Anitka 939 Napisano 8 godzin temu Ma go w końcu Bo biedna zabiegana nie ma czasu na nic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 144 Napisano 6 godzin temu Kto taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 939 Napisano 6 godzin temu MiszMaszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 110 Napisano 6 godzin temu Może w końcu dzieci nie będą musiały jeść jej wymyślnych bełtów, tylko będzie im normalne obiady co do grama gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 628 Napisano 4 godziny temu Nic a nic to babsko przez ten rok nie zmądrzało. Czy ona potrafi zrobic normalne zakupy,? ja sobie nie wyobrazam zeby każdorazowo przed gotowaniem czegoś trzeba było zaliczyc sklep jedzie do marketu i wraca z 1 sztuką cebuli, nie pojmuję jej dziwactw. Łazienka nie widziala remontu od czasów PRL-u,te plytki na podłodze to u mnie w rodzinnym domu byly identyczne tylko w odcieniach niebieskiego jak mialam 8 lat. Zamiast jezdzic bezsensu po jedna marchewke zaczęłaby odkladac w skarbonkę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olmajgad 106 Napisano 4 godziny temu No to zamiast zrobić remont łazienki kupiła mieszadło od sekty za 6,5 tys. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olmajgad 106 Napisano 4 godziny temu Czekam aż kupi jeszcze Dysona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paniusia77 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, Szara mysz napisał: Nic a nic to babsko przez ten rok nie zmądrzało. Czy ona potrafi zrobic normalne zakupy,? ja sobie nie wyobrazam zeby każdorazowo przed gotowaniem czegoś trzeba było zaliczyc sklep jedzie do marketu i wraca z 1 sztuką cebuli, nie pojmuję jej dziwactw. Łazienka nie widziala remontu od czasów PRL-u,te plytki na podłodze to u mnie w rodzinnym domu byly identyczne tylko w odcieniach niebieskiego jak mialam 8 lat. Zamiast jezdzic bezsensu po jedna marchewke zaczęłaby odkladac w skarbonkę. Oj zgadzam się w 100% Ja też nie pojmuję jak można kupować jedną sztukę cebuli czy marchewki jeśli to są produkty których najczęściej się używa do gotowania więc wiadomo że kupuje się siatkę czy kilogram zwłaszcza gdy obiady robi się niemal codziennie, a tymbardziej mając rodzinę. Osobiście nie chciałoby mi się jeździć codziennie samochodem po jakąś garstkę zakupów.Jak już jestem w markecie to kupuję na zapas zwłaszcza to co się zużywa najwięcej.Ona ciągle żyje dniem dzisiejszym i nie umie przewidywać, ani planować że dziś będzie zupa a co pojutrze? I że wypada zawsze mieć pod ręką warzywa i owoce których starczy na tydzień a nie na raz do jednego obiadu. Edytowano 4 godziny temu przez paniusia77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5276 Napisano 3 godziny temu Macie rację, ona nie zmądrzała ani trochę a że znowu ma nadmiar czasu wolnego przez brak pracy to będzie dalej wymyślać głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5276 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Anitka napisał: Ma go w końcu Bo biedna zabiegana nie ma czasu na nic. Taa. siedzenie na doopie w chałupie takie męczące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 110 Napisano 2 godziny temu A do robienia pizzy zabrała się nie mając drożdży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 939 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Szara mysz napisał: Nic a nic to babsko przez ten rok nie zmądrzało. Czy ona potrafi zrobic normalne zakupy,? ja sobie nie wyobrazam zeby każdorazowo przed gotowaniem czegoś trzeba było zaliczyc sklep jedzie do marketu i wraca z 1 sztuką cebuli, nie pojmuję jej dziwactw. Łazienka nie widziala remontu od czasów PRL-u,te plytki na podłodze to u mnie w rodzinnym domu byly identyczne tylko w odcieniach niebieskiego jak mialam 8 lat. Zamiast jezdzic bezsensu po jedna marchewke zaczęłaby odkladac w skarbonkę. Dokładnie to miałam na myśli. Pojechała raz i kupiła jedną cebulę. Potem pojechała po drożdże i kupiła znów jedną cebulę i jedną paprykę. Nigdy w życiu nie kupiłam ani jednej cebuli ani jednej papryki. Jak ona to robi? Jedna pizza na ich czworo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 939 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, olmajgad napisał: No to zamiast zrobić remont łazienki kupiła mieszadło od sekty za 6,5 tys. Po co remont, to się wytnie. Ważny kapuśniaczek i pizza-chmurka z thermomixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach