Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wesoła Merry

Zagubiony klocek LEGO

Polecane posty

Ja wczoraj w błocko wdepłam, bo nie miałam wyboru na firmowym parkingu (trzeba było jakoś wsiąść do auta), a co dopiero w takiego śmierdliwego

• Like 1

2 godziny temu, kinga2208 napisał:

Ja wczoraj w błocko wdepłam, bo nie miałam wyboru na firmowym parkingu (trzeba było jakoś wsiąść do auta), a co dopiero w takiego śmierdliwego

Auć ... mi kilka lat temu robili chodnik przy byłej uczelni i jedyną drogą był las ze skrótem. Problem w tym, że w lesie były bagna. Nieco od centrum miasta i takie atrakcje. Musiałam wracać do domu po tym jak po kostki wpadłam w taką atrakcję. 

• Confused 1
  • Sad 1

Jak się ma małe dzieci to trzeba albo zmieniać pieluszki, albo sadzać na nocniczek, albo sadzać na kibelek albo wychodzić na spacerek.

Cóż za zmiany dał ten wszechświat. Był klocek na głowie, powstał klocek w garderobie. Wszechświat nie lubi próżni.

• Haha 1

Taki stanik bym wypieprzyła. Jak mojemu parolatkowi zdarzyło się ufajdać majty podczas biegunki (nie zdążył do toalety i popuścił), to od razu majty wywaliłam. 3- 5 złotych i ja mam się szarpać? A stanik to jakiś ze złota? A niechby nawet był drogi, to kocie i psie guwno tak bachteluje, że się wyrzygać można. Nie do umycia. Fuj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować