tajemnicza brunetka 133 Napisano 6 godzin temu Ktokolwiek widział... Ktokolwiek WIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 133 Napisano 6 godzin temu Magda zmień narrację, NIKOGO NIE OBCHODZI, że wysiadłaś w Redzie a wysiadłaś w wiosce obok. Nikogo NIE OBCHODZI, że za 10 min masz pociąg albo autobus. Nikogo nie obchodza twoje włosy na które pokropiła mżawka. Nikt nie ubolewa, że nie nagrałaś outfitu w centrum handlowym z bluzeczka w kwiatki! Twój kontent jest tak dziecinny, że głowa mała. Po co to wszystko kobieto przed 40 tka??? 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan_Czatowski 418 Napisano 6 godzin temu Ona się cofa w rozwoju. To jest taki Benjamin Button na opak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mertyna 356 Napisano 5 godzin temu A mnie obchodzą bahdzo ważne sprawy urzędowe, firmowe, biznesowe, sprawunki, pożary współprace, ale moja ulubiona kategoria to PROJEKTY, wielkie projekty, tajne projekty, wieloetaopwe projekty, a najbardziej, najbardziej projekty, o których Magda nam niebawem* opowie. To moja ulubiona kategoria projektów i o nich, jak najczęściej chcę słyszeć. *) Niebawem = Nigdy 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drejfus 3167 Napisano 2 godziny temu I jeszcze gonienie własnego ogona, praca na tyłach internetu, spotkania z szaloną ekipą i uczenie się odpoczywać od pracy 24/7. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach