Mariusz28 5 Napisano 3 godziny temu I dlaczego taki wybór? Ja się jeszcze zastanawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 69 Napisano 3 godziny temu Na Nawrockiego. Nie ma bliżeszego moim poglądom który by miał szansę wygrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 151 Napisano 3 godziny temu Stanowski bo to parodia wszystko dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 7 Napisano 3 godziny temu STANO TO ZACZEPISTE TE PRZEMÓWIENIA DO NARODU ROBI XD LEPSZE NIŻ CI "POWAŻNI" KANDYDACI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 3 godziny temu ja na nikogo bo niewazne na kogo zaglosuje i tak bede chodzil na basen plywal godzinami i silownia ale sie zajeebiscie czuje ja prdl dzisiaj chyba ze 3 godziny spedzilem w wodzie xD a w saunie parowej polalem olejek na relaks i tak pacnialo o ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 7 Napisano 3 godziny temu NAJGORZEJ BĘDZIE JAK WYGRA TRZASKU, ALE TO CHYBA NIEUNIKNIONE NIESTETY TO BĘDZIE TOTALNA POWTÓRKA Z ROZRYWKI + DOJDZIE OGRANICZENIE WIELU SWOBÓD I OGÓLNIE WOLNOŚCI, DNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 3 godziny temu dzisiaj jest zajeebista pogoda w ogole suche mrozne powietrze chyba dzisiaj nie spie tylko ide w nocy na spacer a z rana uderzam na basen/sauny i silownie i bede do poludnia tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 3 godziny temu szkoda, ze Katiuszka na mnie obrazona, bo ja teraz plywalnie silownie mam tyle energii i bysmy mogli zaszalec no zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz28 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElciee:-) napisał: szkoda, ze Katiuszka na mnie obrazona, bo ja teraz plywalnie silownie mam tyle energii i bysmy mogli zaszalec no zycie Idź gdzie indziej z tym spamem. Swój temat sobie załóż. Edytowano 2 godziny temu przez Mariusz28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 186 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Mariusz28 napisał: I dlaczego taki wybór? Ja się jeszcze zastanawiam. Tylko konfederacja, a pajaca Trzaskowskiego, broń Boże żeby to coś nie wygrało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 2 godziny temu po co mam zakladac temat jak zaraz poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 2 godziny temu to jest dzial zycie uczuciowe a nie polityka wiec to ty spamujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 16 Napisano 2 godziny temu Na nikogo. Sumiennie spełniałam obowiązek obywatelski, a potem kogo buśmy nie wybrali to niezadowolenie. Od paru lat nie chodzę na wybory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamElciee:-) napisał: to jest dzial zycie uczuciowe a nie polityka wiec to ty spamujesz Fakt, tylko tu jest jednak jakiś ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 2 godziny temu no ja wlasnie napisalem w 4 tematach i juz wszystkie poszly, a jak zaloze kolejny to tez ktos zglosi jakis zlosliwiec xD dziwne, ze ten ciagle stoi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 151 Napisano 2 godziny temu Ciekawe czy jest jakieś fajne forum ezoteryczne David Icke reptilianie kosmici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dramaturgia rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu Szczęść Boże i ratuj się kto może. W pierwszej na Oinksa , w drugiej na Brauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 2 godziny temu ja kiedys bylem na forum o oobe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 12 Napisano 2 godziny temu Na Trzaskowskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 9 Napisano 2 godziny temu niestety nie moge zaglosowac bo nie zyje w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 197 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Na Trzaskowskiego. Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 186 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Bo? Bo albo sobie robi jaja, albo po prostu nie ma mózgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 12 Napisano 1 minutę temu 2 godziny temu, Caryca cukrowa napisał: Bo? bo wtedy wreszcie bedzie mozna za nogi odrywac od koryta sprzedajnych sedziow nieudacznikow z lapanki i juz skonczy sie ulaskawianie pisiorów kolesi od kieliszka jak kaminski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach