Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Anitka

Kupiłam jedną cebulę, bo będę gotować z thermomixem

Polecane posty

Ma go w końcu 😆 Bo biedna zabiegana nie ma czasu na nic.

• Haha 1

Może w końcu dzieci nie będą musiały jeść jej wymyślnych bełtów, tylko będzie im normalne obiady co do grama gotować

Nic a nic to babsko przez ten rok nie zmądrzało. Czy ona potrafi zrobic normalne zakupy,? ja sobie nie wyobrazam zeby każdorazowo przed gotowaniem czegoś trzeba było zaliczyc sklep 🤦jedzie do marketu i wraca z 1 sztuką cebuli, nie pojmuję jej dziwactw. Łazienka nie widziala remontu od czasów PRL-u,te plytki na podłodze to u mnie w rodzinnym domu byly identyczne tylko w odcieniach niebieskiego jak mialam 8 lat. Zamiast jezdzic bezsensu po jedna marchewke zaczęłaby odkladac w skarbonkę.

• Like 1
  • Thanks 1

No to zamiast zrobić remont łazienki kupiła mieszadło od sekty za 6,5 tys.

• Like 2

30 minut temu, Szara mysz napisał:

Nic a nic to babsko przez ten rok nie zmądrzało. Czy ona potrafi zrobic normalne zakupy,? ja sobie nie wyobrazam zeby każdorazowo przed gotowaniem czegoś trzeba było zaliczyc sklep 🤦jedzie do marketu i wraca z 1 sztuką cebuli, nie pojmuję jej dziwactw. Łazienka nie widziala remontu od czasów PRL-u,te plytki na podłodze to u mnie w rodzinnym domu byly identyczne tylko w odcieniach niebieskiego jak mialam 8 lat. Zamiast jezdzic bezsensu po jedna marchewke zaczęłaby odkladac w skarbonkę.

Oj zgadzam się w 100% Ja też nie pojmuję jak można kupować jedną sztukę cebuli czy marchewki jeśli to są produkty których najczęściej się używa do gotowania więc wiadomo że kupuje się siatkę czy kilogram zwłaszcza gdy obiady robi się niemal codziennie, a tymbardziej mając rodzinę. Osobiście nie chciałoby mi się jeździć codziennie samochodem po jakąś garstkę zakupów.Jak już jestem w markecie to kupuję na zapas zwłaszcza to co się zużywa najwięcej.Ona ciągle żyje dniem dzisiejszym i nie umie przewidywać, ani planować że dziś będzie zupa a co pojutrze? I że wypada zawsze mieć pod ręką warzywa i owoce których starczy na tydzień a nie na raz do jednego obiadu.

Edytowano przez paniusia77

Macie rację, ona nie zmądrzała ani trochę a że znowu ma nadmiar czasu wolnego przez brak pracy to będzie dalej wymyślać głupoty.

5 godzin temu, Anitka napisał:

Ma go w końcu 😆 Bo biedna zabiegana nie ma czasu na nic.

Taa. siedzenie na doopie w chałupie takie męczące 😂

A do robienia pizzy zabrała się nie mając drożdży😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się