Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kinga2208

Guziczek pętliczek na kogo wypadnie na tego bęc

Polecane posty

Bapka usunęła ponoć informację o kocie z ig. Ciekawe czemu? Mam nadzieje, ze z guziczkiem wszystko ok.

• Like 3

Gdziekolwiek go oddali na pewno będzie mu lepiej niż zamknietemu samotnie w dostosowanym,.luksusowym apartamencie na Ceynowy.

• Like 1

Mam nadzieję, kotem zaopiekowała się w końcu ktoś odpowiedni, a nie że doszło do tragedii.. biedne zwierzę, tak czy inaczej 

• Like 3

3 godziny temu, kinga2208 napisał:

Bapka usunęła ponoć informację o kocie z ig. Ciekawe czemu? Mam nadzieje, ze z guziczkiem wszystko ok.

A gdzie była taka informacja? Filmy z kotem nadal są.

5 minut temu, Bjutiguru napisał:

A gdzie była taka informacja? Filmy z kotem nadal są.

Z bio na insta. Konto Guziczka, w sensie jego "profil" stworzony przez Magunie też już usunięte. A wiadomo - jak z socjali usunięty, znaczy że kot nigdy nie istniał 

• Like 1

Cele Maguni wincyj koncertów, wincyj wyjść do kina, pójść na Standup! Wow sztos! Zero wspomnienia o remoncie zero o mamie i o kocie. 

Mówisz, że bys się nie bała lecieć sama w podróż  samolotem? Naprawdę? To podziwiam...  Tylko kto by cię tam ogarniał nie miejscu, karmił, kładł spać i myć. Ojjj Magda Magda. 

Edytowano przez tajemnicza brunetka
  • Like 1

Mam nadzieję, że oddali tego kota w dobre ręce, wszędzie będzie mu lepiej niż u nich.

• Like 1
  • Thanks 1

22 godziny temu, tajemnicza brunetka napisał:

Cele Maguni wincyj koncertów, wincyj wyjść do kina, pójść na Standup! Wow sztos! Zero wspomnienia o remoncie zero o mamie i o kocie. 

Mówisz, że bys się nie bała lecieć sama w podróż  samolotem? Naprawdę? To podziwiam...  Tylko kto by cię tam ogarniał nie miejscu, karmił, kładł spać i myć. Ojjj Magda Magda. 

Ja jej wypowiedź odebrałam w taki sposób,że ona mogłaby odbyc podróż samolotem z miejsca A do B sama, ale w miejscu B musiałby ktoś czekać kto ją ogarnie... Ten jej kolega od koncertów mieszka za granicą i może M by chciała wybrać się do niego w odwiedziny. 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się