zostac cwelem Lody są pyszne w każdej postaci i zimne i ciepłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 613 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Nie pisz mu bo świr jeszcze Ci krzywdę zrobi albo dziecku. Zaczyna się zahaczanie o dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Wypraszam sobie byłam pierwsza dlugo przed tobą cos mi musialo umknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Cyberpunk to ty zboku? zboku to będziesz miała w kroku hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale chociaż północ czy południe polski? jedno i drugie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, świrmo napisał: z krakowa Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tidal wave 10 Napisano 7 godzin temu Za zmęczona jestem na pisanie i dyskusję z Wami. Poczytam kilka ostatnich stron , a jutro pewnie i tak wszystko zniknie. Przepiękne są projekcje niektórych co do przemocy Tyle nowych nicków, a osoby te same XD Dobrej zabawy życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Lody są pyszne w każdej postaci i zimne i ciepłe Fuuuu ciepłe lody ty naprawdę jesteś rocznik 68 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, One night in Mencikal napisał: Byczy to ty? nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, meteor258 napisał: zboku to będziesz miała w kroku hihihi dowcip ci sie wyostrzyl panie z zoltaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 613 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ale ja kupuję w top markecie I raczej nie widziałem tam lodów w zimę. Już się nie dziwię, że nie potrafisz polecić nawet jednej restauracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: cos mi musialo umknac To wiele ci umknęło mało brakowało a śląskiej baby by nie było prawda muchos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Serio? serio a ty skad ? debica ? tarnow ? a moze roidzinne miasto widmoka olkusz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Zaczyna się zahaczanie o dziecko. To po co mu czyjaś lokalizacja i aż piszczy żeby kogoś wystalkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach