Szara mysz 611 Napisano 6 godzin temu Jak wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3889 Napisano 6 godzin temu StaC. Nawet na takie w dobrym rozmiarze. A Cebe Sywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2187 Napisano 6 godzin temu Czy stać pisane przez "r"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 611 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: Czy stać pisane przez "r"? Ważne ze przez "c" a nie "ć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 36 Napisano 5 godzin temu (edytowany) U mnie duże bimboły a mimo braku stanika nie zaliczają gleby Edytowano 5 godzin temu przez Wesoła Merry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2913 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Stać, nawet je ubieram a nie trzymam skitrane w szafie nie czekam też żeby mój zdolny kot otwierający szuflady zostawił w nich figurkę z brązu. Edytowano 4 godziny temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 36 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, evoiva napisał: Stać, nawet je ubieram a nie trzymam skitrane w szafie nie czekam też żeby mój zdolny kot otwierający szuflady zostawił w nich figurkę z brązu. Może właśnie zakolak dostał Fashion Award 2024 for the worst dressed YouTube celebrity of 2024. a myślała, że to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach