One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 17:02 7 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: A właśnie z tą nadwagą to nie przypadkiem znowu projektujesz, bo masz z tym problem i sądząc po twoim trybie życia bez żadnego ruсhu skoro musisz obrobić dwa fora i dziesiątki multikont. Jednostka chorobowa projektuje swoje choroby na innych, bo wierzy że się ich pozbędzie niczym Simon Mol... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 17:03 Może uda mi się zebrać siły i stąd odejść, tak by było najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 17:04 Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Jednostka chorobowa projektuje swoje choroby na innych, bo wierzy że się ich pozbędzie niczym Simon Mol... Ale to do tego stopnia jest głupi , że nie widzi ile info o sobie sprzedaje właśnie takimi podjazdami. Gorszy dzień ma każdy , a ten typ ma codziennie gorszy od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 17:08 10 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: A właśnie z tą nadwagą to nie przypadkiem znowu projektujesz, bo masz z tym problem i sądząc po twoim trybie życia bez żadnego ruсhu skoro musisz obrobić dwa fora i dziesiątki multikont. 20 lat tutaj kisisz i ani razu nie trafiłeś na grubego prezentującego klate albo 10 cm? Won do ignora, dziadu. Od tej chwili nie odpowiadam nikomu z IQ niższym niż te ostatnie małpy, które uciekły z zoo wymyślając katapultę. potem orzeszkami zwabili je z powrotem do klatki co prawda, ale i tak przerastają intelektem gaźnikowego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 17:08 4 minuty temu, Nadija* napisał: Może uda mi się zebrać siły i stąd odejść, tak by było najlepiej. Nie da się dopóki są więzi emocjonalne negatywne lub pozytywne wobec pewnych userów/ek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 17:09 5 minut temu, Nadija* napisał: Może uda mi się zebrać siły i stąd odejść, tak by było najlepiej. A jak się twoje konto na wykopie nazywało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 17:10 4 minuty temu, Nadija* napisał: Może uda mi się zebrać siły i stąd odejść, tak by było najlepiej. Zależy czy masz gdzie odejść lecz nie polecam bo są tu osoby pozytywnie do Ciebie nastawione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 17:15 6 minut temu, cane mangia cane napisał: Odkryj ukrytą treść potem orzeszkami zwabili je z powrotem do klatki co prawda, ale i tak przerastają intelektem gaźnikowego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 21 Napisano sobota o 17:21 To zegnaj Nadija, jesli stad odejdziesz, bedzie mi Ciebie brakowalo i bede tesknil Dzisiaj przeplynalem 110 odcinkow kraulem na basenie w 70 minut i myslalem o Tobie xD zegnaj na zawsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 17:33 23 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Nie da się dopóki są więzi emocjonalne negatywne lub pozytywne wobec pewnych userów/ek. Jak się uprę to umiem się odciąć, miałam już takie sytuacje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 17:34 24 minuty temu, cane mangia cane napisał: A jak się twoje konto na wykopie nazywało? Ostatnia_ coś tam, ale nie piszę tam bo mnie namierzył ktoś stąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 21 Napisano sobota o 17:35 U mnie na serwie dedykowanym jakies data corruption, i AncientWisdom juz naprawia, moje forum chyba powinno byc online niedlugo, a rachunki placi kolega sysop_nitestorm ze Stanow Zjednoczonych wiec forum chyba bedzie stalo, nie mam sie o co martwic tam sobie bede pisal z ludzmi, kiedy Nadija odejdzie zegnajcie ja spadam do reala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 17:37 1 minutę temu, Nadija* napisał: Ostatnia_ coś tam, ale nie piszę tam bo mnie namierzył ktoś stąd. Nikt cię nie namierzył tylko po prostu twój kolega wrzucił link na kafe xzd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 17:37 Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Nikt cię nie namierzył tylko po prostu twój kolega wrzucił link na kafe xzd A ty zrobiłeś taki sam nick jak mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 21 Napisano sobota o 17:39 Ja tam na wykop raczej nie robie konta, bo tam duzo reklam bardzo i w ogole, to juz wole z Elcia pisac u mnie na forum niz na wykop z klaudiuszem, life is brutal moje forum za kilka dni powinno stac, dobrze ze w teamie mam doswiadczonych sysadminow, co naprawiaja albo placa za mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 17:41 (edytowany) 3 minuty temu, Nadija* napisał: A ty zrobiłeś taki sam nick jak mój. Na twoją cześć aczkolwiek nic nie pisałem o co chodzi i nie wrzucałem linków. Ja tam jestem w zasadzie święty Edytowano sobota o 17:41 przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach