Najcyt 1 Napisano 8 Luty W związku z wcześniejszym wybudzeniem niedźwiedzi, które o tej porze mają potomstwo, i są pod ochroną. Proponuję stawianie paśników, do czasu gdy będzie pożywienie. Jak jeszcze według was, można pomóc przeżyć zwierzętom, którym zagraża wyginięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 228 Napisano 9 Luty 16 godzin temu, Najcyt napisał: W związku z wcześniejszym wybudzeniem niedźwiedzi, które o tej porze mają potomstwo, i są pod ochroną. Słyszałam o jednym, poradzi sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najcyt 1 Napisano 9 Luty 2 godziny temu, Miaina napisał: Słyszałam o jednym, poradzi sobie. Nie poradzą sobie, czyli dołączą do 70% populacji, która wyginęła bezpowrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 228 Napisano 9 Luty 38 minut temu, Najcyt napisał: Nie poradzą sobie, czyli dołączą do 70% populacji, która wyginęła bezpowrotnie. Populacja w Polsce liczy 120 osobników i jest pod ścisłą ochroną. Misie są wszystkożerne więc dokarmianie ich nie stanowi problemu. Są pod opieką WWF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 195 Napisano 9 Luty Dnia 8.02.2025 o 15:33, Najcyt napisał: W związku z wcześniejszym wybudzeniem niedźwiedzi, które o tej porze mają potomstwo, i są pod ochroną. Proponuję stawianie paśników, do czasu gdy będzie pożywienie. Jak jeszcze według was, można pomóc przeżyć zwierzętom, którym zagraża wyginięcie. A ja proponuję żebyś tych misiów zawiózł do sejmu, tam będą miały dużo pokarmu w postaci baranów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najcyt 1 Napisano 10 Luty 15 godzin temu, Tajemniczy On napisał: A ja proponuję żebyś tych misiów zawiózł do sejmu, tam będą miały dużo pokarmu w postaci baranów. Zamiast obrażać bezbronne zwierzęta. Przygotuj paśnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach