ohiolove 4 Napisano 6 godzin temu Co sądzicie o osobach, które składają swoim najbliższym życzenia, np. na Facebooku? Matka swoim dzieciom, żona mężowi lub innym domownikom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 286 Napisano 6 godzin temu Trochę cringe Co innego jak np. są daleko i nie ma innej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 4 Napisano 6 godzin temu No właśnie, a jeszcze oprócz życzeń wrzucają zdjęcie dziecka. To wygląda jak coś na pokaz, a czy takie uczucie może być szczere... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 286 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ohiolove napisał: No właśnie, a jeszcze oprócz życzeń wrzucają zdjęcie dziecka. To wygląda jak coś na pokaz, a czy takie uczucie może być szczere... ja uważam że nie powinno się w social mediach nadmiernie zdjęć dzieci upubliczniać co innego np. zdjęcia klasowe czy z jakichś wycieczek klasowych - ok, ale cała reszta, niektórzy już wrzucają od pierwszego USG. próbowałem uświadomić swoje kuzynki żeby trochę przystopowały, ale jak grochem o ścianę. nic nie dociera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, kris888 napisał: Trochę cringe Co innego jak np. są daleko i nie ma innej możliwości. Na odległość można słać życzenia przez internet, telefon. Internet nie ogranicza się tylko facebook-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Na odległość można słać życzenia przez internet, telefon. Internet nie ogranicza się tylko facebook-a. też prawda. kontakty telefoniczne są ale nie każdy np. maila podaje. jak znam maila, to wysyłam mailem. cała reszta - niestety fb zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1449 Napisano 6 godzin temu Czasem skladaja i tak, i tak. Tzn. osobiscie i na social mediach tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: też prawda. kontakty telefoniczne są ale nie każdy np. maila podaje. jak znam maila, to wysyłam mailem. cała reszta - niestety fb zostaje. Jeśli nie podaje adresu poczty, to po cholerę takiemu życzenia składać? Też mnie dopadła ekscytacja NK i fejsem. Szybko zrozumiałam, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Nie chciało mi się robić co tydzień sesji zdjęciowych przy lodowce i mikrofalówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 286 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Też mnie dopadła ekscytacja NK i fejsem. Szybko zrozumiałam, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Nie chciało mi się robić co tydzień sesji zdjęciowych przy lodowce i mikrofalówce ja mam tylko do messengera, bo kiedy zakładałem to wymagało konta na fb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: ja mam tylko do messengera, bo kiedy zakładałem to wymagało konta na fb. I to rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 6 Napisano 6 godzin temu wolę osoby które się żalo na partnerów w SoMe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Agent Benek napisał: wolę osoby które się żalo na partnerów w SoMe xD Że jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Że jak? wolę se to czytać bo to bekowe zwłaszcza jak znam sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: wolę se to czytać bo to bekowe zwłaszcza jak znam sytuację Trzymam się z daleka od takich sytuacji. Nie lubię tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Trzymam się z daleka od takich sytuacji. Nie lubię tego. czasem się nie da można co najwyżej nie komentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 43 Napisano 6 godzin temu Fejs w ogóle jest platformą gdzie można pokazywać swoje życie na pokaz w samych superlatywach więc czemu nie składać życzeń pod publiczke skoro realnie też ludzie noszą maski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 286 Napisano 6 godzin temu a spróbujcie ukryć datę urodzenia - wtedy widać komu naprawdę zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: czasem się nie da można co najwyżej nie komentować Wiem. Przez kilkanaście lat w milczeniu słuchałam takiego biadolenia na partnera. Oczywiście w jego obecności nie pozwoliła krzywo na niego spojrzeć. Nie chce niczego słyszeć, sama nigdy nie obarczam ludzi a nawet rodziny swoimi problemami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 6 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wiem. Przez kilkanaście lat w milczeniu słuchałam takiego biadolenia na partnera. Oczywiście w jego obecności nie pozwoliła krzywo na niego spojrzeć. Nie chce niczego słyszeć, sama nigdy nie obarczam ludzi a nawet rodziny swoimi problemami. wrednie mnie to bawi czasem jak wiem że sami nie lepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: wrednie mnie to bawi czasem jak wiem że sami nie lepsi A tak poza tematem. Kolega, to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 6 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: A tak poza tematem. Kolega, to kto? ale że definicję kolegi podać ? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Agent Benek napisał: ale że definicję kolegi podać ? Dowcipniś Chyba już wiem. Szpieg z krainy deszczowców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 161 Napisano 5 godzin temu Przewrócona, coś ty taka nieubrana? Udajesz, że cię nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 3 Napisano 5 godzin temu Najbliższym osobom życzenia składam osobiście, a znajomym zdarzało się napisać na Facebooku, ale odeszłam od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 891 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Przewrócona, coś ty taka nieubrana? Udajesz, że cię nie ma? Wręcz przeciwnie. P...ośladki pokazuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 60 Napisano 3 godziny temu Ja złożyłam Czarnkowi na X. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee! 15 Napisano 3 godziny temu Czarnek na pewno byl wniebowziety jak zobaczyl zyczenia od Nadija xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 4 Napisano 2 godziny temu Aczkolwiek wygodniej i szybciej będzie napisać niż zadzwonić Chyba, że ktoś lubi sobie wisieć na słuchawce z tą osobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee! 15 Napisano 2 godziny temu ja teraz ze smatrtfona przerzucilem sie na stara nokie to mi sie nie chce pisac sms juz xD wole zadzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 42 Napisano 49 minut temu 5 godzin temu, ohiolove napisał: Co sądzicie o osobach, które składają swoim najbliższym życzenia, np. na Facebooku? Matka swoim dzieciom, żona mężowi lub innym domownikom Ja bliskim znajomy zawsze piszę priv. Ale takim luźnym znajomym piszę na wallu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach