One night in Mencikal 5 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Leżak uniwersum napisał: Bo że miałem słabe dzieciństwa to mega kłamstwo Tam brakło na karate i lekcje rysunku ale tak sztos Pisz leżak pisz, nie słuchaj hejterów. Po to jest forum by PISAĆ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ale bez sensu majaczysz i co ten wiek robi z kobiet to aż przykro patrzeć. Dewociejesz Masz ogromne kompleksy na punkcie wieku i seksu. Podobno masz żonę i jesteś rolnikiem jeżdżącym na karetce (Klaudia pisała) Gdzie żona Ksysiu? I dlaczego się nią nie zajmujesz ósemkowy spamerze z paskiem przeglądarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jestem beznadziejna. Nie jesteś i to tylko gorszy dzień. Nie wolno tak myśleć i przytulam chodź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Leżak uniwersum napisał: Nic innego nie pisałem wylatalem się jak szalony ciągle piłka rower basen automaty gier kafejki nera gier targi z grami Nie wiem ale wtedy mając w kieszeni 30 można było zaszaleć jak dzisiaj 3000 bym nie miał odwagi Ale kłamca z ciebie Co ta schizofrenia i bycie starym kawalerem z ludźmi robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Masz ogromne kompleksy na punkcie wieku i seksu. Podobno masz żonę i jesteś rolnikiem jeżdżącym na karetce (Klaudia pisała) Gdzie żona Ksysiu? I dlaczego się nią nie zajmujesz ósemkowy spamerze z paskiem przeglądarki? Ja nic nie wiem bez adwokata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Czeskie SIM mam Słuchaj czemu ty nie z narzeczonym tylko przy mnie latasz i ja nie chcę cię No a na komunie chciałem 14 sony to mi kupili 20 jakieś deawoo klasy przemek a ja wiedziałem że jak będę stary to mi się przyda zawsze 14 taki oryginalny do retro to mi gowwno kupili aż się poplakalem wtedy no i teraz trzeba kombinować z replika ps1 mini i 32" lcd żeby to wyglądało dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1431 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Leżak uniwersum napisał: Kolekcjonerzy Mogę Ci odsprzedać gazetkę z Lidla jesli chcesz. Edycja zagraniczna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 75 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Nie jesteś i to tylko gorszy dzień. Nie wolno tak myśleć i przytulam chodź A co jeśli fagata zejdzie z dachu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Ale kłamca z ciebie Co ta schizofrenia i bycie starym kawalerem z ludźmi robią Żaden klamca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Pisz leżak pisz, nie słuchaj hejterów. Po to jest forum by PISAĆ. Bez sensu go szarpią jak spokojnie siedzi w swoim świecie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Mogę Ci odsprzedać gazetkę z Lidla jesli chcesz. Edycja zagraniczna. A ja ci 30 letnią nową płytę za 500 duży wybór. Edycję pl też mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: A co jeśli fagata zejdzie z dachu? Fagata zarabia chyba że 200 k miesięcznie i nie chciała by nawet spojrzeć na mnie A na ciebie to by nasrać nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 5 godzin temu My już niemodne kloszardy lata 90 a technologia pędzi do przodu ale jest do dopy bo było fajniej eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Nie jesteś i to tylko gorszy dzień. Nie wolno tak myśleć i przytulam chodź Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: My już niemodne kloszardy lata 90 a technologia pędzi do przodu ale jest do dopy bo było fajniej eh Przecież można sobie kupić coś starego i cieszyć miche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Fagata zarabia chyba że 200 k miesięcznie i nie chciała by nawet spojrzeć na mnie A na ciebie to by nasrać nie chciała Pisała ci to na email-ach? A seks na email-u już był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Leżak uniwersum napisał: Przecież można sobie kupić coś starego i cieszyć miche. Ja to lubię stare wypierdziane bo te nowe to nie mają duszy albo nudne jakieś takie to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobranoc Sen jest najlepszy w takich stanach. Dobranoc Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 4 godziny temu Ja lubię stare samochody z duszom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 4 godziny temu Akurat na playlistach pojawiają się podobno częściej stare hiciory bo więcej szmiry powstaje niz epickich utworów xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Pisała ci to na email-ach? A seks na email-u już był? W sieci szperałem i słucham jej bo głos mi się podoba A nie powiem ci gdzie , bo będziesz łazić za mną jak śledczy średnio rozgarnięty i będziesz siare robić, a ja nie mam zamiaru świecić oczami za ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Leżak uniwersum napisał: Przecież można sobie kupić coś starego i cieszyć miche. Trochę trzeba w te trendy nawet jak to ujowe i cię nudzi bo się odstaje i olaboga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Ja to lubię stare wypierdziane bo te nowe to nie mają duszy albo nudne jakieś takie to wszystko Ja mam w planach ps classic setup, ps4 ps1 remejki setup, budowę retro pcta takie głupoty oczywiście z nutką estetyki 2025 bo nie chce pozolknietych plastkow czarnym kolorze ewentualnie szarym rtv Te najnowsze rzeczy to traca nudom faktycznie jakieś to wszystko takie wyglancowane ale to mam już w salonie niech sobie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Trochę trzeba w te trendy nawet jak to ujowe i cię nudzi bo się odstaje i olaboga Na koniec dumbo powie żebym przyjechał jak ja już wyglancyje kwadrat pod siebie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: W sieci szperałem i słucham jej bo głos mi się podoba A nie powiem ci gdzie , bo będziesz łazić za mną jak śledczy średnio rozgarnięty i będziesz siare robić, a ja nie mam zamiaru świecić oczami za ciebie. Nic o wchodzeniu do wanny? Idź spać Krzysiu, bo w Krakowie już po północy, a rano chyba musisz zarobić na rodzinę i jajka pozbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nic o wchodzeniu do wanny? Idź spać Krzysiu, bo w Krakowie już po północy, a rano chyba musisz zarobić na rodzinę i jajka pozbierać Weekendy wolne i nie dzwoń do mnie ,bo ja nie mogę się zadawać z takimi jak ty ponieważ to jest uwłaczające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Weekendy wolne i nie dzwoń do mnie ,bo ja nie mogę się zadawać z takimi jak ty ponieważ to jest uwłaczające. Wylecz urojenia po weekendzie, jak twój psychiatra wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 620 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Bez sensu go szarpią jak spokojnie siedzi w swoim świecie . No bardzo spokojnie, ostatnio aż się cieszył że twój kolega "zyeb z piłką w avatarze" się przekręcił. Chociaż na tobie to pewnie bydlak nie zrobi wrażenia, broń go dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach