KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 10 godzin temu ...na wszystkie odpowiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: ...na wszystkie odpowiem... Czy miałeś już wjazd na chatę o 6 rano? Co ci zarekwirowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, 👁 napisał: Czy miałeś już wjazd na chatę o 6 rano? Co ci zarekwirowali? miałem 10 lat temu, ale nie o 6 rano ale bodajże ok. 21:00, wpadli, gleba, spluwa przy skroni (Dacka), skuty leżałem potem siedziałem, generalnie Lipa jak 120... potem lekarz, dołek, no i wyszedłem nieco mądrzejrzszy po tej sytuacji ~ w sensie że zmądrzałem trochę i nie prowokuję już aż tak bardzo hardcorowo jak kiedyś bo wiem jak to się by skończyło, czytać: powtórka z "rozrywki"... a do rekwiracji poszły 2 fony i pendrajvy... - to tak w dużym skrócie napisałem bo pamięć mam słabą ale to CAŁE zdarzenie jakoś mi tam jednak utkwiło... potem miałem wyrok 4 miesiące w zawieszeniu na 2 lata i kuratora sądowego, który kazał mi sądownie iść do pracy bo niechciałem, aha i na odwyk alkoholowy też uczęszczałem... Edytowano 9 godzin temu przez KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu idę zapalić ~ bo się "zgrzałem" LOOOOOOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: kazał mi sądownie iść do pracy jak się takie coś załatwia to może pomogę leżakowi ogarnąc wystarczy doniesienie ze ktos bzdury w necie wypisuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, harry z tybetu napisał: jak się takie coś załatwia to może pomogę leżakowi ogarnąc wystarczy doniesienie ze ktos bzdury w necie wypisuje ? niechcę teraz pisać co tu wyprawiałem 10 lat temu na forum, ale istnieje coś takiego jak NAKAZ PRACY - ale to Sąd wydaje... - "leżak" by musiał coś grubego odyebać na forume... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu idę palić, zaraz wracam kochani... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: niechcę teraz pisać co tu wyprawiałem 10 lat temu na forum, ale istnieje coś takiego jak NAKAZ PRACY - ale to Sąd wydaje... - "leżak" by musiał coś grubego odyebać na forume... ale ty piszesz o pracach spolecznych jako kara a ja o nakazie pracy ale nie za kare za darmo tylko za wynagrodzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu ja wiem co pisales nie wiem tylko gdzie ktos doniosł ze wreszcie sie toba zajeli to mnie interesuje gdzie da sie skutecnzie zgłaszac takcih degeneratow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: idę palić, zaraz wracam kochani... A dlaczego jesteś zawsze na każdym filmie na YouTube taki wystraszony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 👁 napisał: A dlaczego jesteś zawsze na każdym filmie na YouTube taki wystraszony? chorzy psychciznie maja takie specyficzne spojrzenie i wyraz twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 👁 napisał: A dlaczego jesteś zawsze na każdym filmie na YouTube taki wystraszony? niewiem, może podświadomie taki "wycykany" jestem... LOOOOOOOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, harry z tybetu napisał: ja wiem co pisales nie wiem tylko gdzie ktos doniosł ze wreszcie sie toba zajeli to mnie interesuje gdzie da sie skutecnzie zgłaszac takcih degeneratow ja nie uważam siebie za degenerata... ja wtedy dużo piłem, teraz przestałem i jestem trochę innym człowiekiem niż byłem te 10 lat temu... polecam kawałek: Epis DYM: Ema, Ema, Ema... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: niewiem, może podświadomie taki "wycykany" jestem... LOOOOOOOL Zawsze na każdym filmie nerwowo się rozglądasz na wszystkie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, harry z tybetu napisał: ale ty piszesz o pracach spolecznych jako kara a ja o nakazie pracy ale nie za kare za darmo tylko za wynagrodzeniem. PŁATNY STAŻ - mówi Ci to coś... Edytowano 9 godzin temu przez KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 👁 napisał: Zawsze na każdym filmie nerwowo się rozglądasz na wszystkie strony tak już mam, w dzieciństwie byłem bardzo nieśmiały i miałem różne fobie, lęki i tak mi już chyba zostało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu A ile masz na czysto do ręki miesięcznie z tego STS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 👁 napisał: A ile masz na czysto do ręki miesięcznie z tego STS? narazie dokładam "do interesu" ale kiedyś będę z tego żył, myślę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: narazie dokładam "do interesu" ale kiedyś będę z tego żył, myślę... Czyli to samo co totek i zdrapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu A po co i w jakim celu 10 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: tak już mam, w dzieciństwie byłem bardzo nieśmiały i miałem różne fobie, lęki i tak mi już chyba zostało... nagrywasz te filmiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: ja nie uważam siebie za degenerata... ja wtedy dużo piłem, teraz przestałem i jestem trochę innym człowiekiem niż byłem te 10 lat temu... polecam kawałek: Epis DYM: Ema, Ema, Ema... moje pytanie było gdzie na ciebie skutecznie doniesli ? te tematy o dzieciach byly denne ale te o karolu wojtyle nawet smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: PŁATNY STAŻ - mówi Ci to coś... mozna na to przymusowo skierowac ? jakie sa przeslanki to idealne dla lezaka by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 👁 napisał: A po co i w jakim celu nagrywasz te filmiki? bo jest chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, harry z tybetu napisał: mozna na to przymusowo skierowac ? jakie sa przeslanki to idealne dla lezaka by bylo Nie ma czegoś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 8 godzin temu nagrywam filmiki bo może to dobra inwestycja... ~ może któryś z nich stanie się virrealem i będę zarabiał na nich kasę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 0 Napisano 8 godzin temu będą mnie zapraszać do telewizji albo innych bardziej znanych kanałów YT i będę opowiadał jak zacząłem swoją karierę od forume Kafeterii, albo jak Testosviron lub Nasz rodzimy Przemo stanę się żywą legendą ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: narazie dokładam "do interesu" ale kiedyś będę z tego żył, myślę... To z czego w takim wypadku żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, KOZAK Z NOWEJ HUTY 84 napisał: nagrywam filmiki bo może to dobra inwestycja... ~ może któryś z nich stanie się virrealem i będę zarabiał na nich kasę... twoje myslenie swiadczy o tym ze masz szanse na rente to raczej jedyna mozliwosc dochodowa dla ciebie o ile juz jej nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👁 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, harry z tybetu napisał: twoje myslenie swiadczy o tym ze masz szanse na rente to raczej jedyna mozliwosc dochodowa dla ciebie o ile juz jej nie masz Renty ot tak za free nie dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 👁 napisał: Renty ot tak za free nie dają 69% schizofreników ma, reszta pewnie nie ma tylko dlatego ze uwaza sie za zdrowych i nie chodzi do lekarza. w polsce wystarczy pic zeby miec rente to zaden problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach