Kuui 63 Napisano 11 godzin temu Dla ulubionej użytkowniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 11 godzin temu Choć raz temat tylko dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 884 Napisano 4 godziny temu Skąd ta myśl, że Mara nie potrafi sama założyć tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, przewr(l)otna napisał: Skąd ta myśl, że Mara nie potrafi sama założyć tematu? Gdyby było tak jak myślisz, temat brzmiałby inaczej, Przewrotna. Piotrek zadedykował temat dla Mary, dla jego ulubionej użytkowniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 4 Napisano 4 godziny temu Nie przystoi samej sobie dedykację pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 884 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Gdyby było tak jak myślisz, temat brzmiałby inaczej, Przewrotna. Piotrek zadedykował temat dla Mary, dla jego ulubionej użytkowniczki. Niepotrzebnie się wychyliłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 884 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie przystoi samej sobie dedykację pisac Na tym forum wszystkie chwyty dozwolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, przewr(l)otna napisał: Niepotrzebnie się wychyliłam? Nie, to zrozumiałe. Też czasem boleję, że nikt o mnie nie myśli i nie śpiewa pod oknem serenad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, Mgła napisał: Nie przystoi samej sobie dedykację pisac Może trzeba zacząć wielbić samego siebie. To jest dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu ja chetnie pospiewam Seven CI pod oknem jak chcesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu Założył temat i poleciał na tańce, cały Piotrek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu ja mam tance u siebie w domu wlasnie pelno plyt CD 6 glosnikow i wieza technics i jest pieknie i dwie butelki wina w lodowce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: ja chetnie pospiewam Seven CI pod oknem jak chcesz xD Okej. Zacznij tak żeby mnie nie spłoszyć: I don't drink coffee, I take tea, my dear. I like my toast done on one side. But you can hear it in my accent when I talk. I'm an Polishman in UK. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 884 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: Nie, to zrozumiałe. Też czasem boleję, że nikt o mnie nie myśli i nie śpiewa pod oknem serenad. Przeze mnie jedna osoba już kilka miesięcy noce zarywa. Pożyczyłam 5 tys i oddać nie zamierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu ja teraz spiewam people let's come together noone can stop us now! cause we're all made of stars! xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: ja mam tance u siebie w domu wlasnie pelno plyt CD 6 glosnikow i wieza technics i jest pieknie i dwie butelki wina w lodowce xD Co za wino? Wróciłam dopiero z koncertu. Potańcowałam i teraz trochę odpoczywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu jakies rozowe xD ja dizisaj poplywalem zajeebiscie na basenie i jestem taki szczesliwy ze sie dzisiaj bawie i chooy co bedzie jutro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu robie sobie dzisiaj DJ sam dla siebie i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, przewr(l)otna napisał: Przeze mnie jedna osoba już kilka miesięcy noce zarywa. Pożyczyłam 5 tys i oddać nie zamierzam Co za ludź! A powiedz mi tak serio, znasz się na długach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu mam 6 glosnikow 4 panasonic i 2 JVC z recyklinga zaplacilem chyba 12 funtow za wszystkie a tak pieeknie graja z moja wieza technics made in japan lata 90 oh fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu a jaka melodia do tego tekstu? Niburdiama pisala, ze ona spiewala, moze ona Ci zaspiewa ladniej niz ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: ja teraz spiewam people let's come together noone can stop us now! cause we're all made of stars! xD Z pewnością, people are strange. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: a jaka melodia do tego tekstu? Niburdiama pisala, ze ona spiewala, moze ona Ci zaspiewa ladniej niz ja Werble same wystarczą, możesz o kolano wystukiwać muzyczkę. Niburdiama śpiewa? O, nie wiedziałam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: jakies rozowe xD ja dizisaj poplywalem zajeebiscie na basenie i jestem taki szczesliwy ze sie dzisiaj bawie i chooy co bedzie jutro xD Różowe? Wyjmij z lodówki. Wino nie może być zimne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 4 godziny temu Srynikowe joie de vivre jest inspirujące tak samo jak u dziedzi To jest to co lubię u dziedzi zamiast bezmyślnej brutalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu mam 3 pady treningowe nie musze kolano xD tak pisala ze kiedys spiewala,a le potem ze nie zostanie slawna wokalistka to przestala dobre zimne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 884 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Co za ludź! A powiedz mi tak serio, znasz się na długach? W jakim sensie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 8 Napisano 4 godziny temu co to jest joie de vivre? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 4 godziny temu Radość istnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 515 Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, KochamElciee;) napisał: mam 3 pady treningowe nie musze kolano xD tak pisala ze kiedys spiewala,a le potem ze nie zostanie slawna wokalistka to przestala dobre zimne xD Zimne można z butelki bez kontroli do dna, to prawda? Nie lepiej sączyć przy jakim filmie, w kocu opatulonym? Zapytam gdy będzie co to za historia ze śpiewem. Może ma coś w zakamarkach to pokaże próbkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach