Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak oczywiście tak nie

Paraliżuje mnie zacząć pracować

Polecane posty

2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

No i mnie obrazali albo że znajdom i pobijom albo że kupiom i zniszczom i oddadzaom

Ale jak już zapłacą to jak potem oddadzą? Za darmo? Nie masz obowiązku zwracac pieniedzy jesli to sprzedaz prywatna, wiec jak ci oddadza to tylko zysk, to bedziesz mial zarowno pieniadze jak rowniez z powrotem przedmiot

Przed chwilą, Bąbel napisał:

Jak ja cos sprzedawalem to ktos pisal tylko normalnie, dopytywal cos albo pytal o nizsza cene, ale jak odmawialem to sie nie odzywal

Poza tym, mozesz zrobic zawsze aukcje od 1 zl i niech ludzie sami ustalą cenę, to nie będą mogli miec pretensji do ciebie

To wtedy coś warte 500 się sprzeda za 76 w takich to właśnie ja bralem udzial skupujac fanty do kolekcji najczęściej kiedyś 

2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Anastazja mnie dobrze podeszla akceptujac moje hobby gier

Anastazja cię olała, tak samo jak upośledzona umysłowo Dumbo, która woli alkoholika Moona i nie ciebie milionerze 😄

3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

No nie stać mnie na tą wawe śródmieście bankrutuje konin dla mnie bardziej 😂

No to sie wyporowadz do innego miasta, a jeszcze lepiej na wieś, a jeszcze lepiej do biednego kraju, gdzie jak wyciągniesz rownowartosc 100 zl, to najpiekniejsze kobiety z okolicy będą się biły która ma prawo polizać twoje buty

2 minuty temu, Bąbel napisał:

No to sie wyporowadz do innego miasta, a jeszcze lepiej na wieś, a jeszcze lepiej do biednego kraju, gdzie jak wyciągniesz rownowartosc 100 zl, to najpiekniejsze kobiety z okolicy będą się biły która ma prawo polizać twoje buty

Tak może by trzeba zwłaszcza że mi ostro stoi na heblowania azjatek niektóre są niezle u nas taka by miala wymagania ale to trzeba sporo odwagi 

3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Tak może by trzeba zwłaszcza że mi ostro stoi na heblowania azjatek niektóre są niezle u nas taka by miala wymagania ale to trzeba sporo odwagi 

Gorzej, że jak pojedziesz do biednego kraju z takim bogactwem jak np równowartosc 1000 zl, to tam są nie tylko chętne kobiety, ale też lokalni mężczyźni, którzy mogą odciąć ci glowe i zabrać fortunę, a przed zabiciem jeszcze tortury, że obcy frajer chce kraść ich kobiety

Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał:

Nieskromnie powiem że jestem jednym z tych co rozkrecili rynek retro w polsce dając ...ane ceny ebaya na allegro raz mnie nawet prasa opisala huh

Cos sie zle wyswietlilo chyba bo wykropkowalo?

Przed chwilą, Bąbel napisał:

Cos sie zle wyswietlilo chyba bo wykropkowalo?

Ceny z dopy ludzie się podniecali ze tez tak mogli to byly początki retro w pl gdzie do ludzi dochodzilo że coś co ma kilkanaście lat może kosztować wiecej niż Xbox 360

1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Ceny z dopy ludzie się podniecali ze tez tak mogli to byly początki retro w pl gdzie do ludzi dochodzilo że coś co ma kilkanaście lat może kosztować wiecej niż Xbox 360

Ale ceny z doopy czyli ze takie wysokie? I ktos jednak kupowal?

3 minuty temu, Bąbel napisał:

Gorzej, że jak pojedziesz do biednego kraju z takim bogactwem jak np równowartosc 1000 zl, to tam są nie tylko chętne kobiety, ale też lokalni mężczyźni, którzy mogą odciąć ci glowe i zabrać fortunę, a przed zabiciem jeszcze tortury, że obcy frajer chce kraść ich kobiety

Ale to czuc w seksie jak ona się wypina czyjesz od tego filmu ze ona ma się za 0 bezwzgledne w stosunku do tego bialego co ja hebluje i elegancko przebiega akt

1 minutę temu, Bąbel napisał:

No kupowali skoro 50k wpadlo rachunków mialem dużo wiec w pitach nie ma tyle ale tez trochę jest 

Ale kontrasty na swoecie są niesamowite

Kiedys ogladalem film dokumentalny i mowili, że za 1000 dolarow, co dla amerykanca jest jak dla nas 1000 zl, gdzies w kambodży albo na filipinach można wybudować willę, i to nie szałas, tylko prawdziwa willa murowana , umeblowana, ktora w Polsce kosztuje milion zlotych

1 minutę temu, Bąbel napisał:

Ale kontrasty na swoecie są niesamowite

Kiedys ogladalem film dokumentalny i mowili, że za 1000 dolarow, co dla amerykanca jest jak dla nas 1000 zl, gdzies w kambodży albo na filipinach można wybudować willę, i to nie szałas, tylko prawdziwa willa murowana , umeblowana, ktora w Polsce kosztuje milion zlotych

No dla takich typów jak ja co widzą szczęście w sexie to po prostu w złym miejscu na świecie mieszkam 

1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

No dla takich typów jak ja co widzą szczęście w sexie to po prostu w złym miejscu na świecie mieszkam 

W zlym???? Wlasnie w idealnym!!!!!

jak bys sie urodzil w kambodży to bys mogl tylko ziemie gryźć

A jak mieszkasz w jedneym z najbogatszych panstw swiata - to sie Polakom w glowie nie miesci nadal, ale taka prawda, ze Polska jest w czołowce już i marzeniem biedoty, co widac, bo biedota juz chce do nas przyjezdzac, i jeszcze masz mieszkanie, to mieszkanie wynająć, zamieszkac gdzies pod palemką i bedziesz nadawal na youtube tylko filmiki jak plawisz sie w luksusie obslugiwany przez kobiety 

• Haha 1

Tylko jak wyjedziesz do Kambodży, to musisz wydawać 900 zl miesiecznie na stado ochroniarzy, a pozostałe 100 zl na kobiety, nie odwrotnie, bo sie znajdziesz na best gore z flakami na drzewie

I łapówki dla lokalnych władz - to chyba najwazniejsze - trzeba sie dogadac z tymi co lokalnie rządzą

12 minut temu, Bąbel napisał:

No wyobraź sobie moja popsuta ps3 fat poszła za 850 kolekcjoner dziekowal a nowa była za 599 super slim

I wyobraź sobie komentarze zbulwersiwanych ludzi że jestem poo...y 

Tylko że moja byla stan mint otoczka plus konsola bez rys pino black co jest wręcz niemożliwe dla używane 5lat

Ale ból dopy był że można kupić golasa za 100 kopany po chodinku i jestem poo...y 

I tak ze wszystkimi 

Dla ludzi to było dziwne dać 850 za zepsutom jak 599 nowa wersja 

Dla kolekcjonera lepiej stan jak nowa za 850 zepsuta naprawa 350 i ma za 1200 sprawna zamiast kupowania nówka na ebay za 6000

Lepiej wynajem a nie sprzedawac graty

Jak boisz sie jechac do dzikiego kraju (tez bym sie bal), to sie wyprowadz w Polsce gdzie gdzie jest najwieksza bieda, za prawie darmo zamieszkasz, jedzenie duzo tansze i bedziesz zyl jak panisko

Serio, czemu sie jeszcze nie wyprowadziles???

ze remont najpierw przed wynajmem?

to kiedy koniec remontu i kiedy start zycia jak panisko?

jak pojedziesz gdzies gdzie bieda w Polsce ale mając stale dochody to bedziesz zyl jak panisko i spokojnie, bo w Polsce nie masz sie czego bac, znasz język itp

jedynie tam gdzie bieda to maniej fajnych kobiet, ale jakies sie znajdą, nawet lepsze, bo te co nie maja przewrocone w doopie - one wyjezdzaja ze wsi do stolicy, a zostają skromne dziewczyny

3 minuty temu, Bąbel napisał:

Lepiej wynajem a nie sprzedawac graty

Jak boisz sie jechac do dzikiego kraju (tez bym sie bal), to sie wyprowadz w Polsce gdzie gdzie jest najwieksza bieda, za prawie darmo zamieszkasz, jedzenie duzo tansze i bedziesz zyl jak panisko

Jeszcze strach paraliżuje że dam za małą cenę 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się