ukryty_krzyk. 40 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Moją wersję już znasz uproszczenia nie są potrzebne Tak, WAWA śródmieście słonecznie w pochmurny dzień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 8 godzin temu Że tak powiem dyplomatyczne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 40 Napisano 8 godzin temu Frustrata wyczuwam z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: Frustrata wyczuwam z daleka Jaja mi puchnom jak myślę o tym co byśmy robili znając się od gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlickipicki 1 Napisano 7 godzin temu Jak u ciebie miękka faja poproś kobietę by masowała jaja.posmyrała twoje gnaty poszła palcem do prostaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 40 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Jaja mi puchnom jak myślę o tym co byśmy robili znając się od gimnazjum To co teraz, nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach