Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gąbczak

Bierność to moja największa choroba, ale mimo, że już to wiem, to nie potrafię jej przełamać

Polecane posty

ja nie wiem jakim trzeba być jełopem i frajerem żeby inicjować kontakty z babami kiedy one nie robią tego pierwsze to jak prosić się o kłopoty i nie mam tu na mysli kłopotów typu odjeebałem coś śmiesznego, tylko kłopoty ała mój portfel. no ale wiadomo PUA wiedzo lepiej i sprzedadzą podręcznik podrywania bab xD nie ważne że wyglądasz jak pół duupu zza krzaka i babom się marszczy nos i pokazują kły jak cię widzą ważne żebyś miał gadane i wychodził z inicjatywą, a w podręczniku opiszemy ci pare "otwieraczy" xD

Zależy w jakiej sytuacji , bo obojętność może być atutem jeżeli olewasz rzeczy które nie powinny cię interesować, bo np. sprawiają dyskomfort psychiczny. Tak samo z siłą, odwagą może być atutem , albo czymś co sprawi upadek. Kontekst jest istotnym. 

Mi dobrze jak nic nie robię ale ja moge robić ale ten chyba chce ale nie może 

22 minuty temu, butelka po koli napisał:

a kiedy się ustosunkujesz do pytania dotyczącego co twoje metody postępowania polegające na byciu podnóżkiem bab dały ci poza alimentami? 

tak tak ...  aliementy, kosmici i pół basa czystej 😁 szukaj dalej kompana do wysrywow malowany... 

27 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

no to skoro juz wszyscy zobaczyli ze jesteś  sfrustrowanym wannabe gangsta to mozesz juz zabrac klocki i sperdalać do piwnicy, tam skąd przyszedleś 😅 jak masz jeszcze jakieś żale to pisz do admina kafe...hehe jaki pajac

Przed lustrem chyba latami trenował te groźne miny jakby zatwardzenie miał żeby się go bać chyba. To pozer na jednego strzała 😁 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

tak tak ...  aliementy, kosmici i pół basa czystej 😁 szukaj dalej kompana do wysrywow malowany... 

Jego zachowanie przypomina naćpany amfą Wermacht nieświadomy dalszych zdarzeń w letnim ubranku w zimę pod Stalingradem 😁

6 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Przed lustrem chyba latami trenował te groźne miny jakby zatwardzenie miał żeby się go bać chyba. To pozer na jednego strzała 😁 

co tam krzysiu dawno cię pies nie pogryzł? 

8 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

no tak, teraz po wyjsciu z tego matrixa widze jak niektorzy kolesie pozują i sie napinają, byle jakaś samica podniosla brew..hehe. żalosne. a są takie co lykną tą marną grę aktorską, tak jak plaska łyknęla bajke o  milionach tego domokrążcy

Edytowano przez Nemesio Cervantes

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

no tak, teraz po wyjsciu z tego matrixa widze jak niektorzy kolesie pozują i sie napinają, byle jakaś samica podniosla brew..hehe. żalosne. a są takie co lykną tą marną grę aktorską, tak jak plaska łyknęla bajke o  miliomach...

jaką grę aktorską, cisniesz ciemnotę żeby typy simpowały jak każdy spierrdolony pua samiec alfa to cię wyjasniam tak jak powinno się robić z frajernią twojego pokroju.

ha tfu na ciebie żebraku. 

9 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

ja go sobie wyobrazam jak napina raz lewego raz prawego cyca przed lusterkiem

i nie chodzi mi nawet o to że się wpierrdoliłeś w alimenty bo każdy ma prawo do popełnienia pomyłki żeby się czegoś nauczyć, ale ty się nie uczysz bo jesteś najwyraźniej ograniczony umysłowo.

9 minut temu, butelka po koli napisał:

i nie chodzi mi nawet o to że się wpierrdoliłeś w alimenty bo każdy ma prawo do popełnienia pomyłki żeby się czegoś nauczyć, ale ty się nie uczysz bo jesteś najwyraźniej ograniczony umysłowo.

😆 ptsd sie leczy na terapii a nie flaszką

16 minut temu, butelka po koli napisał:

co tam krzysiu dawno cię pies nie pogryzł? 

Rozczaruje cię , bo ładnie się zagoiło dlatego że mamy świetną opiekę medyczną za parę stów.😁

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

😆 ptsd sie leczy na terapii a nie flaszką

w tej kwestii potrafisz wyciagnąć wniosek, dlaczego w temacie samic nie? 

4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Rozczaruje cię , bo ładnie się zagoiło dlatego że mamy świetną opiekę medyczną za parę stów.😁

czyli nie rozczarowałeś mnie, bo hajs musiałeś wydać. 

3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Za usługę się płaci na jakim świecie ty żyjesz 😁

na takim w którym się nie pcha rąką do obcego psa i później nie płaci hajsu za leczenie pogryzienia. 

31 minut temu, butelka po koli napisał:

jaką grę aktorską, cisniesz ciemnotę żeby typy simpowały jak każdy spierrdolony pua samiec alfa to cię wyjasniam tak jak powinno się robić z frajernią twojego pokroju.

ha tfu na ciebie żebraku. 

Ale ciśnienie puszcza, bo czujesz podświadomie , że na realu by cię złożył jak scyzora. 😁

1 minutę temu, butelka po koli napisał:

na takim w którym się nie pcha rąką do obcego psa i później nie płaci hajsu za leczenie pogryzienia. 

Moja kasa, moje psy , moje ciało więc nie czaje o co masz pretensje. 😁Bo jesteś głupcem jak każdy naziol był. 😁

Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Ale ciśnienie puszcza, bo czujesz podświadomie , że na realu by cię złożył jak scyzora. 😁

serio mam wątpliwości, większość chłopów w tym kraju nawet się nie biło nigdy na prawdę, najwyżej jakieś szarpaniny po pijaku zaliczyło nie wspominając o trenmingach sportów walki nawet na poziomie początkującego. wystarczy wyjść na ulicę. przyjmując że ma 40 lat i jest alimenciarzem rozwodnikiem to wiecej niż pewne że nie ma absolutnie żadnych szans w konfrontacji ulicznej. Już bardziej ciebie bym podejrzewał o jakiś potencjał w tej kategorii, ale to tylko dlatego że jesteś nienormalny i nei wiadomo co zrobisz. 

3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Moja kasa, moje psy , moje ciało więc nie czaje o co masz pretensje. 😁Bo jesteś głupcem jak każdy naziol był. 😁

jakie pretensje to ty tu przyleciałeś jak szlony bo pozazdroścciłeś że biję dzis leksia, a nei ciebie. 

12 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

zazdrosny typek... czuje ze mi nie dorasta i przepasc jest nie do  odrobienia za jego życia. wymysla jakies aliementy i inne bzdury by sie jakos podniesc w swojej  samoocenie. btw alimenty są ok jesli tata placi na swoje dziecko , nie unika obowiazku. on nawet nie kuma takich tematow. żalosny 

Edytowano przez Nemesio Cervantes

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

alimenty są ok

wow jestem skończony tutaj

pewnie zostawmy babę która odesłała ojca z kwitem aby sama wychowywała dziecko, na pewno wyrośnie na kogoś udanego xDDDD

7 minut temu, butelka po koli napisał:

bardziej ciebie bym podejrzewał o jakiś potencjał w tej kategorii, ale to tylko dlatego że jesteś nienormalny i nei wiadomo co zrobisz. 

Złożyłby cię bo ty jesteś kobiecej postury. 

Mnie trzeba zaczepić i obrażać aby mnie sprowokować, albo moich bliskich, bo inaczej nawet palcem nie kiwne. 😁

7 minut temu, butelka po koli napisał:

jakie pretensje to ty tu przyleciałeś jak szlony bo pozazdroścciłeś że biję dzis leksia, a nei ciebie. 

Nie czuj się wyróżniony bo udzieliłem ci reprymendy, bo latasz publicznie i się prujesz do ludzi. 😁

No idiоto wspomniałeś o czymś o czym już dawno zapomniałem i ci normalnie odpowiedziałem że się zagoiło 😁

Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

czymś o czym już dawno zapomniałem

no tak, jakoś mnie nei dziwi że zapominasz o sytuacjach w której zrobiłeś sobie kuku. to było dość przewidywalne w twoim przypadku. 

8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

zazdrosny typek... czuje ze mi nie dorasta i przepasc jest nie do  odrobienia za jego życia. wymysla jakies aliementy i inne bzdury by sie jakos podniesc w swojej  samoocenie. btw alimenty są ok jesli tata placi na swoje dziecko , nie unika obowiazku. on nawet nie kuma takich tematow. żalosny 

Może o to chodzi że baby go olewają z powodu karłowatości 😁

• Haha 1

4 godziny temu, Gąbczak napisał:

przedział 45-50 a Ty?

Ja mam 38 lat. Ja jako ciekawostkę mogę dodać, że mój rocznik był pierwszym rocznikiem, który poszedł do gimnazjum.

Przed chwilą, butelka po koli napisał:

no tak, jakoś mnie nei dziwi że zapominasz o sytuacjach w której zrobiłeś sobie kuku. to było dość przewidywalne w twoim przypadku. 

A po co rozpamiętywać coś co.w ogóle nie rzutuje na teraźniejszość i może jeszcze jakieś przeziębienie z dawnych lat mam rozpamiętywać albo inne bzdury 😁 

10 minut temu, butelka po koli napisał:

wow jestem skończony tutaj

pewnie zostawmy babę która odesłała ojca z kwitem aby sama wychowywała dziecko, na pewno wyrośnie na kogoś udanego xDDDD

chlopcze dorośnij 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się