Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu Wiele osób spośród was pytało mnie o to, a niektórzy nawet byli przekonani, że ja na pewno zakładam tematy na kafeterii odpłatnie I tak sobie pomyślałem, że może faktycznie mógłbym przekuć mój naturalny dar i talent na łatwy piniądz? Jak sądzicie, czy serio można byłoby zawrzeć jakąś współpracę z Wirtualną Polską albo innym portalem, żeby płacił mi za zakładanie tematów na forach? Jakiego rzędu to mogą być stawki? Na przykład 50 groszy od jednego tematu, czy więcej? I czy brutto czy netto? Bo ja się kompletnie nie znam na wynagrodzeniach niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Połknąłem napisał: Wiele osób spośród was pytało mnie o to, a niektórzy nawet byli przekonani, że ja na pewno zakładam tematy na kafeterii odpłatnie I tak sobie pomyślałem, że może faktycznie mógłbym przekuć mój naturalny dar i talent na łatwy piniądz? Jak sądzicie, czy serio można byłoby zawrzeć jakąś współpracę z Wirtualną Polską albo innym portalem, żeby płacił mi za zakładanie tematów na forach? Jakiego rzędu to mogą być stawki? Na przykład 50 groszy od jednego tematu, czy więcej? I czy brutto czy netto? Bo ja się kompletnie nie znam na wynagrodzeniach niestety Kosę w żebro mógłbyś zarobić najprędzej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Kosę w żebro mógłbyś zarobić najprędzej od kogo? od firmy Wirtualna Polska? od jej pracowników? czy od jej prezesa, pana Jacka Świderskiego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Kosę w żebro mógłbyś zarobić najprędzej no to jak to w końcu? na zakładaniu tematów na forum jednak nie można zarobić pieniędzy? to czemu bardzo wiele osób tutaj pisało, że ja na pewno zarabiam na zakładaniu tutaj tematów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,50 w portfelu 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Połknąłem napisał: no to jak to w końcu? na zakładaniu tematów na forum jednak nie można zarobić pieniędzy? to czemu bardzo wiele osób tutaj pisało, że ja na pewno zarabiam na zakładaniu tutaj tematów? Kto tak pisał? Libed pewnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 13,50 w portfelu napisał: Kto tak pisał? Libed pewnie xD Nie, bardzo wiele osób tak tu do mnie pisało, więc myslałem, że cos w tym jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 720 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Połknąłem napisał: no to jak to w końcu? na zakładaniu tematów na forum jednak nie można zarobić pieniędzy? to czemu bardzo wiele osób tutaj pisało, że ja na pewno zarabiam na zakładaniu tutaj tematów? Nie, nie można. Nie wyczułeś sarkazmu w pytaniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 720 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Połknąłem napisał: I tak sobie pomyślałem, że może faktycznie mógłbym przekuć mój naturalny dar i talent na łatwy piniądz? Nie, nie masz daru, ani talentu, ani pisanie nie jest łatwym chlebem a co dopiero pieniądzem Dobra, najbardziej płodny w tej chwili polski pisarz, Remigiusz Mróz, zarobił w ubiegłym roku coś około dwóch milionów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie, nie można. Nie wyczułeś sarkazmu w pytaniach? oczywiście, że nie niby jak mam odróżnić coś co jest sarkazmem od tego co nim nie jest, jeśli ktoś o tym nie informuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie, nie można. Nie wyczułeś sarkazmu w pytaniach? to bardzo smutna wiadomość, bo już sobie liczyłem, że zakładając np 10 temtów dziennie, czyli tak jak robię, mógłbym zarabiać 5 zł dziennie, co miesięcznie dawałoby aż 150 zł czyli całkiem niezła kasiorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 720 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Połknąłem napisał: oczywiście, że nie niby jak mam odróżnić coś co jest sarkazmem od tego co nim nie jest, jeśli ktoś o tym nie informuje? Cóż jeszcze mogę napisać? O inteligencji? Sam nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sevillo 9 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Połknąłem napisał: Nie, bardzo wiele osób tak tu do mnie pisało, więc myslałem, że cos w tym jest? To była kpina. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jeśli już, to Ty byś mógł spróbować się ubiegać na stanowisko ruskiego trolla xD Sorry, tak mi się skojarzyło. Edytowano 3 godziny temu przez Daniel86 Dopisano jedno zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Połknąłem napisał: oczywiście, że nie niby jak mam odróżnić coś co jest sarkazmem od tego co nim nie jest, jeśli ktoś o tym nie informuje? To były teksty prześmiewcze kierowane do ciebie, koło sarkazmu to nawet nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: To były teksty prześmiewcze kierowane do ciebie, koło sarkazmu to nawet nie stało. Elcia, zarobiłabyś kupę kasy wciągając na wizji amfę. Piekarze mniej mąki używają na bochenek niż ty krajówy, żeby jako tak funkcjonować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon tworki welcome 6 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Połknąłem napisał: Połknąłeś spermę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: Nie, nie można. Nie wyczułeś sarkazmu w pytaniach? Jak tam, Mieczysław, zdemaskowałeś już libeda? A może w końcu się pochwalisz rzekomymi pismami od Wirtualnej Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 177 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Jak tam, Mieczysław, zdemaskowałeś już libeda? A może w końcu się pochwalisz rzekomymi pismami od Wirtualnej Polski? Pisma były od konkurencji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Jukon tworki welcome napisał: 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Korzystając z okazji że jesteście obydwaj to pragnę przypomnieć że mój zakład z libedem o 150zł że jesteście jedna osobą, dalej aktualny. Można rozwiać libeda wątpliwości. No juz niech stracę, możemy się podzielić po 50zł na głowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Pisma były od konkurencji Ach, to coś mi się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Korzystając z okazji że jesteście obydwaj to pragnę przypomnieć że mój zakład z libedem o 150zł że jesteście jedna osobą, dalej aktualny. Można rozwiać libeda wątpliwości. No juz niech stracę, możemy się podzielić po 50zł na głowe. Którą jestem osobą? Libed nigdy nie zgadł, więc 50 zł przygotuj. Ale napisz. Edytowano 2 godziny temu przez titicznyje titki ti-ti-ti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Którą jestem osobą? Libed nigdy nie zgadł, więc 50 zł przygotuj. Ale napisz. No że jukon tworki welcome to twoje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: No że jukon tworki welcome to twoje konto. To nie moje konto, wygrałaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 2 godziny temu Swoją drogą ten ...nięty libed cały, dosłownie cały czas się w swoich zgadywankach myli, i absolutnie żadnych wniosków Janusz z tego nie wyciąga. Dobrze, że chociaż uwierzył we śmierć Żmija i już "Kubusia" wszędzie nie widzi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: To nie moje konto, wygrałaś. Przecież ja to wiem po 1 poście tamtego nicku. A to libed razem z krejzi sie cisneli żeby robić zakłady. xd Edytowano 2 godziny temu przez Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Swoją drogą ten ...nięty libed cały, dosłownie cały czas się w swoich zgadywankach myli, i absolutnie żadnych wniosków Janusz z tego nie wyciąga. Dobrze, że chociaż uwierzył we śmierć Żmija i już "Kubusia" wszędzie nie widzi xD Ja wiem ze libed ma rozumowanie prostego chłopa małorolnego. To on nie wierzył w jego smierc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Jukon tworki welcome napisał: Połknąłeś spermę? tak, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 13 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Połknąłem napisał: tak, a co? Ta co ci sie odbijała od monitora? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Połknąłem 2 Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Ta co ci sie odbijała od monitora? xD yyy ? tak silne wypryski to ja miałem za młodu, teraz to już ledwo wykapuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach