Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kuui

Hop siup i od nowa

Polecane posty

8 minut temu, Vlad Srakula napisał:

Ramona Rey jest super i ma nietuzinkowy styl tez ja lubie, masz dobry gust Iskra huh

Thx

10 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Hip hop za który się bierze , to też kopie zagranicznych produkcji i ktoś tym steruje, bo kobiety niezbyt nadają się do tworzenia tego typu nurtu muzycznego. Boksować też słabo jej wychodzi tragiczna technika, ale na kontrowersjach i zwłaszcza na powiększeniu tyłka będzie bazować zwłaszcza jeżeli wie jak się pokazać. 😁

Troszkę co tam słuchałam gatunku hip hop, rap to z tych młodych lasek Inee mi sie podoba jak śpiewa. Ale to tam mam małe rozeznanie także co tam będę gadać?🙋‍♀️😄

10 minut temu, Hebee napisał:

Troszkę co tam słuchałam gatunku hip hop, rap to z tych młodych lasek Inee mi sie podoba jak śpiewa. Ale to tam mam małe rozeznanie także co tam będę gadać?🙋‍♀️😄

Ale wypowiedzieć się możesz, bo Ty rozgałęziasz większość swoich myśli i nie kwitujesz czegoś jakimś pół zdaniem jak jest często modne. 

Wszystkim się nie dochodzi wracając do muzyki i często trzeba odgrzewać stare kotlety , bo milenium muzyki nie tylko rozrywkowej było w okolicach 2000 roku i długo nic...

• Like 1

1 godzinę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Chociaż ja mam dużą wiarę więc trudności tylko zmobilizują, bo fason zachować jest priorytetem. 😊

Jeszcze robię ten projekt. Będę gdzieś za godzinkę 😊

46 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

A co zazdrosny jesteś i znowu czekałeś na mnie cały dzień. 😁

O komplement lepszy Jeżyk w garści niż coś fajnego na dachu? Nie, nie jestem 😄

Edytowano przez Śliwka Jukońska

44 minuty temu, Hebee napisał:

Jasne że dla kasy, tylko szkoda, że nie chce być ponad to na czym teraz się zarabia i być inna, oryginalna, może mniej zarobić, ale być sobą, na przekór głupocie. 

Ciekawe jak kiedyś swoim dzieciom wytłumaczy teksty tych swoich "utworów" 😏 Pewnie jak będzie miała dzieci, to ich matkę będą wyzywali w szkole od szmat itp... 😏 

A co do Dody, o której ktoś wyżej pisał, to totalny kicz, i dla mnie wszystko co ona zaśpiewała przez ostatnie 10 lat to jakieś totalne gnioty. Teraz tez cos tam zawyła, ale ze tak powiem "szału nie ma". 😅 Sama jest ofiarą swojego koszmarnego wizerunku. Takie trochę pośmiewisko na całą Polskę, w młodości wygląd tirówki, a teraz nie może z tym wizerunkiem zerwać, tak to się do niej przykleiło jak coś do buta na chodniku 😏 A teraz mamy po niej już kolejną. Niejaka Blanka 🙄 Ciekawe, czym jeszcze zaskoczy 😏

24 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

O komplement lepszy Jeżyk w garści niż coś fajnego na dachu? Nie, nie jestem 😄

No widać jak nie jesteś biegając za mną od ponad dekady i nic nie możesz ugrać 😁 

16 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ciekawe jak kiedyś swoim dzieciom wytłumaczy teksty tych swoich "utworów" 😏 Pewnie jak będzie miała dzieci, to ich matkę będą wyzywali w szkole od szmat itp... 😏 

A co do Dody, o której ktoś wyżej pisał, to totalny kicz, i dla mnie wszystko co ona zaśpiewała przez ostatnie 10 lat to jakieś totalne gnioty. Teraz tez cos tam zawyła, ale ze tak powiem "szału nie ma". 😅 Sama jest ofiarą swojego koszmarnego wizerunku. Takie trochę pośmiewisko na całą Polskę, w młodości wygląd tirówki, a teraz nie może z tym wizerunkiem zerwać, tak to się do niej przykleiło jak coś do buta na chodniku 😏 A teraz mamy po niej już kolejną. Niejaka Blanka 🙄 Ciekawe, czym jeszcze zaskoczy 😏

Dla młodego pokolenia to będzie nudne i nawet nie powód do beki, bo społeczeństwo idzie w coraz większe odhumanizowanie. 

19 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Podzielam. Dody też zwyczajnie nie lubię, na tyle co charakterek pokazuje w mediach.  Wiadomo że dużo z tego też jest pod publikę obliczone, ale myślę że nie wszystko to gra, ona ma już taki charakterek że nie dogadalabym się z nią.

Edytowano przez Hebee

56 minut temu, Hebee napisał:

Podzielam. Dody też zwyczajnie nie lubię, na tyle co charakterek pokazuje w mediach.  Wiadomo że dużo z tego też jest pod publikę obliczone, ale myślę że nie wszystko to gra, ona ma już taki charakterek że nie dogadalabym się z nią.

A młoda mi się podobała, bo nie była tak zmanierowana i zepsuta hedonizmem I konsumpcjonizmem.. Wizerunek też ucierpiał , bo skóra i żyły, trochę kości tragedia. 

44 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

A młoda mi się podobała, bo nie była tak zmanierowana i zepsuta hedonizmem I konsumpcjonizmem.. Wizerunek też ucierpiał , bo skóra i żyły, trochę kości tragedia. 

Jaka młoda ci się podoba? 😁

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Jaka młoda ci się podoba? 😁

Ale wtedy to i ja byłem młodszy , a obecnie podobają mi się dojrzałe i zadbane które wiedzą czego chcą z naciskiem żebym dobrze się czuł w jej towarzystwie. 😊

1 godzinę temu, Hebee napisał:

Doda kiedyś opisała swój ideał to wypisz wymaluj przynajmniej mentalnie ja 

1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Ale wtedy to i ja byłem młodszy , a obecnie podobają mi się dojrzałe i zadbane które wiedzą czego chcą z naciskiem żebym dobrze się czuł w jej towarzystwie. 😊

Ja nie wiem czego chce 🤦 kolejny tydzień zleciał i zaraz następny, ale czas goni. Weekend idzie i to jest coś co lubię najbardziej.

4 minuty temu, Leżak uniwersum napisał:

Doda kiedyś opisała swój ideał to wypisz wymaluj przynajmniej mentalnie ja 

Serio?

• Haha 1

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Ja nie wiem czego chce 🤦 kolejny tydzień zleciał i zaraz następny, ale czas goni. Weekend idzie i to jest coś co lubię najbardziej.

Jak nie wiemy czego chcemy , to podświadomość wie i wtedy instynktownie idziemy. 😁

4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Jak nie wiemy czego chcemy , to podświadomość wie i wtedy instynktownie idziemy. 😁

A ty czego chcesz? 🤔

56 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Że to niby o Dodzie? 🤣 Przecież ona zawsze hołdowała konsumpcjonizmowi, nawet jeszcze bardziej niż teraz. Tyle że po prostu ubierała się wtedy.... tanio 🤭😅 Ciuchy jak z ruskiego bazaru nosiła, niby chciała uchodzić za skandalistkę, ale do takiej Lady Gagi, czy Madonny nie dorasta klasą do pięt. Taka nasza typowo "wschodnia" skandalistka 😅

5 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Że to niby o Dodzie? 🤣 Przecież ona zawsze hołdowała konsumpcjonizmowi, nawet jeszcze bardziej niż teraz. Tyle że po prostu ubierała się wtedy.... tanio 🤭😅 Ciuchy jak z ruskiego bazaru nosiła, niby chciała uchodzić za skandalistkę, ale do takiej Lady Gagi, czy Madonny nie dorasta klasą do pięt. Taka nasza typowo "wschodnia" skandalistka 😅

Ale to ja dzieciak byłem jak mi się podobała w takim programie show bar chyba i ze dwadzieścia lat temu to wydawała mi się normalna i ładna 😁

3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Zdrowie zachować jak najdłużej i ludzi z czystymi intencjami. 🙂

Tylko tyle?

Ale to ja dzieciak byłem jak mi się podobała w takim programie show bar chyba i ze dwadzieścia lat temu to wydawała mi się normalna i ładna 😁

Doda nie jest brzydka przecież. To normalne że się podoba. Może z psychiką u niej gorzej.

A po co więcej jak mam dwie ręce i mogę wszystko. 😁

Kiedyś była taka piosenka mogę wszystko dzieciak śpiewał 😁 też chcę zdrowia ale tak bardzo bardzo chce ale to już nie zależy ode mnie.

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Doda nie jest brzydka przecież. To normalne że się podoba. Może z psychiką u niej gorzej.

Nie twierdzę, że jest brzydka tylko na wsi albo na ulicach widuje ładniejsze i wiadomo to też kwestia gustu. 😁

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Kiedyś była taka piosenka mogę wszystko dzieciak śpiewał 😁 też chcę zdrowia ale tak bardzo bardzo chce ale to już nie zależy ode mnie.

Zdrowie, kwalifikacje, kontakty i psiapsi mieć to jest priorytetem dla mnie , bo z tego są korzyści 🤭😊😁

2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Nie twierdzę, że jest brzydka tylko na wsi albo na ulicach widuje ładniejsze i wiadomo to też kwestia gustu. 😁

Widujesz ładniejsze bo pewnie młodsze bo ona ma swoje lata. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się