ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu Ile razy miałeś propozycję spotkania? Skoro to same miasto ? Zawszę jakaś wymówka a na forum kochanie, klekaj i ssij haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 58 Napisano 12 godzin temu Ze 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu Ale co to nie on, 17 i 4 h heblingu, a z elcia nie miałeś jaj się spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu Pewnie czekał na kuriera i nie mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 58 Napisano 12 godzin temu Pewnie miał inne misje rzeczywistości... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu InPost, hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Pewnie miał inne misje rzeczywistości... Przecież byłyśmy zabiegani przed świętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: InPost, hipermarket W hipermarket i u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu A niby nie żywi urazu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Przecież byłyśmy zabiegani przed świętami Ty na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 58 Napisano 12 godzin temu Byłyśmy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Ty na pewno Wbrew pozorom tak miałem sąd ziemi na głowie który nie umiem ogarnąć korespondencyjnie i malowanie pokoju i wigilię i prezeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu A w pewnym momencie byłem chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu A później jeszcze ząb mnie nakoorwial przed wigilię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Byłyśmy XD A nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: Ty na pewno Dla mnie to możesz nawet iść na bezrobotny żeby ją puknac lata mi twoje priorytety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 58 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: A nie byłaś? W sensie napisałeś o sobie jak o kobiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 58 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Wbrew pozorom tak miałem sąd ziemi na głowie który nie umiem ogarnąć korespondencyjnie i malowanie pokoju i wigilię i prezeny Dla kogo prezenty? Dla siebie? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: na forum kochanie, klekaj i ssij haha No właśnie nie zachecala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Dla kogo prezenty? Dla siebie? xd Tak ale miałem wrażenie że nie ma dla mnie terminu bo spisz na stojaco latając za prezentami dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu A że też miałem czym się zająć to nie wracalem do tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu Tylko tak mnie zastanawia teraz co to malowany obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Ty na pewno To że jestem sam nie znaczy że mam nie mieć wigilii godnej człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu Gdyby elka była wolna singla to by wbila na wigilię i tyle w temacie pewnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 12 godzin temu Pewnie z dziećmi spedzila i wszystkie ex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Gdyby elka była wolna singla to by wbila na wigilię i tyle w temacie pewnie huh Nie chciałeś się z nią spotkać na żywo, więc japa przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 11 godzin temu W sumie się nie dziwię, że boisz się spotkać z laską, jak zęby połatane z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 41 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Pewnie z dziećmi spedzila i wszystkie ex i tak lepiej niż z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Nie chciałeś się z nią spotkać na żywo, więc japa przegrywie Moją wersję już znasz uproszczenia nie są potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: i tak lepiej niż z tobą Zależy co się lubi znając elke myślę że nie masz racji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach