KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Haha https://i.ibb.co/yntX1cr/20250123-154044.jpg Edytowano 7 godzin temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 2 Napisano 7 godzin temu "GRUBO" XDDDDD LOOOOOOOOOOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 32 Napisano 7 godzin temu Suchoklates wymoczony. Cóż za paradoks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 7 godzin temu Ale laseczki lubia moja suchoklates chyba xD Mam 185cn wzrostu dobra uciekam, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 5 godzin temu calusek dla dziewczyny z recepcji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, KochamElciee;) napisał: calusek dla dziewczyny z recepcji xD COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Jamnik34 napisał: COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, KochamElciee;) napisał: no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jamnik34 napisał: DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY mozliwe, ale ona chyba na moj widok przezywa szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu widziala mnie nagiego w samych slipkach jak biore prysznic sobie, albo jak leze sobie rozlozony w saunie finskiej tez i w ogole na majtki i jajca tez mi patrzyla pewno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 4 godziny temu Nudne te foty, wszystkie na jedno kopyto. Efektów siłowni coś nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu bo ja sie relaksuje codziennie sauna i sobie plywam troche jak nudne to zrob lepsze to sie zainspiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu mam chora reke, bo zlamalem sobie nadgarstek i mam blache w kosci nie moge podnosic ciezarow ale ty mozesz wiec podnos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 4 godziny temu Nie chce mi się na chwilę obecną:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 4 godziny temu no ja wczoraj chcialem na wioslarza i rowerek ale nie mialem krotkich spodenek, dzisiaj butow i w ogole xD ale plywanie mi wystarczy ostatnio zaczalem plywac fajnie jest jak wbijam na sauna parowa a potem ho pdo basenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 250 Napisano 3 godziny temu W jakim celu chodzisz na siłownię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Z tydzien nie bylem na silce bo mi sie nie chce, a ja sie zmuszac do niczego nie bede, ale na dniach wbijam to beda aeroby, rowerek, wioslarz, hantle tez popodnosze xD + plywanie i sauny ofkorz xD Tam jest tyle urzadzen ze z wielu nie wiem jak sie korzysta nawet xD Edytowano 1 godzinę temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 35 minut temu schudłes posłuchałabym se jakichs dzikich rytmow a ty czasem fajne wstawisz masz pajeeta smieszy mnie to takie dzikie weze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 24 minuty temu Schudlem dzieki Bogu, na dowodzie osobistym mam fotonze stycznia zesslego roku to masakra xD Dwa podbrodki kaban na szyi w ogole xd. Super pamiatka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 24 minuty temu Wazylem 103kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 938 Napisano 16 minut temu 6 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD To ja nie widziałam w takim razie zdjec z tamtego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano 13 minut temu 3 godziny temu, malowany napisał: W jakim celu chodzisz na siłownię? Pograc w die hard arcade jak jestem dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano 13 minut temu 10 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD Ja 99 teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 13 minut temu 10 minut temu, KochamElciee;) napisał: Wazylem 103kg xD szkoda ze nie wstawisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 144 Napisano 11 minut temu (edytowany) moj kote jest regularnie poobijany i mowia ofiara losu ale jak mozna takiego pieknego kota bic ja nie rozumiem:( jest silny i moglby oddawac ale jest zbyt dobry:( moje dziecko Edytowano 11 minut temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 20 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: moj kote jest regularnie poobijany i mowia ofiara losu ale jak mozna takiego pieknego kota bic ja nie rozumiem:( jest silny i moglby oddawac ale jest zbyt dobry:( moje dziecko Z kocurami obcymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 9 minut temu W ktorys dzien wstawie bo beke mam w chooy ale nir dzisiak bo nie chce mi sie z lozka wychodzic i swiatla zapalac jutro moze xd Mniej wiecej z tamtego okresu wrzucilem tu foto 100kg z lazienki mojego mieszkania w pl i sie katiusza zakochala we mnie, a jak schudlem to sie odkochala, a ja nie chce byc ulany jak czarnecki zeby na mnie jakies klaudiusze czy katiusze lecialy, to ja wole 20 letnie recepcjonistki i normalny wyglad niz skrzywdzone przez badbojow dziewczyny przed 30 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 24 Napisano 9 minut temu (edytowany) I bycie jak ulana swinia xd Edytowano 8 minut temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yyy leżak 2000 + 17,2 1 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Z kocurami obcymi? A byczy ci się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach