Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElciee:-)

No mam wszystkie dodatki abrakadabra zwierzaki randka wakacje i w wersji po poolsku xD

Polecane posty

Można jakoś zrobić sima z własną twarzą z foto xd

Gaja to fajna dziewczyna, bo zawsze gdy mialem do niej jakies ale albo cos mi nie pasowalo, to ona potrafi to odkrecic, ze potem czuje do niej wieksza sympatie  ;D a poza tym jej wierze, i nie musi sie powtarzac xD

Ja kocham Ryszarda śpimy razem futro mu pachnie bobasem

A ja kota mojej mamy bo z 10 lat temu go przywiozla z Polski a ja duzo go myzialem po szyi zawsze i za uszami i mruczal duzo, a teraz ciagle zyje, ale juz staruszek, ale nadal go lubie pomyziac 😄

taki szary puszek w biale plamki :d

Nvm czy typa tak fajnie od tyłu objąć jak tego kota czy się wkorwiaja że wez spjerdalaj za cieplo albo nvm śmierdzisz no bo ja w sumie nie wiem po co typa mieć ale fajnie spać z kotem to z typem pewnie też tak da się objąć i spać a tak to po choj typ 

3 minuty temu, KotUla napisał:

Nvm czy typa tak fajnie od tyłu objąć jak tego kota czy się wkorwiaja że wez spjerdalaj za cieplo albo nvm śmierdzisz no bo ja w sumie nie wiem po co typa mieć ale fajnie spać z kotem to z typem pewnie też tak da się objąć i spać a tak to po choj typ 

Spanie razem jest najlepsze w związku tak 

10 minut temu, KotUla napisał:

Zależy czy cie typ kocha mnie np tulila stypiara druga pod kościołem to czułem się molestowany cycami i nie fajnie a co innego jakby przytulila anastazje na bessie chyba bym doszedł 

Gaji to cos powiem nie tak, to potrafi to odkrecic.i jest, a inne.z.ktorymi pisalem, to cos pieerdolniesz nie tak, to wszystko na serio biora i zaraz pyskuja, a jutro urywaja kontakt a za chwile maja innego, a ja juz w odstawke xD

Ja z dziewczyna zadna nigdy nie spalem w jednym lozku, a z facetow to tylko bliscy koledzyz ktorymi dobrze sie znamy bardzo wiele lat, a np na noc.zostalem albo kolega u mnie, bo np pol nocy gralismy w gierki dla dzieci albo sluchalismy muzyki czy filmy.ogladalismy, a bylo jedno wyro xd

i zadnego zlego dotyku nie doswiadczylem nigdy

Ale wspolczuje np malym chlopcom co ich molestuja ksieza w kosciele masakra 

Edytowano przez KochamElciee:-)

4 minuty temu, KochamElciee:-) napisał:

Panna kwikernes lize.doope swojemu mezowi bo jest menagerem w korpo za 15000zl miesiecznie xD

No samice są cwane lizom dope a potem wrzuca maslo po 10zeta w hipermarket i typ nic nie powie bo dope mu lize to by się sp7nalo 

1 minutę temu, KochamElciee:-) napisał:

Dope lize facetowi loda robi a potem buziaki dzieciom daje xd

A ja tiktoka ogladalem typiara z dziećmi jak elka wziela sobie bbc i jej córka naplula mu w twarz 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować