Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gąbczak

Bierność to moja największa choroba, ale mimo, że już to wiem, to nie potrafię jej przełamać

Polecane posty

Przez całą szkołę podstawową, średnią (w moich czasach nikt nie słyszał nawet jeszcze o gimbazjach), studia i niestety jeszcze 20 lat po studiach, tylko biernie czekałem w nadziei, że jak będę cierpliwie czekał, to wreszcie kiedyś muszę się doczekać, że przeżyję miłość, że dostanę od życia to szczęście, jakie inni dostali

Ale jedyne na co się doczekałem i co dostałem to starość, choroby, zgorzknienie

Teraz już wiem, że powinienem, niestety przede wszystkim dawniej, a czasu już nie wrócę, wykonać tylko tyle i aż tyle - pierwszy krok do dziewczyn, które mi się podobały. Niestety tego nie robiłem, inni robili i wielu z nich już od dawna ma swoje kobiety, a ja nie

Mimo mojej inteligencji, teraz widzę, że moi koledzy ze szkoły naprawdę potrafili trafnie ocenić, że jestem jedną z najgłupszych osób jakie znam

Obecnie z jednej strony niestety nie jest już tak łatwo, bo dziewczyny nie są dosłownie na wyciągnięcie ręki jak w szkole lub na studiach, a co gorsza, nie są zainteresowane starym dziadem, więc dodatkowo wymaga to ode mnie zmiany pracy na taką, gdzie będę miał okazję NARZUCAĆ SIĘ MŁODYM KOBIETOM

Ale z drugiej strony jest łatwiej, bo jestem osobą nieporównanie mniej wstydliwą niż dawniej. Np kiedy chodziłem do szkoły lub na studia, to spaliłbym się ze wstydu gdybym chodził nie myjąc się wiele tygodni i śmierdząc tak, że aż sam czuję mój smród, więc skoro obecnie mój poziom wstydu tak bardzo spadł, to narzucanie się kobietom będzie dziecinnie łatwe🥰

2 minuty temu, butelka po koli napisał:

brzmi jak zajeebiste hobby 

nie chcem, ale muszem, innej opcji nie ma

10000000 razy wolałbym, żeby to one narzucały się mi, ale niestety przez te wszystkie lata moja strategia czekania na pierwszy krok ze strony dziewcząt zawiodła

jak juz nie biernosc tylko to ze robisz z tego problem i to roztrzasasz. wszystkie laski są pasywne i bierne. gdyby facetom nie zalezalo na cyckach albo sexie to żademn by nie tracil na nie swojego cennego czasu. ty jak wiadac jestes jak laska i czekasz az ktoras podejdzie i zagada a tak sie nie stanie. minus z minusem sie nie przyciaga. zmien sie w plusa albo nie marudz.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

jak juz nie biernosc tylko to ze robisz z tego problem i to roztrzasasz. wszystkie laski są pasywne i bierne. gdyby facetom nie zalezalo na cyckach albo sexie to żademn by nie tracil na nie swojego cennego czasu. ty jak wiadac jestes jak laska i czekasz az ktoras podejdzie i zagada a tak sie nie stanie. minus z minusem sie nie przyciaga. zmien sie w plusa albo nie marudz.

subiektywnei oceniając głupoty gadasz, bo jedyne relacje z babami które ja miałem to kiedy one na mnie wskoczyły. wiem ze wiekszość chłopów czegoś takeigo nie doświadcza, ale oni zwyczajnie nie powinni się rozmnażać ani mieć relacji seksualnych z babami, bo ich działania przeciwko naturalnemu porządkowi rzeczy czyli przeciwko temu że nie zostali smai wyselekcjonowani z grupy do prokreacji prowadzi tylko i wyłącznie do ich głębszego zniewolenia przez baby. 

27 minut temu, butelka po koli napisał:

subiektywnei oceniając głupoty gadasz, bo jedyne relacje z babami które ja miałem to kiedy one na mnie wskoczyły. wiem ze wiekszość chłopów czegoś takeigo nie doświadcza, ale oni zwyczajnie nie powinni się rozmnażać ani mieć relacji seksualnych z babami, bo ich działania przeciwko naturalnemu porządkowi rzeczy czyli przeciwko temu że nie zostali smai wyselekcjonowani z grupy do prokreacji prowadzi tylko i wyłącznie do ich głębszego zniewolenia przez baby. 

mnie też podrywały dziewczyny i to nawet również takie, które mi się podobały - ale to było tylko w szkole

na studiach już tylko takie, które mi się nie podobały

a po studiach już żadne

31 minut temu, butelka po koli napisał:

gdybys mial jakiekolwiek relacje to by to bylo wiadac. to ze sie jakas nayebbala i jej sie zachcialo to sie nie liczy. temat dot. normalnych nie pijackich orgii takze ten

1 minutę temu, KochamElciee:-) napisał:

Ja jestem taki nienormalny ze nawet jak laska moich marzen robila pierwsza ruch to i tak wszystko zjeebalem xD

to ja dokładnie tak samo! w szkole jak mnie podrywały dziewczyny, które mi się podobały, to ja je olewałem, bo byłem pewien na 1000000%, że one mnie podrywają tylko dlatego, że nie dowiedziały się jeszcze od moich kolegów jak wielkim jestem lamusem, ale gdyby koledzy zobaczyli, że chodzę z jakąś dziewczyną to na pewno by ją uświadomili

z resztą bałem się tego nie bez podstaw

czasami do klasy przychodziła nowa osoba, (dziewczyna, albo chłopak) prawie zawsze siadała ze mną, bo ja jako jedyny siedziałem sam w ławce, ale jeszcze tego samego dnia wszyscy uświadamiali tej osobie jak wielki błąd popełniła, że jestem największym lamusem w klasie i jednym z największych lamusów w szkole i najczęściej jeszcze tego samego dnia, po kolejnej przerwie, ta nowa osoba przesiadała się ode mnie - już wolała siedzieć sama niż ze mną, bo zadawanie się z lamusem jest bardzo niebezpieczne

Masakra jakas to jest, ze mnie to lamus sam z siebie wychodzi po jakims czasie, ze nikt nie musi nikogo uswiadamiac nawet

1 minutę temu, KochamElciee:-) napisał:

Masakra jakas to jest, ze mnie to lamus sam z siebie wychodzi po jakims czasie, ze nikt nie musi nikogo uswiadamiac nawet

a w jaki sposób się to przejawia?

7 minut temu, KochamElciee:-) napisał:

Ze po jakims czasie juz ja widze z innym, a ja nadal cale zycie samotny i tak do usranej smierci

a no tak, ale to nie musi swiadczyc o byciu lamusem, tylko o byciu malo atrakcyjnym

podobnie jak niektore bardzo brzydkie grube kobiety też bywają całe życie same

16 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

gdybys mial jakiekolwiek relacje to by to bylo wiadac. to ze sie jakas nayebbala i jej sie zachcialo to sie nie liczy. temat dot. normalnych nie pijackich orgii takze ten

jeśli to pozwal ci zasnąc w nocy to sobie tak powtarzaj zastanów się tylko co ci dały twoje metody poza tym że masz alimenty 

23 minuty temu, Gąbczak napisał:

mnie też podrywały dziewczyny i to nawet również takie, które mi się podobały - ale to było tylko w szkole

na studiach już tylko takie, które mi się nie podobały

a po studiach już żadne

wiek robi swoje, ja też ostatnio poszedłem na testy i miałem pierwszy raz sytuacje że laski same do mnie w klubie nie zagadywały. różnica taka że ja nie odmawiałem, a ty odmawiałeś i dlatego nie miałeś. 

Mnie kiedys komplementowaly laseczki i ze jestem piekny i w ogole ale ja nie pracuje i nie zarabiam tylko granie w gry na kompie mi w glowie to niestety zegnaj Filip

6 minut temu, KochamElciee:-) napisał:

Mnie kiedys komplementowaly laseczki i ze jestem piekny i w ogole ale ja nie pracuje i nie zarabiam tylko granie w gry na kompie mi w glowie to niestety zegnaj Filip

jaki Filip?

W ogóle konserwa zapanowała na świecie i Trumpa wybrali i sporo bab nie jest cudakiem roochadlem leśnym jak jest promowane tylko zwykłe Grażyny ale takie chyba nie interesują ani starsze więc uj z tym młodość to młodość potem się ludziom tak nie chce 

Edytowano przez KotUla

10 minut temu, KotUla napisał:

W ogóle konserwa zapanowała na świecie i Trumpa wybrali i sporo bab nie jest cudakiem roochadlem leśnym jak jest promowane tylko zwykłe Grażyny ale takie chyba nie interesują ani starsze więc uj z tym młodość to młodość potem się ludziom tak nie chce 

jaki związek z biernością w podrywaniu dziewczyn ma konserwatyzm polityczny i Donald Trump?

1 minutę temu, Gąbczak napisał:

jaki związek z biernością w podrywaniu dziewczyn ma konserwatyzm polityczny i Donald Trump?

spory. udało mu się omotać nieudaczników którzy aby mieć szanse na zaliczenie powinni głosować na demokratów a poszli i zagłosowali na niego. darwinizm w czystej postaci. po prostu wmówił podludziom że są nadludźmi, zupełnie jak adi h. 

2 minuty temu, Gąbczak napisał:

Pisze czemu baby nie podrywają tak jak typy sobie marzą.

Przed chwilą, KotUla napisał:

Pisze czemu baby nie podrywają tak jak typy sobie marzą.

nadal aż tak jasno nie kojarzę tego związku i mechanizmu, czy mogłabys wytłumaczyuć mi biorąc poprawkę, że jestem tylko lamusem? 🙂

1 minutę temu, butelka po koli napisał:

spory. udało mu się omotać nieudaczników którzy aby mieć szanse na zaliczenie powinni głosować na demokratów a poszli i zagłosowali na niego. darwinizm w czystej postaci. po prostu wmówił podludziom że są nadludźmi, zupełnie jak adi h. 

w jaki sposób demokraci zwiększają szansę lamusów na powodzenie u kobiet? to bardzo ciekawe, więc chętnie posłucham

1 minutę temu, Gąbczak napisał:

nadal aż tak jasno nie kojarzę tego związku i mechanizmu, czy mogłabys wytłumaczyuć mi biorąc poprawkę, że jestem tylko lamusem? 🙂

Trudno nie zależy mi aż tak bo mam co innego do roboty niż przekonywanie ciebie że nie jestem wielbłądem pa 

Przed chwilą, Gąbczak napisał:

w jaki sposób demokraci zwiększają szansę lamusów na powodzenie u kobiet? to bardzo ciekawe, więc chętnie posłucham

są liberalni obyczajowo, nie są tak krytyczni wobec rozwiązłości ludzi w ogóle, w to wliczając baby. mają liberalny stosunek do różnych substancji co sie przekłada na więcej prokreacji. maja wiele programów socjalnych rozdających pieniądze = więcej kopulacji, mniej pracy. oczywiście bardzo dobrze że demokraci przegrali, bo będzie mniej zdegenerowanego miotu dzięki temu. 

1 minutę temu, KotUla napisał:

Trudno nie zależy mi aż tak bo mam co innego do roboty niż przekonywanie ciebie że nie jestem wielbłądem pa 

ale ja nie twierdzę, że jesteś wielbłądem 😞

może Ty "butelka po koli" wytłumaczysz mi co "KotUla" miała na myśli?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się