Szara mysz 595 Napisano 11 godzin temu Uckim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 362 Napisano 10 godzin temu W wariatkowie, bo gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 120 Napisano 10 godzin temu Niedługo drzemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 834 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, kinga2208 napisał: Niedługo drzemka Jak niedługo?U grincha jest non stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 834 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Szara mysz napisał: Uckim... Dokładnie to, co na twoim avku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1088 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Szara mysz napisał: Uckim... Może za mocno, ale serio ona na tym avku wygląda jakby w grobie leżała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 834 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał: Może za mocno, ale serio ona na tym avku wygląda jakby w grobie leżała. Nie tylko ty masz takie skojarzenia. No co zrobić jak to tak wygląda? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 595 Napisano 5 godzin temu Cesarzowa zrobila sobie urlop od pracy,bo jedna ryba juz w nowym roku,a druga jeszcze w grudniu ubiegłego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 17 Napisano 5 godzin temu Wiem za co dali mi ban na 3 dni (kuratela admina). Za napisanie, że nas Lar* się nie wytępi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 17 Napisano 5 godzin temu Grinch futerka zielonego nie nosi bo wstyd czy po pierogach się nie mieści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleopatra_123 120 Napisano 4 godziny temu Co se dzeje heloł?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 4 godziny temu Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 120 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał: Grinch futerka zielonego nie nosi bo wstyd czy po pierogach się nie mieści? To drugie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1810 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Kleopatra_123 napisał: Co se dzeje heloł?? Czeka aż 100 tys wybije na ostatnim vlogu? Ciekawe skąd nagle tyle odsłon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 17 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Mi a napisał: Czeka aż 100 tys wybije na ostatnim vlogu? Ciekawe skąd nagle tyle odsłon? Komentarze przecież musi kontrolować, sprawdzić czy robaczki ją na czymś złapały to ogląda sama tysiąc razy jutro najpóźniej wstawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 17 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, arbuz napisał: Nie tylko ty masz takie skojarzenia. No co zrobić jak to tak wygląda? Ale avek przeboski budzi się w trumnie i krzyczy "It's a prank larwy! Lola dżaga is back in town" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach