Tajemniczy On 176 Napisano 6 godzin temu Nie kasujecie tematów bo Przewrotna nigdy mi się nie oświadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 6 godzin temu Spokojnie. Niech kasują. Ćwiczę jeszcze mowę zaręczynową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Spokojnie. Niech kasują. Ćwiczę jeszcze mowę zaręczynową. A co tu ćwiczyć, bierzesz flache stawiasz na stół i mówisz, tak czy nie. Konkrety się liczą a nie godzinne nudne przemówienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A co tu ćwiczyć, bierzesz flache stawiasz na stół i mówisz, tak czy nie. Konkrety się liczą a nie godzinne nudne przemówienia Co z ciebie za facet, który chce, żeby mu postawić flachę. Chyba nigdy się nie pozbędę tego wianuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Co z ciebie za facet, który chce, żeby mu postawić flachę. Chyba nigdy się nie pozbędę tego wianuszka Nie ocenia się książki po okładce. Czy tak dużo wymagam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Czy tak dużo wymagam? Wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Wręcz przeciwnie. No właśnie, więc za flache możesz mieć życie jak w bajce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No właśnie, więc za flache możesz mieć życie jak w bajce Księżniczka uwięziona w wieży? To ja lecę do tego monopolowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 176 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Księżniczka uwięziona w wieży? To ja lecę do tego monopolowego Myślałem bardziej nad kopciuszkiem Uważaj na druty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Tajemniczy On napisał: Myślałem bardziej nad kopciuszkiem Będę mogła chodzić sama wieczorami na tańce i wracać do domu bez buta? Taki układ mi pasuje. ...czemu ten temat jeszcze nie poleciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 177 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Będę mogła chodzić sama wieczorami na tańce i wracać do domu bez buta? Taki układ mi pasuje. ...czemu ten temat jeszcze nie poleciał Bo spełnia warunki krindżowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 901 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Bo spełnia warunki krindżowania. Można? Można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach