kinga2208 143 Napisano poniedziałek o 11:56 Bapka usunęła ponoć informację o kocie z ig. Ciekawe czemu? Mam nadzieje, ze z guziczkiem wszystko ok. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drejfus 3159 Napisano poniedziałek o 12:23 Gdziekolwiek go oddali na pewno będzie mu lepiej niż zamknietemu samotnie w dostosowanym,.luksusowym apartamencie na Ceynowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolcemita 331 Napisano poniedziałek o 13:02 Mam nadzieję, kotem zaopiekowała się w końcu ktoś odpowiedni, a nie że doszło do tragedii.. biedne zwierzę, tak czy inaczej 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 180 Napisano poniedziałek o 15:01 3 godziny temu, kinga2208 napisał: Bapka usunęła ponoć informację o kocie z ig. Ciekawe czemu? Mam nadzieje, ze z guziczkiem wszystko ok. A gdzie była taka informacja? Filmy z kotem nadal są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolcemita 331 Napisano poniedziałek o 15:06 5 minut temu, Bjutiguru napisał: A gdzie była taka informacja? Filmy z kotem nadal są. Z bio na insta. Konto Guziczka, w sensie jego "profil" stworzony przez Magunie też już usunięte. A wiadomo - jak z socjali usunięty, znaczy że kot nigdy nie istniał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 124 Napisano poniedziałek o 19:49 (edytowany) Cele Maguni wincyj koncertów, wincyj wyjść do kina, pójść na Standup! Wow sztos! Zero wspomnienia o remoncie zero o mamie i o kocie. Mówisz, że bys się nie bała lecieć sama w podróż samolotem? Naprawdę? To podziwiam... Tylko kto by cię tam ogarniał nie miejscu, karmił, kładł spać i myć. Ojjj Magda Magda. Edytowano poniedziałek o 19:50 przez tajemnicza brunetka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mertyna 343 Napisano wtorek o 09:57 Mam nadzieję, że oddali tego kota w dobre ręce, wszędzie będzie mu lepiej niż u nich. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECh 555 Napisano wtorek o 18:40 22 godziny temu, tajemnicza brunetka napisał: Cele Maguni wincyj koncertów, wincyj wyjść do kina, pójść na Standup! Wow sztos! Zero wspomnienia o remoncie zero o mamie i o kocie. Mówisz, że bys się nie bała lecieć sama w podróż samolotem? Naprawdę? To podziwiam... Tylko kto by cię tam ogarniał nie miejscu, karmił, kładł spać i myć. Ojjj Magda Magda. Ja jej wypowiedź odebrałam w taki sposób,że ona mogłaby odbyc podróż samolotem z miejsca A do B sama, ale w miejscu B musiałby ktoś czekać kto ją ogarnie... Ten jej kolega od koncertów mieszka za granicą i może M by chciała wybrać się do niego w odwiedziny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 7 Napisano wtorek o 19:31 Jaki to kanał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 143 Napisano wczoraj o 08:02 12 godzin temu, eliza2016 napisał: Jaki to kanał? Magunia88 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mertyna 343 Napisano wczoraj o 10:17 Może naszą Panią PHezes zająłby się Klepsydra w kolejnym filmiku? Była stażystka, Integracja i Adam wypowiadają się o niej w samych superlatywach Bogunia i Guziczek (oczywiście w Wigilię) też mieliby sporo do powiedzenia. Materiału znajdzie się naprawdę sporo na taką oskarową produkcję 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 124 Napisano 19 godzin temu Wiecie jakie by paragrafy szły ze strony Magdaleny Augustynowicz!!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mertyna 343 Napisano 7 godzin temu Niech nasza prawniczka najpierw zapozna się z ustawą o ochronie zwierząt, można z niej sporo informacji wyciągnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach