ukryty_krzyk. 42 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Moją wersję już znasz uproszczenia nie są potrzebne Tak, WAWA śródmieście słonecznie w pochmurny dzień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 14 godzin temu Że tak powiem dyplomatyczne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 42 Napisano 14 godzin temu Frustrata wyczuwam z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: Frustrata wyczuwam z daleka Jaja mi puchnom jak myślę o tym co byśmy robili znając się od gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlickipicki 1 Napisano 13 godzin temu Jak u ciebie miękka faja poproś kobietę by masowała jaja.posmyrała twoje gnaty poszła palcem do prostaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 42 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Jaja mi puchnom jak myślę o tym co byśmy robili znając się od gimnazjum To co teraz, nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach