Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Wesoła Merry

Uckie kloszard story. Warto rozmawiać

Polecane posty

Ja pierdykam jaki ona ma syf w tych szafkach. Jak można przez tyle lat tego nie posprzątać. Po uj jej papierowe torebki sprzed 10 lat 🤦‍♀️

• Haha 1

Mysle ze w jej wypadku zamawianie na wynos to zdecydowanie lepsza opcja od gotowania....

Edytowano przez Gosc__
  • Haha 2

9 minut temu, madziutek7889 napisał:

Ja pierdykam jaki ona ma syf w tych szafkach. Jak można przez tyle lat tego nie posprzątać. Po uj jej papierowe torebki sprzed 10 lat 🤦‍♀️

Relikwie po T

Edytowano przez Wesoła Merry
  • Haha 3

2 minuty temu, Wesoła Merry napisał:

Relikwie po T

Ile tam kurzu na nich jest. Przecież papieru nie umyje.

Przed chwilą, Anna Milska napisał:

Ile tam kurzu na nich jest. Przecież papieru nie umyje.

Szczęść boże pani Anno co tam w tivi republika słychać ? Romanowski nadal się ukrywa ?

2 minuty temu, świrmo napisał:

Szczęść boże pani Anno co tam w tivi republika słychać ? Romanowski nadal się ukrywa ?

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Dziś Ewangelia przypomina o pierwszym cudzie Chrystusa- cudzie na weselu w Kanie Galilejskiej.

Haha, dziekuje za docenienie montazu no faktycznie boski jest wstawila muzyke wow mega cute. 

Oj widac bidna pruboje cos z odchudzaniem ale ciag na slidkie wygrywa. We lbie sie jej kreci jak nic cukrzyc lub insulino. 

Aha no i na bank to ona tu ostatnio tak wyzywala. Czat dzibiti ja zdradzil. Thebil

3 minuty temu, Anna Milska napisał:

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Dziś Ewangelia przypomina o pierwszym cudzie Chrystusa- cudzie na weselu w Kanie Galilejskiej.

a co to za cud ? przemienil wode w wino i sie wszyscy upili ?

Zlexa nie ma od tylu lat a ciźemki wróciły na chatę hahahhah

Ale piosenkę wybrała na początek wysrywka ja pikolę.

Nie blekota on i tak nie wróci nawet jak nauczysz się szpagat robić i zatańczysz na uszach.

Masakra.

Pani Aniu a zna Pani dr Izabele Kopaniszyn ? Sączę że z Pani intelektem i interesuje się Pani gwiazdami to powinna się Pani zainteresować tą osobą ona leczy nowotwory on line i klątwy usuwa. Ma podobne  poglądy jak Pani uważa że nowotwory powoduje syndrom poaborcyjny

Cytat

Kopaniszyn i Leśniowski w oświadczeniu na stronie fundacji twierdzą, że choroba nowotworowa jest jednym z objawów syndromu postaborcyjnego. W tym miejscu po raz kolejny należy przypomnieć, że zarówno American Psychological Association, jak i American Psychiatric Association oraz Royal College of Obstetricians and Gynaecologists nie potwierdzają istnienia tzw. „syndromu postaborcyjnego”. W świetle pseudonaukowych teorii Hamera, remedium na „syndrom postaborcyjny”, a zatem także lekarstwem na nowotwór, zdaniem Instytutu Nelumbo ma być „symboliczne spotkanie dziecka na nowo, połączenie się z nim”. Uwagę zwraca również terminologia stosowana w oświadczeniu Instytutu: funkcjonujący w medycynie termin „aborcja” zastępują „zabiciem własnego dziecka”, powołują się na badania, które nie posiadają jasno określonej metodologii, powielają przekonania o istnieniu „syndromu postaborcyjnego”, teksty, które przywołują, nie posiadają żadnego ugruntowania naukowego ani nawet bibliografii oraz zachęcają do „prowadzenia własnych obserwacji i statystyk” odrzucając dorobek współczesnej nauki. 

proszę się zainteresować czuje że to będzie guru dla Pani.

Ta światła kobieta zasłużyła zeby jej temat na gwiazdach założyc.

Czemu ona z Meksykanką gadała po hiszpańsku jak nie zna języka.

Ale zrozumiała, że mają tam pierdyliart rodzajów cebuli i czosnku.

Nasza poliglotka, nawet w Chinach by gadała z tubylcami po chińsku.

We łbie się kręci bo palma bije tu nawet lekarz nie potrzebny od diagnozy 😛

• Haha 1

A to super czyli jak się nie miało zabiegu tu chyba cenzura na a to mam gwarancję. że nie zachoruję na nowotwór.

Wygrałam a nawet nie wiedziałam, że gram i jest taka piękna nagroda.

Idę dalej oglądać bo przy ciżemkach parsknęłam znowu śmiechem.

12 minut temu, MONIKA napisał:

Haha, dziekuje za docenienie montazu no faktycznie boski jest wstawila muzyke wow mega cute. 

Oj widac bidna pruboje cos z odchudzaniem ale ciag na slidkie wygrywa. We lbie sie jej kreci jak nic cukrzyc lub insulino. 

Aha no i na bank to ona tu ostatnio tak wyzywala. Czat dzibiti ja zdradzil. Thebil

Ja mam obsesję na indyka i mamdarynki 😅 ale podziwiam ją z tym słodkim. Mi na samą myśl niedobrze. 

Co to za przyjemność jeść olej palmowy wymieszany z toną cukru i odrobiną kakao? Jakieś domowe bulki drożdżowe z marmoladą z antonówek to jeszcze.

12 minut temu, świrmo napisał:

Pani Aniu a zna Pani dr Izabele Kopaniszyn ? Sączę że z Pani intelektem i interesuje się Pani gwiazdami to powinna się Pani zainteresować tą osobą ona leczy nowotwory on line i klątwy usuwa. Ma podobne  poglądy jak Pani uważa że nowotwory powoduje syndrom poaborcyjny

proszę się zainteresować czuje że to będzie guru dla Pani.

Ta światła kobieta zasłużyła zeby jej temat na gwiazdach założyc.

Takie osoby za te chore teorie powinny być zamykane na leczenie. Dziecko ma raka bo też dokonało aborcji? Matka dziecka ma raka ale nie miała aborcji. Są kobiety co miały aborcję i nigdy nie miały raka. Rzeczywiście kolejna odklejona.

Przed chwilą, Wesoła Merry napisał:

Takie osoby za te chore teorie powinny być zamykane na leczenie. Dziecko ma raka bo też dokonało aborcji? Matka dziecka ma raka ale nie miałam aborcji. Są kobiety co miały aborcję i nigdy nie miały raka. Rzeczywiście kolejna odklejona.

nie wiem wlasnie tez sie nad tym zastanbawialem co z tymi ktorzy maja raka a nie mogli dokonac aborcji ale to juz trzeba samozwancza doktor i terapeutke z wykształcenia socjolog pytac

• Like 1

15 minut temu, ciekawska666 napisał:

Zlexa nie ma od tylu lat a ciźemki wróciły na chatę hahahhah

Ale piosenkę wybrała na początek wysrywka ja pikolę.

Nie blekota on i tak nie wróci nawet jak nauczysz się szpagat robić i zatańczysz na uszach.

Masakra.

Na Mazury proponuję soundtrack "Beata z Albatrosa".

1 minutę temu, świrmo napisał:

nie wiem wlasnie tez sie nad tym zastanbawialem co z tymi ktorzy maja raka a nie mogli dokonac aborcji ale to juz trzeba samozwancza doktor i terapeutke z wykształcenia socjolog pytac

Najgorzej, że jak zamkną to i tak powie, że jest męczennicą za prawdę. I weź takiego wariata i szarlatana uświadom.

Cytat

Na prywatnej działce w Przegini pod Krakowem, przy drodze prowadzącej z Olkusza stanął bilboard z równie szokującym, co fałszywym napisem: "Badania dowodzą, że przynajmniej 80 proc. kobiet, u których stwierdzono raka piersi, jajnika, mózgu, dokonało wcześniej aborcji".

Okręgowa Izba Lekarska za rozpowszechnienie kłamstw i działanie na szkodę zawodu lekarza rozważa pozwanie pomysłodawców do sądu.

Jak donosi Gazeta Wyborcza, bilboard powstał z inicjatywy Nelumbo Institute. True Self Inquiry - organizacji założonej i prowadzonej przez Izabelę Kopaniszyn, używającej pseudonimu Easy Grace oraz Łukasza Leśniowskiego, który woli, gdy mówi się do niego Luke.

Na stronie internetowej organizacji "Easy Grace" przedstawia się jako "miłośniczka znikania w szamańskim kontakcie z przyrodą i Wiecznym Teraz". "Luke" zaś wyznaje skromnie, że jest "doświadczonym Wojownikiem na ścieżkach transformacji własnej i innych, myśliwym świadomości, znającym dobrze mapy meandrów umysłu".

Dlaczego zajęli się akurat rozpowszechnianiem kłamstw na temat aborcji? Na dodatek cynicznie wykorzystując osobiste dramaty ludzi walczących z rakiem, których w Polsce żyje obecnie ponad 360 tysięcy, a co roku przybywa 100 tysięcy nowych.

To jest eksperyment społeczny - wyjaśnia beztrosko "Easy Grace". Do tej pory mówi się o aborcji tylko w kontekście politycznym albo kościelnym. Z jednej strony mamy do czynienia z bezrefleksyjną walką o "prawa aborcyjne", z drugiej strony z zagorzałą walką o "życie poczęte" w kontekście religijnego zakazu.

Przekaz ma wzmocnić zdjęcie kobiety w okularach, lekarskim kitlu i ze stetoskopem na szyi.

Wzięliśmy ją z internetowego banku twarzy - przyznaje autorka bilboardu. My chcemy mówić o faktach.

Kłopot w tym, że fakty, w każdym razie te przedstawione na bilboardzie, nie istnieją.

Jeszcze nie oglądałam nowego dzeua, ale widzę, że jest grubo. Może niedługo Zakolak nam ogłosi, że Ziemia jest płaska? Chemitrailsy na Mazurach przecież już były.

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, Wesoła Merry napisał:

Najgorzej, że jak zamkną to i tak powie, że jest męczennicą za prawdę. I weź takiego wariata i szarlatana uświadom.

dokladnie a Pani Anna Milska myślę że jest skłonna uwierzyć w to co na plakacie 😄 poznałem jej intelekt przy okazji dyskusji w innym temacie o polityce 😄

Edytowano przez świrmo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się