BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Nie głownie sprzedałem swoją kolekcje gier konsol akcesoriów i rzeczy po dziadku Kto kupi stare gry faceta z rocznika 1930?człowieku idź w końcu do psychiatry po lekarstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 7 godzin temu Leżak wyklikuje większość tematów, ale nie tylko on. Wiem, ale nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Ale perfekcja kosztuje czas Przykład masz pada możesz wystawić brudny a możesz wyczyszczony możesz zrobić ładne zdjęcia możesz byle jakie możesz zapakować dobrze możesz byle jak możesz dać chamska cene a możesz bardziej okazujnom Ale jak zaprezentujesz towar lepiej to uzyskasz wyzsza cene, wiec moze ten czas sie oplaci? wiekszosc uwaza, ze sie nie oplaca i wolą isc na ilosc niz na jakosc, bo wiekszosc ludzi to ekstrawertycy, ktorzy mają motorek od motorówki w doopie, i lubia szybko machac rekami, ale męczy ich bycie dokladnym, a ja na przyklad mam o 180 stopni odwrotnie - jak robie dokladnie to mnie nie męczy nawet jak miesiąc cos robie, ale jak mam robic cos szybko i niedokladnie, to po minucie jestem zmeczony, po godzinie wykonczony, a po dniu umieram Edytowano 7 godzin temu przez Bąbel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Kto kupi stare gry faceta z rocznika 1930?człowieku idź w końcu do psychiatry po lekarstwa. Kolekcjonerzy kupowali po 1000 czy 500 za sztukę Jak masz 30 letnia gre w folii ty dyktyjesz cenę Bywają takie gry że 10tys funtow warte ale takich nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Moja najlepsza jest warta tysiąc dolarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Kolekcjonerzy kupowali po 1000 czy 500 za sztukę Jak masz 30 letnia gre w folii ty dyktyjesz cenę Bywają takie gry że 10tys funtow warte ale takich nie mam Skoro koedys sprzedawales i dobrze szlo, to czemu teraz cie paralizuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Sporo mam takich za to 50-400zl i akcesoriów 150-250 czasem 500zl i konsol 1-5tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Skoro koedys sprzedawales i dobrze szlo, to czemu teraz cie paralizuje? Bo źle to wspominam ciężka praca i wszystko co zarobiłem straciłem i tak na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Bo źle to wspominam ciężka praca i wszystko co zarobiłem straciłem i tak na giełdzie Co było ciężarem tej pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: Bo źle to wspominam ciężka praca i wszystko co zarobiłem straciłem i tak na giełdzie Czy po tych błędach, myslisz, że gdybys znowu zarobil, to popelnilbys ten sam błąd i znow wszystko stracilbys na gieldzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Nie wiem muszę się przełamać i robić byle jak czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Czy po tych błędach, myslisz, że gdybys znowu zarobil, to popelnilbys ten sam błąd i znow wszystko stracilbys na gieldzie? Gorzej będę musiał stracić na przeżycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu To jest takie koorwesto sprzedam coś za 500 i będzie czynsz i znowu 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Nie wiem muszę się przełamać i robić byle jak czy coś Podobno lepiej byle jak niż w cale Ja mam ten sam problem i najczesciej nic nie robie A lepiej zrobic byle jak, bo to zawsze lepsze niz nic, ale tez trudno mi to przychodzi. Najczesciej czekam az juz mam bardzo malo czasu i wtedy robie na ostatnia chwile byle jak bo wtedy czuje radosc ze w ogole zrobilem, ale jak mam duzo czasu to robie perfekcyjnie i zrobie 1-5% max, wiec cel nieosiągniety Jestem w stanie dzialac jak normalny czlowiek tylko pod maksymalna presja To jest typowy przyklad prokrastyncaji, ktora wynika z polaczenia perfekcjonizmu z zerowym poczuciem wlasnej wartosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Bąbel napisał: Co było ciężarem tej pracy? Ludzie jedni mi dziekowali co kupili że szukali długo w tym stanie a drudzy nie mieli pieniędzy i wyzywali że jestem chory na pízde bo 500 za gre a jego dziecko chciało pograc i się poplakalo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 219 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Ładnie chce też mieszkać Później mieć anastazje jakaś to stary lachon jest. policz sobie ile ma juz lat. lepiej 200zl na ukrainke i mozna zmieniac do wyboru do koloru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: To jest takie koorwesto sprzedam coś za 500 i będzie czynsz i znowu 0 To faktycznie niewesola perspektywa. Dlatego lepiej byloby wynając mieszkanie, samemu wyprowadzic sie nawet pod most (zwlaszcza w lecie) i zyskiwac kapital a nie tracic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Podobno lepiej byle jak niż w cale Ja mam ten sam problem i najczesciej nic nie robie A lepiej zrobic byle jak, bo to zawsze lepsze niz nic, ale tez trudno mi to przychodzi. Najczesciej czekam az juz mam bardzo malo czasu i wtedy robie na ostatnia chwile byle jak bo wtedy czuje radosc ze w ogole zrobilem, ale jak mam duzo czasu to robie perfekcyjnie i zrobie 1-5% max, wiec cel nieosiągniety Jestem w stanie dzialac jak normalny czlowiek tylko pod maksymalna presja To jest typowy przyklad prokrastyncaji, ktora wynika z polaczenia perfekcjonizmu z zerowym poczuciem wlasnej wartosci Dokładnie tak mam niestety a muszę zacząć już teraz żeby zachować płynność Remont sypialni zrobiłem jak miałem sprawę w sądzie Być może mnie matka nie tulila jak bylem maly a samice tu cisnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 40 Napisano 7 godzin temu Paraliżuje mnie spotkanie z elcia, bo jestem za miękki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: to stary lachon jest. policz sobie ile ma juz lat. lepiej 200zl na ukrainke i mozna zmieniac do wyboru do koloru. Podobajom mi się takie blondynki drobne przez nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Paraliżuje mnie spotkanie z elcia, bo jestem za miękki Przedłużenie kup na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bąbel napisał: To faktycznie niewesola perspektywa. Dlatego lepiej byloby wynając mieszkanie, samemu wyprowadzic sie nawet pod most (zwlaszcza w lecie) i zyskiwac kapital a nie tracic Też mam takie pomysły to nie pomaga pracować na to lokalizację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Ludzie jedni mi dziekowali co kupili że szukali długo w tym stanie a drudzy nie mieli pieniędzy i wyzywali że jestem chory na pízde bo 500 za gre a jego dziecko chciało pograc i się poplakalo Ale nie rozumiem - jak nie mieli pieniedzy to nie mogli kupic i tylko pisali pytanie do sprzedawcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Też mam takie pomysły to nie pomaga pracować na to lokalizację Nie rozumiem Edytowano 7 godzin temu przez Bąbel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Ale nie rozumiem - jak nie mieli pieniedzy to nie mogli kupic i tylko pisali pytanie do sprzedawcy? No i mnie obrazali albo że znajdom i pobijom albo że kupiom i zniszczom i oddadzaom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Nie rozumiem No nie stać mnie na tą wawe śródmieście bankrutuje konin dla mnie bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu Bo takie sprzedawanie majątku to droga do nikąd. Skonczy sie i co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to stary lachon jest. policz sobie ile ma juz lat. lepiej 200zl na ukrainke i mozna zmieniac do wyboru do koloru. Anastazja mnie dobrze podeszla akceptujac moje hobby gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: No i mnie obrazali albo że znajdom i pobijom albo że kupiom i zniszczom i oddadzaom Jak ja cos sprzedawalem to ktos pisal tylko normalnie, dopytywal cos albo pytal o nizsza cene, ale jak odmawialem to sie nie odzywal Poza tym, mozesz zrobic zawsze aukcje od 1 zl i niech ludzie sami ustalą cenę, to nie będą mogli miec pretensji do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Bo takie sprzedawanie majątku to droga do nikąd. Skonczy sie i co wtedy? No właśnie przez takie myśli tez mi się nie chce Z drugiej strony minimalist jestrm chce wyczyścić wnetrza o 100k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach