KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Haha https://i.ibb.co/yntX1cr/20250123-154044.jpg Edytowano 7 godzin temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 2 Napisano 7 godzin temu "GRUBO" XDDDDD LOOOOOOOOOOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 32 Napisano 7 godzin temu Suchoklates wymoczony. Cóż za paradoks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu Ale laseczki lubia moja suchoklates chyba xD Mam 185cn wzrostu dobra uciekam, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 5 godzin temu calusek dla dziewczyny z recepcji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, KochamElciee;) napisał: calusek dla dziewczyny z recepcji xD COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Jamnik34 napisał: COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, KochamElciee;) napisał: no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jamnik34 napisał: DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY mozliwe, ale ona chyba na moj widok przezywa szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu widziala mnie nagiego w samych slipkach jak biore prysznic sobie, albo jak leze sobie rozlozony w saunie finskiej tez i w ogole na majtki i jajca tez mi patrzyla pewno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 4 godziny temu Nudne te foty, wszystkie na jedno kopyto. Efektów siłowni coś nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu bo ja sie relaksuje codziennie sauna i sobie plywam troche jak nudne to zrob lepsze to sie zainspiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu mam chora reke, bo zlamalem sobie nadgarstek i mam blache w kosci nie moge podnosic ciezarow ale ty mozesz wiec podnos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 4 godziny temu Nie chce mi się na chwilę obecną:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu no ja wczoraj chcialem na wioslarza i rowerek ale nie mialem krotkich spodenek, dzisiaj butow i w ogole xD ale plywanie mi wystarczy ostatnio zaczalem plywac fajnie jest jak wbijam na sauna parowa a potem ho pdo basenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 3 godziny temu W jakim celu chodzisz na siłownię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Z tydzien nie bylem na silce bo mi sie nie chce, a ja sie zmuszac do niczego nie bede, ale na dniach wbijam to beda aeroby, rowerek, wioslarz, hantle tez popodnosze xD + plywanie i sauny ofkorz xD Tam jest tyle urzadzen ze z wielu nie wiem jak sie korzysta nawet xD Edytowano 1 godzinę temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 28 minut temu schudłes posłuchałabym se jakichs dzikich rytmow a ty czasem fajne wstawisz masz pajeeta smieszy mnie to takie dzikie weze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 17 minut temu Schudlem dzieki Bogu, na dowodzie osobistym mam fotonze stycznia zesslego roku to masakra xD Dwa podbrodki kaban na szyi w ogole xd. Super pamiatka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 16 minut temu Wazylem 103kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 938 Napisano 9 minut temu 6 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD To ja nie widziałam w takim razie zdjec z tamtego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano 6 minut temu 3 godziny temu, malowany napisał: W jakim celu chodzisz na siłownię? Pograc w die hard arcade jak jestem dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano 6 minut temu 10 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD Ja 99 teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 5 minut temu 10 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD szkoda ze nie wstawisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 4 minuty temu (edytowany) moj kote jest regularnie poobijany i mowia ofiara losu ale jak mozna takiego pieknego kota bic ja nie rozumiem:( jest silny i moglby oddawac ale jest zbyt dobry:( moje dziecko Edytowano 4 minuty temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 19 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: moj kote jest regularnie poobijany i mowia ofiara losu ale jak mozna takiego pieknego kota bic ja nie rozumiem:( jest silny i moglby oddawac ale jest zbyt dobry:( moje dziecko Z kocurami obcymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 2 minuty temu W ktorys dzien wstawie bo beke mam w chooy ale nir dzisiak bo nie chce mi sie z lozka wychodzic i swiatla zapalac jutro moze xd Mniej wiecej z tamtego okresu wrzucilem tu foto 100kg z lazienki mojego mieszkania w pl i sie katiusza zakochala we mnie, a jak schudlem to sie odkochala, a ja nie chce byc ulany jak czarnecki zeby na mnie jakies klaudiusze czy katiusze lecialy, to ja wole 20 letnie recepcjonistki i normalny wyglad niz skrzywdzone przez badbojow dziewczyny przed 30 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 2 minuty temu (edytowany) I bycie jak ulana swinia xd Edytowano 1 minutę temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Mgła napisał: Z kocurami obcymi? A byczy ci się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach