Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 10 godzin temu Naprawdę można się walnac nie sprawdzić dokładnie coś dać 149 a warte 999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 10 godzin temu Dobra, spadam, bo wodze, ze nie odpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Bąbel napisał: Serio, czemu sie jeszcze nie wyprowadziles??? ze remont najpierw przed wynajmem? to kiedy koniec remontu i kiedy start zycia jak panisko? jak pojedziesz gdzies gdzie bieda w Polsce ale mając stale dochody to bedziesz zyl jak panisko i spokojnie, bo w Polsce nie masz sie czego bac, znasz język itp jedynie tam gdzie bieda to maniej fajnych kobiet, ale jakies sie znajdą, nawet lepsze, bo te co nie maja przewrocone w doopie - one wyjezdzaja ze wsi do stolicy, a zostają skromne dziewczyny Nie mogę sprzedać nawet jakbym chciał jeszcze 2 lata bo podatek 19% Edytowano 10 godzin temu przez Tak oczywiście tak nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 10 godzin temu 37 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Anastazja cię olała, tak samo jak upośledzona umysłowo Dumbo, która woli alkoholika Moona i nie ciebie milionerze Może okazalem się zboczencem w jej oczach ale w jej przypadku to powinna podsycac bowiem żeby wgl mieć ochotę na związek z prostytutke to jest naprawdę ciężkie się nie brzydzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 10 godzin temu Więc powinna się cieszyć i wykorzystać napaoenie wtedy prawiczka nie wiem czy wgl jest możliwy typ który księżniczkę prostytutke mentalnom weźmie to za wiele dla psychiki że inni mają za 200 a on musi się mega postarac i zasłużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;-) 4 Napisano 10 godzin temu A ja dzisiaj 5km przeplynalem na basenie w sumie 200 odcinkow moj rekord xD I obok mnie fajna mloda plywaczka i ogladalem rozne style jak plywa, moge sie czegos nauczyc, kocham plywaczki maja fajne nogi zgrabne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;-) 4 Napisano 10 godzin temu Zakochalem sie w plywaczkach ogladam jak machaja tymi nozkami cos wspanialego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cocojamo 28 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Więc powinna się cieszyć i wykorzystać napaoenie wtedy prawiczka nie wiem czy wgl jest możliwy typ który księżniczkę prostytutke mentalnom weźmie to za wiele dla psychiki że inni mają za 200 a on musi się mega postarac i zasłużyć Dlaczego nie chciałeś Ilony dobrze pisze? ta co nie chciała podatków płacić.z licznika? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;-) 4 Napisano 10 godzin temu Teraz chce miec zone plywaczke sa mega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 10 godzin temu Podatki z licznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;-) 4 Napisano 10 godzin temu Widzialem dwie fajne zgrabne jak z deska plywaja chwile i trenuja kraul chyba tez niedlugo potrenuje nozki w wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Cocojamo napisał: Dlaczego nie chciałeś Ilony dobrze pisze? ta co nie chciała podatków płacić.z licznika? Z ilonom lalkom priwknolem trochę ale głupoty jakieś o lalkie barbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;-) 4 Napisano 10 godzin temu Kocham plywaczki sa cudowne Przeplynalem ze 110 okrazen i chooy mysle ide sobie a tu nagle mlode plywaczki obok to ja zostaje i do 200 dojeechalem jee xD sukces moj rekord ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 9 godzin temu To nie jest tak że szukam prostytutki anastazje nie wiedziałem do połowy znajomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 138 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak oczywiście tak nie napisał: To nie jest tak że szukam prostytutki anastazje nie wiedziałem do połowy znajomości Na suchą bułkę cię nie stać, a gdzie tam na prostytutkę. Daj spokój biedaku z Podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Na suchą bułkę cię nie stać, a gdzie tam na prostytutkę. Daj spokój biedaku z Podlasia Rok ma tylko 52 tygodni mógłbym za 10tys coraz tydzień anastazje brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 9 godzin temu Ale to bylo coś innego dla mnie to było jak bliźniaczy płomień + belleniko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 9 godzin temu 30 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Nie mogę sprzedać nawet jakbym chciał jeszcze 2 lata bo podatek 19% Nie sprzedaz tylko wynajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 9 godzin temu 30 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Nie mogę sprzedać nawet jakbym chciał jeszcze 2 lata bo podatek 19% Po hui sprzedawac? Jak sprzedasz to wydasz pieniadze w kilka lat i zgoniesz z glodu nie sprzedawaj nigdy! tylko wynajem do konca zycia, masz kure ktora znosi zlote jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach